رئیس دانشگاه آزاد: افزایش شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد براساس عدالت بود + فیلم «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است چک‌های برگشتی داروخانه‌ها دوبرابر شد نجات یک جوان از چنگ آدم‌ربایان در کرمانشاه با تیزهوشی اپراتور ۱۱۰ نکات کاربردی و مؤثر در حفظ سلامت دهان و دندان گاز مونوکسیدکربن جان نوجوان یازده‌ساله در کلات خراسان رضوی را گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) به هر کتاب درسی یک کتاب غیردرسی پیوند می‌شود | آیا اجرای طرح جدید، سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد؟ مصدومیت استاندار مرکزی در پی سانحه خودرو (۳ آذر ۱۴۰۳) اضافه‌کار پرستاران افزایش یافت؟ کشف محموله ۲۲۶ میلیارد تومانی کالای قاچاق در کشور اجرای همسان‌سازی ۴۰ درصدی حقوق برای همه بازنشستگان از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات پرداخت حق‌الثبت برای مهریه الزامی می‌شود | مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حق‌الثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۳ آذر ۱۴۰۳) | آغاز روند افزایش نسبی دما از دوشنبه آغاز طرح جدید توان‌بخشی از راه دور برای هزار و ۶۱۸ کودک در سراسر کشور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری چه‌زمانی صادر می‌شود؟ به طور میانگین، روزی ۱۴۵ نفر به علت نزاع به پزشکی قانونی خراسان رضوی مراجعه می‌کنند | رتبه دوم در دعوا ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت اورژانسی در تهران طی هفته گذشته (۳ آذر ۱۴۰۳) نحوه محاسبه و فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سایر سطوح سازمان تأمین اجتماعی + جدول پشه‌ها، ابزار جدید واکسیناسیون برای انسان دستگیری پسر ۲۸ ساله در مشهد که با صدای زنانه اخاذی می‌کرد مه‌گرفتگی در برخی جاده‌های خراسان رضوی (۳ آذر ۱۴۰۳) بیمه تکمیلی بازنشستگان با سرانه جدید، امروز (۳ آذر ۱۴۰۳) تعیین تکلیف می‌شود آخرین وضعیت سلامت آب روستا‌ها و شهر‌های کشور اعلام شد (۳ آذر ۱۴۰۳) راهکارهایی برای درمان خارش ناشی از بیماری‌های کبدی توصیه‌هایی برای مادران شیرده از عوارض مصرف الکل، کمبود ویتامین B است برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟

  • کد خبر: ۶۶۰۵۸
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
آیا با تزریق واکسن، به کرونا مبتلا می‌شویم؟
بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است.
به گزارش شهرآرانیوز، با شروع واکسیناسیون سراسری در ایران حالا حرف و حدیث‌ها راجع به واکسن کرونا و عوارض و انواع مختلف آن بسیار است، اما در این بین شایعاتی مطرح می‌شود که ممکن است روند واکسیناسیون را مختل کرده و بسیاری را از تزریق واکسن محروم کند. از جمله این شایعات ابتلا به کرونا پس از تزریق واکسن است!

بسیاری افراد تصور دارند که در تولید واکسن کرونا از خود ویروس کرونا استفاده شده و اگر واکسن را تزریق کنند احتمال ابتلا به کرونای خفیف در آن‌ها وجود دارد و تب و لرز خفیف بعد از تزریق واکسن هم مربوط به علائم این بیماری است. تصوری که توسط متخصصان و کارشناسان کاملا مردود اعلام شده است.

دکتر سیاوش وزیری متخصص بیماری‌های عفونی در این رابطه در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: عوارض عمومی واکسن کرونا شامل تب و لرز خفیف است که در کوتاه مدت بروز کرده و برطرف می‌شود و این عوارض ربطی به علائم بیماری کرونا ندارد.

وی افزود: تزریق واکسن کرونا، هیچ وقت موجب ابتلای افراد به کرونا نمی‌شود و افرادی که واکسن زده اند تست PCR آن‌ها منفی می‌شود و این امر نشان می‌دهد که واکسن کرونا به هیچ عنوان موجب انتقال این بیماری نمی‌شود.

وزیری به واکسن‌های تزریق شده در کشور اشاره کرد و افزود: واکسن "اسپوتنیک" ساخت کشور روسیه است که از آدنوویروس‌های انسانی تولید شده، واکسن آسترازنکا هم تولید کشور کره جنوبی است که در ساخت آن از آدنوویروس‌های شامپانزه استفاده شده است.

وی افزود: در دو نوع واکسن سینوفارم چین و بهارات هند هم از ویروس کرونای غیرفعال شده در تولید آن‌ها استفاده شده، بنابراین این چهار نوع واکسن هرگز موجب انتقال بیماری کرونا نمی‌شوند.

وزیری خاطرنشان کرد: اگر در برخی موارد افراد بعد از تزریق واکسن، به کرونا مبتلا شده اند به دلیل این بوده که افراد در زمان تزریق واکسن در دوره نهفتگی بیماری قرار داشته اند که برحسب اتفاق مقارن با تزریق واکسن کرونا شده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی خطرنشان کرد: از طرفی دُز اول واکسن‌ها ایمنی محدود ایجاد کرده و سطح ایمنی مطمئن پس از تزریق دُز دوم واکسن صورت می‌گیرد، بنابراین در این فاصله هم افراد باید احتیاط بیشتری داشته باشند، زیرا احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد.

وی افزود: پس از تزریق واکسن هم احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد، اما این ابتلا به شکل خفیف یا بی علامت خواهد بود و موارد شدید بیماری در افرادی که واکسینه شده اند، نداریم.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->