لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا در جهان ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۶۶۱۰۵
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
آخرین آمار کرونا در جهان ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
درحال حاضر (سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰) آمریکا با بیش از ۳۳ میلیون و ۲۳۰ هزار مبتلا، از نظر تعداد مبتلایان به این ویروس در رده اول قرار دارد و کشور‌های هند، برزیل و روسیه در رده‌های دوم تا چهارم هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق آخرین آمار‌های جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۶۶۹ هزار و ۶۸۹ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تاکنون به ۱۵۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۳۱۸ نفر رسیده است.

فوتی‌های ناشی از کرونا در جهان با رشد ۱۰ هزار و ۴۷۸ نفری در یک روز به تعداد ۳ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۶۳ نفر رسیده است.

آمار بهبود یافتگان نیز به ۱۳۱ میلیون و ۶۰۲ هزار و ۶۴۰ نفر رسیده است.

آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۳۳ میلیون و ۲۳۰ هزار و ۵۶۱ نفر (۳۹ هزار و ۷۶۷ نفر)

۲. هند ۲۰ میلیون و ۲۷۵ هزار و ۵۴۳ نفر (۳۵۵ هزار و ۸۲۸ نفر)

۳. برزیل ۱۴ میلیون و ۷۹۱ هزار و ۴۳۴ نفر (۳۶ هزار و ۵۲۴ نفر)

۴. فرانسه ۵ میلیون و ۶۵۶ هزار و ۷ نفر (۳ هزار و ۷۶۰ نفر)

۵. ترکیه ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۱۲۱ نفر (۲۴ هزار و ۷۳۳ نفر)

۶. روسیه ۴ میلیون و ۸۳۱ هزار و ۷۴۴ نفر (۸ هزار و ۴۸۹ نفر)

۷. بریتانیا ۴ میلیون و ۴۲۱ هزار و ۸۵۰ نفر (هزار و ۶۴۹ نفر)

۸. ایتالیا ۴ میلیون و ۵۰ هزار و ۷۰۸ نفر (۵ هزار و ۹۴۸ نفر)

۹. اسپانیا ۳ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۴۳۰ نفر (۵ هزار و ۳۵۴ نفر)

۱۰. آلمان ۳ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۸۷۷ نفر (۱۰ هزار و ۲۷۹ نفر)

ایران در این فهرست با ۲ میلیون و ۵۵۵ هزار و ۵۸۷ نفر مبتلا و ۲۰ هزار و ۷۳۲ مبتلا جدید چهاردهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان است.

آمار ۱۰ کشور اول فوتی‌های ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتی‌های جدید هر کشور است.

۱. آمریکا ۵۹۱ هزار و ۵۱۴ نفر (۴۴۵ نفر)

۲. برزیل ۴۰۸ هزار و ۸۲۹ نفر (هزار و ۵۴ نفر)

۳. هند ۲۲۲ هزار و ۳۸۳ نفر (۳ هزار و ۴۳۸ نفر)

۴. مکزیک ۲۱۷ هزار و ۲۳۳ نفر (۶۵ نفر)

۵. بریتانیا ۱۲۷ هزار و ۵۳۹ نفر (۱ نفر)

۶. ایتالیا ۱۲۱ هزار و ۴۳۳ نفر (۲۵۶ نفر)

۷. روسیه ۱۱۱ هزار و ۱۹۸ نفر (۳۳۶ نفر)

۸. فرانسه ۱۰۵ هزار و ۱۳۰ نفر (۳۱۱ نفر)

۹. آلمان ۸۴ هزار و ۲۰ نفر (۱۹۴ نفر)

۱۰. اسپانیا ۷۸ هزار و ۲۹۳ نفر (۲۵ نفر)

ایران در این فهرست با ۷۲ هزار و ۸۷۵ نفر فوتی و ۳۹۱ فوتی جدید دوازدهمین کشور با بیشترین آمار فوتی‌های کرونا در جهان است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->