اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق  سرخ‌ها در نقل و انتقالات ناک اوت شدند | مورینیو هم به درد این پرسپولیس نمی‌خورد الوحدات با چند غایب کلیدی مقابل استقلال در تهران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی یوونتوس و کومو (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | شکست بدموقع تورینی‌ها بازگشت اوریه به تمرین پرسپولیس پخش زنده بازی لیورپول و منچستریونایتد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هاشمیان استعفا نمی‌دهد قهرمان جهان در ترکیب استقلال قائمی: برای صابر کاظمی دعا کنید یامال دیگر امضا نمی‌دهد! تاریخ و ساعت بازی شارجه و تراکتور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) | اسکوچیچ در فکر انتقام درویش در هیئت‌مدیره پرسپولیس باقی می‌ماند کفش طلای MLS برای مسی جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس لغو شد اشنایدر، داور بازی بارسا و المپیاکوس غیبت چشمی در لیگ قهرمانان آسیا پیشنهادات اروپایی برای حسین نژاد رسید
سرخط خبرها

روشن: استقلال بعد از کمالوند نتیجه نگیرید انتقادات مطرح می‌شود

  • کد خبر: ۶۶۲۱۳
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
روشن: استقلال بعد از کمالوند نتیجه نگیرید انتقادات مطرح می‌شود
حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال معتقد است اگر استقلال بعد از جدایی فراز کمالوند نتیجه نگیرد بحث‌هایی علیه این تیم مطرح خواهد شد.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، حسن روشن ابعاد جدایی ناگهانی فراز کمالوند از استقلال را از دیدگاه خودش بررسی کرده و براین باور است چنانچه استقلال بعد از جدایی این مربی نتایج مطلوبی نگیرد، حرف و حدیث‌هایی مطرح می‌شود.
 
روشن که این روز‌ها کمتر از مدیریت باشگاه استقلال انتقاد می‌کند، دراین باره می‌گوید: «جدایی کمالوند از کادر فنی استقلال نباید تأثیر بگذارد. کمالوند آدم باهوشی است و یکی دو بار با من صحبت کرد که می‌خواهد به استقلال کمک کند. به او گفتم، چون برای استقلال نیستی، امیدوارم نتیجه بگیرید، چون اگر نتیجه نگیرید، اذیت می‌شوید. کمالوند با نتایج خوب با استقلال خداحافظی کرد. قطعاً اگر استقلال از این به بعد نتیجه نگیرد، صحبت‌هایی مطرح می‌شود که نبود کمالوند تأثیرگذار بوده است، اما من اعتقاد دارم خوب یا بد نباید جدایی کمالوند روی عملکرد تیم تأثیر بگذارد.»
 
روشن توصیه‌ای هم به مجیدی دارد: «فرهاد مجیدی نسبت به قبل اقدام خوبی انجام داد و دور و برش را پر کرد و مشورت گرفت. دفعات قبلی صحبت‌هایی از او در تیم فوتبال امید و استقلال می‌شنیدم که متعجب می‌شدم. مجیدی باید بیشتر در صحبت کردنش احتیاط کند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->