به گزارش شهرآرانیوز؛ باشگاه پرسپولیس با بدهی سنگین ۶۸میلیاردی مواجه است که باید دید مدیران این تیم چه برنامهای تا پایان فصل برای انجام تعهدات خود دراینزمینه دنبال خواهند کرد. این بدهی در اصل مربوط به پولهایی است که سرخپوشان در بازههای زمانی مختلف از سازمانهای دولتی و خصوصی گرفتهاند؛ اتفاق مشابهی که در پرونده مارک ویلموتس برای فدراسیون فوتبال افتاد و حالا انتظار میرود که یک بیآبرویی دیگر هم در انتظار فوتبال ایران باشد.
درحالیکه پرداخت مطالبات بدهی مربوط به ماریو بودیمیر، برانکو ایوانکوویچ و دیگرطلبکاران باشگاه، شرایط را برای مدیران این تیم بهشدت سخت کرده بود، آنها متوسل به قرض شدهاند و اکنون نگرانی بزرگی درخصوص آینده این باشگاه شکل گرفته است. در فاصله کوتاه باقیمانده تا انتخابات ریاستجمهوری که مسلما میتواند موجب تغییراتی در وزارت ورزش دولت آتی و در ادامه نیز بدنه مدیریتی ۲ باشگاه سرخابی شود، باید دید مدیران فعلی این باشگاه چه برنامهای برای پرداخت بدهیهایی که بهواسطه قرضگرفتن از برخی شرکتها و شهرداری داشتهاند، در نظر دارند.
اتفاقی که درصورتیکه به سرانجام لازم نرسد، میتواند در فصل آینده شرایط سختی برای این باشگاه و حتی مدیران بعدی شکل دهد تا سریال تکراری و همیشگی بدهی مدیران اسبق، به دولت بعدی و البته مدیران جدید و احتمالی این باشگاه نیز شکل دهد.
حسابکتاب اصلی باقی است
ماجرا از جایی سخت برای این باشگاه تصور خواهد شد که آنها تابهاینلحظه فقط ۴۵درصد از مطالبات بازیکنان را پرداخت کردهاند و برای تمدید قرارداد و تسویهحساب با بازیکنان و اعضای کادرفنی مسلما نیازمند منابع مالی لازم خواهند بود که در شرایط فعلی با توجه به حجم بدهیها و مطالبات بازیکنان، میتوان یک چالش بزرگ را برای آنها متصور بود. این درحالی است که مدیران پرسپولیس امید زیادی به دریافت مطالبات خود از AFC بابت حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا در فصل گذشته داشتند که تابهاینلحظه برای این موضوع ناکام ماندهاند و البته همانند همیشه و گذشته، این مطالبات پیشخور شده است. نکته جالبی که دراینباره وجود دارد، اطمیناندادن AFC نسبت به پرداخت رقم پاداشهاست، اتفاقی که باعث میشد تا مدیران سرخپوش بیپرواتر از قبل، نسبت به استقراض عمل کنند.
بدهی ۶۸میلیاردی؛ از شهرداری تا شرکتهای مخابراتی
اما اکنون ماجرای بدهی ۶۸میلیاردی باشگاه پرسپولیس به یکی از دغدغههای بزرگ مدیران این تیم تبدیل شده است.
این باشگاه مبلغ ۵۳۴هزار یورو در تاریخ یازدهم بهمن سال گذشته از شرکت ارتباطات پرتویآبی که در آن زمان معادل ریالیاش ۱۵میلیارد تومان میشده، قرض گرفته است.
سرخپوشان همچنین در تاریخ پانزدهم دیماه سال گذشته مبلغ ۸ میلیارد تومان از شرکت تدبیرپرداز دلفا قرض گرفتند تا تابهاینجا مبلغ ۲۳میلیارد تومان بدهی داشته باشند.
قرض بعدی مدیران پرسپولیس در ۲ مرحله از شرکت همراهاول و به مبلغ ۳۰میلیارد تومان (طی ۲ دریافتی پانزدهمیلیاردتومانی) به تاریخهای نهم و بیستوسوم آذرماه۹۹ بوده است.
شرکت دیگری که باشگاه و مدیران پرسپولیس از آنها دریافتی به شکل قرض داشتهاند، «شرکت تحقیقاتی آزمون کیفیت» بوده که پرسپولیسیها در تاریخ ۲۷اسفند۹۹ مبلغ ۵میلیارد تومان از آنها قرض گرفتهاند. این مبلغ جمع بدهیهای پرسپولیس را به شرکتهای مخابراتی به ۵۸میلیارد تومان رسانده است.
اما درنهایت بدهی ۱۰میلیاردی پرسپولیس که در زمان حضور رسولپناه به حساب این باشگاه اضافه کرده است، مربوط به دریافتی ۱۰میلیارد تومان در تاریخ ۱۲آبان سال۹۹ است که از شهرداری منطقه۱۸ دریافت شده که شهردار آن محمد فیاض، عضو کنونی هیئتمدیره پرسپولیس است.
با احتساب این بدهیها اکنون باشگاه پرسپولیس با توجه به ارائه چک و سفته ممهور به مهر باشگاه به این شرکتها، مبلغ ۶۸میلیارد بدهکار خواهد بود که مسلما میتواند یک چالش بزرگ برای سرخها در آستانه پایان دولت و نزدیکشدن به تغییرات در بدنه ورزش محسوب شود. این درحالی است که دراینزمینه به نظر میرسد تخلفی صورت گرفته و آن این است که مدیران فعلی باشگاه پرسپولیس برای ضمانت پرداخت این بدهیها از چک و سفته باشگاه که با مهر باشگاه همراه بوده است، استفاده کردهاند!
دراینبین باید کار آنها را دراینخصوص برای تمدید قرارداد و تسویهحساب با بازیکنان و مربیان فعلی هم سخت تصور کرد و همه در انتظار معجزهای برای تأمین منابع مالی و پرداختی این بدهیها خواهند بود. حالا تهیه بودجه برای جذب بازیکنان مدنظر کادرفنی برای فصل آینده بماند!