وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گزارش فرانس٢٤ از "راه دشوار" بایدن برای بازگشت به برجام

  • کد خبر: ۶۶۶۰۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۸
گزارش فرانس٢٤ از
شبکه فرانس٢٤ در گزارشی با اشاره به مذاکرات ایران و سایر طرف‌های برجام در وین برای احیای این توافق تصریح کرد: دولت بایدن برای بازگشت به توافق هسته ای در موقعیت دشواری قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری فرانس٢٤ در این باره می‌نویسد: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا وعده داده بود که به سرعت به توافق هسته ای ٢٠١٥ با ایران می پیوندد، اما سه سال پس از خروج یکجانبه دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین از توافق، اجرای این وعده در عمل سخت‌تر است تا در حرف.

 

فرانس٢٤ در ادامه با اشاره به موضع قطعی ایران مبنی بر لزوم لغو تمامی تحریم ها به صورت یکجا و برداشتن اولین گام از سوی آمریکا برای بازگشت به توافق گزارش داد: تهران خواهان این است که پیش از آنکه قدمی در راستای بازگشت به پایبندی کامل بردارد، تمامی خواسته هایش محقق شود اما بایدن در خانه برای آسان نگرفتن درخصوص رفع تحریم های ایران با فشار روبرو است.

 

جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ با انتقاد از توافق هسته ای به فرانس٢٤ گفت: آمریکا اکنون با فشاری باورنکردنی در ارتباط با ایران روبرو است.

 

بولتون در ادامه با تکیه بر ادعاهای همیشگی مقامات آمریکایی علیه ایران گفت: اگر بایدن (بدون امتیازگیری) موضوع را واگذار کند عملا فروپاشیده شدن تحریم ها را تضمین کرده است و سپس ایران به سلاح هسته ای و موشک های بالستیک برای فرستادن آنها به اروپا و ایالات متحده دست خواهد یافت.

 

این شبکه خبری افزود: این در حالی است که دولت بایدن استدلال می کند، خروج از توافق هسته ای و اعمال تحریم های بیشتر بود که سبب شد ایران برنامه هسته ای اش را گسترش دهد و بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را یک قدم احتمالی بری توافقی قوی‌تر می داند.

 

اِما سوبریه یک کارشناس در موسسه کشورهای عرب خلیج فارس در گفت وگو با فرانس٢٤ خاطر نشان کرد که دولت بایدن در موقعیت دشواری قرار دارد.

 

وی گفت: موقعیت بایدن بسیار سخت است. او از طرفی باید ثابت کند که مثل ترامپ نیست و می خواهد به توافق با ایران بازگردد و از سوی دیگر می بایست نشان دهد که دولتش درک بهتری از توازن قدرت و منافع مختلف در منطقه دارد.

 

بنابر این گزارش، مقامات وزارت امورخارجه پیش از آغاز مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در وین تصریح کردند که بازگشت به توافق هسته ای یک اولویت برای آمریکا است تا گفت وگوها جدیدی را با ایران و همسایگانش برای رسیدگی به امنیت منطقه آغاز کند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->