تماس تلفنی معاون‌اول رئیس‌جمهور با استاندار مرکزی (۳ آذر ۱۴۰۳) دولت لایحه موافقت‌نامه همکاری‌های دفاعی بین ایران و صربستان را تقدیم مجلس کرد حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار گرفت مراسم وداع با پیکر حجت‌الاسلام شوشتری با حضور محمدرضا عارف برگزار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) افزایش سه‌برابری اعتبارات عمرانی خدمات شهری و توسعه زیرساخت‌های زیست‌محیطی در مشهد کمبود سوخت تمامی بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند ظهوریان: آلودگی هوا بهانه است؛ علت قطعی برق کمبود سوخت نیروگاه‌‌هاست رسیدگی به شکایات در حوزه زمین‌خواری در دستورکار هفته جاری مجلس قرار گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) نشست خبری فرمانده نیروی دریایی ارتش | ایرانی: ساخت ناوشکن های سنگیندر دستور کار نیروی دریایی طی یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه انجام شده است حمله به زیارتگاه اهل تصوف در افغانستان ۱۲ کشته برجای گذاشت | طالبان: چند نفر را بازداشت کردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: رفع فیلترینگ در دستورکار دولت سخنگوی سازمان انرژی اتمی: غنی‌سازی ۶۰ درصد را متوقف نکردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مشهد: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود + فیلم واریز سود سهام عدالت متوفیان | وراث این مدارک را کامل کنند مسکو: از موشک بالستیک جدید استفاده بیشتری در جنگ خواهد شد آیت‌الله سیستانی خواستار تأمین امنیت شیعیان پاکستان دربرابر تروریست‌ها شد بقایی: از هر گامی برای پایان دادن به ظلم رژیم صهیونیستی استقبال می‌کنیم هفت اقدام فوری سرکنسولگری ایران در کازان روسیه| دو دانشجوی ایرانی آزاد شدند وزیر ارتباطات وارد مشهد شد کمالوندی خبر داد: ظرفیت غنی‌سازی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهیم یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس پزشکیان سه سفر به سیستان‌ و‌ بلوچستان خواهد داشت حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند
سرخط خبرها

اصولگرایان سوار بر موج نارضایتی مردمی به پاستور می‌روند؟

  • کد خبر: ۶۶۷۷۰
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
اصولگرایان سوار بر موج نارضایتی مردمی به پاستور می‌روند؟
اصولگرایان، پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی میدانند؛ زیرا معتقدند با توجه به نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از شرایط کنونی کشور، اصلاح طلبان دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ بدون شک متغیر‌های بسیاری در نتیجه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اثرگذار است. یکی از این متغیر‌ها به عقیده تحلیلگران و کارشناسان سیاسی، کارنامه عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم و میزان انطباق شعار‌های انتخاباتی حسن روحانی با وضعیت امروز است. اما از آن روی که دولت روحانی یک دولت ائتلافی حاصل نیرو‌های اعتدالگرا و اصلاح طلب است، داوری با نمره چه قبولی و چه مردود، درباره آن به پای همه اعتدالگرایان و اصلاح طلبان نوشته خواهد شد.

همین موضوع سبب شده است اصولگرایان، پیروزی خود را در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قطعی بدانند؛ زیرا معتقدند با توجه به نارضایتی بخش‌هایی از جامعه از شرایط کنونی کشور، اصلاح طلبان دیگر شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.

اما اصلاح طلبان معتقدند هنوز هم در شرایط فعلی می‎توانند مردم را برای رأی به نامزد انتخاباتی خود مجاب کنند، اگر شورای نگهبان، اجازه حضور نامزد‌های حداکثری آنان را در انتخابات پیش رو بدهد.
سیدجواد حسینی کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در گفتگو با «ایسنا» در ارزیابی مطالبات مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو و راهکار تحقق این مطالبات گفت: «مردم می‌خواهند در زندگی خود شاهد یک تغییر محسوس باشند.

در این چند سال که دوران اعتدال و اصلاحات بود و با توجه به نگاهی که به خارج از کشور وجود داشت، پیش بینی می‌کنم مردم دیگر خسته شده اند و بی شک به سمت چهره‎های اصولگرا خواهند رفت.» مصطفی طاهری، دیگر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، نیز درباره ارزیابی عملکرد دولت، تأثیر آن بر انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و پیش بینی نتیجه انتخابات به «ایسنا» گفت: «ناکارآمدی دولت فعلی، در حل مشکلات معیشتی، سیاسی و فرهنگی در بسیاری از مقاطع و ناتوانی عمل به شعار‌هایی که پیش‌تر داده بود، موجب بی‎اعتمادی مردم شده است. اما پیش بینی می‌کنم یک دولت با یک کابینه حزب اللهی و جوان، شانس پیروزی بیشتری در انتخابات خواهد داشت.»

حجت الاسلام محمد سبزی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، نیز در گفتگو با «ایسنا» در ارزیابی خود از فضای انتخاباتی گفت: «مردم تصور می‌کنند که دولت اصلاح طلب و اصولگرا فرقی نمی‌کند، در صورتی که واقعیت ماجرا متفاوت است. مردم می‌دانند که انتخاب درست باعث پیشرفت، آزادی و رفاه می‌شود و انتخاب‌های نادرست باعث ضرر همگانی می‌شود. اصلاح طلبان با عملکردی که از خود به جای گذاشتند، جایگاه خوبی در میان مردم ندارند. نکته دیگر در مورد اصلاح طلبان این است که مهره‌ای کلیدی برای انتخابات ندارند.»

در مقابل این دیدگاه نمایندگان اصولگرای مجلس مبنی بر اینکه مردم با توجه به تجربه دولت حسن روحانی، دیگر اقبالی به اصلاح طلبان نخواهند داشت.
علی محمد نمازی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، نظری دیگر دارد و توفیق نیافتن احتمالی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو را در جای دیگری جست وجو‌ می‌کند. وی به «ایلنا» گفت: «محدود کردن عرصه رقابت و مانع تراشی برای حضور نامزد‌های متنوع و مورد علاقه رأی دهندگان، تأثیر زیادی بر سردتر شدن فضای انتخابات خواهد گذاشت.

به عقیده من، بهترین سنت برای اعمال بُعد جمهوریت نظام، مدل برگزاری انتخابات در زمان حضرت امام خمینی (ره) است، زیرا در آن زمان از یک سو مردم به ارزش‌هایی که برای آن مبارزه کردند و هزینه دادند، حساس بودند و از سوی دیگر، مسئولان و مقام‌های کشور، منتخب واقعی مردم بودند و هنوز به مرحله‌ای نرسیده بودند که بتوانند خلاف اراده مردم عمل کنند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->