جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | راوی« آخرین شاهد» چرا همسرش را به قتل رساند؟ تعطیلی چهارساعته واحدهای صنفی مشهد تا ۲۰ روز آینده | تابلوهای تبلیغاتی اصناف خاموش شود خدمات دهی به بیماران سکته قلبی در سه مرکز درمانی مشهد سازمان سنجش کشور به تشریح اقدامات ۳۳ ماه گذشته خود پرداخت همه چیز درباره مراسم ازدواج آنانت آمبانی و رادیکا مرچنت آیا پشه آئدس به خراسان شمالی رسیده است؟ جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) با گریه و لج بازی کودک برای رسیدن به خواسته‌هایش چه کنیم؟ وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳) بازداشت در مدینه به‌خاطر غزه | روحانی مشهدی از ماجرای دستگیری خود در عربستان، در ایام حج امسال می‌گوید
سرخط خبرها

آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند

  • کد خبر: ۶۶۸۸۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند
بر اساس مطالعه تیمی از محققان ایتالیایی، آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه می‌توانند در بدن بیماران مبتلا به ویروس کرونا باقی بمانند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان ایتالیایی دریافتند آنتی بادی‌های ضد ویروس کرونا حداقل به مدت هشت ماه در خون بیماران کرونایی باقی می‌ماند. بر اساس بیانیه‌ای از بیمارستان سن رافائل در میلان، آن‌ها بدون توجه به شدت بیماری، سن بیماران یا وجود آسیب‌های دیگر در بدن بیماران حضور داشتند.

محققان با همکاری موسسه بهداشت ملی ISS ایتالیا، ۱۶۲ بیمار مبتلا به ویروس کرونا را که در اولین موج عفونت‌های سال گذشته در اورژانس حاضر شده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

نمونه‌های خون در ماه‌های مارس و آوریل و دوباره در پایان ماه نوامبر از کسانی که زنده مانده بودند گرفته شد. حدود ۲۹ بیمار فوت کردند. در بیانیه‌ای که به طور مشترک با ISS منتشر شد، بیان شد وجود آنتی بادی‌های خنثی کننده در بدن بیماران، هرچند با گذشت زمان کاهش می‌یابد، بسیار پایدار بود.

این مطالعه که در مجله علمی ارتباطات طبیعت منتشر شده است، همچنین بر اهمیت تولید آنتی بادی در بهبودی از ویروس کرونا تاکید دارد.

در این گزارش آمده است: کسانی که در ۱۵ روز اول آلودگی موفق به تولید آن‌ها نشوند بیشتر در معرض خطر ابتلا به اشکال شدید کووید-۱۹ هستند. دو سوم بیماران مورد بررسی مرد بودند و میانگین سنی ۶۳ سال بود. ۵۷ درصد از آن‌ها از قبل آسیب شناسی شده بودند، به ویژه آن‌ها که مبتلا به فشار خون بالا و دیابت بودند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->