آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟ ۵ ماده غذایی که مصرف منظم آنها به افزایش هوش کمک می‌کند ویزیت‌های نجومی روانشناسان | از ۳۵۰ هزارتومان تا ۲ میلیون تومان! کلاس‌های دانشگاه‌ها تعطیل شدند (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره + جدول بدون تفریح، «زن» افسرده و «خانواده» مختل می‌شود اهمیت خوردن صبحانه برای دانش‌آموزان | کودکان به چه ویتامینی نیاز دارند؟ آیا راهی برای افزایش قد کودکان و نوجوانان وجود دارد؟ درد در سنین رشد را جدی بگیرید آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟ آیا مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی در اردیبهشت پرداخت می‌شود؟ افزایش حقوق بازنشستگان منتظر تایید هیات دولت است جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط و توضیحات بانک رفاه کارگران (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط کشور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند

  • کد خبر: ۶۶۸۸۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند
بر اساس مطالعه تیمی از محققان ایتالیایی، آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه می‌توانند در بدن بیماران مبتلا به ویروس کرونا باقی بمانند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان ایتالیایی دریافتند آنتی بادی‌های ضد ویروس کرونا حداقل به مدت هشت ماه در خون بیماران کرونایی باقی می‌ماند. بر اساس بیانیه‌ای از بیمارستان سن رافائل در میلان، آن‌ها بدون توجه به شدت بیماری، سن بیماران یا وجود آسیب‌های دیگر در بدن بیماران حضور داشتند.

محققان با همکاری موسسه بهداشت ملی ISS ایتالیا، ۱۶۲ بیمار مبتلا به ویروس کرونا را که در اولین موج عفونت‌های سال گذشته در اورژانس حاضر شده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

نمونه‌های خون در ماه‌های مارس و آوریل و دوباره در پایان ماه نوامبر از کسانی که زنده مانده بودند گرفته شد. حدود ۲۹ بیمار فوت کردند. در بیانیه‌ای که به طور مشترک با ISS منتشر شد، بیان شد وجود آنتی بادی‌های خنثی کننده در بدن بیماران، هرچند با گذشت زمان کاهش می‌یابد، بسیار پایدار بود.

این مطالعه که در مجله علمی ارتباطات طبیعت منتشر شده است، همچنین بر اهمیت تولید آنتی بادی در بهبودی از ویروس کرونا تاکید دارد.

در این گزارش آمده است: کسانی که در ۱۵ روز اول آلودگی موفق به تولید آن‌ها نشوند بیشتر در معرض خطر ابتلا به اشکال شدید کووید-۱۹ هستند. دو سوم بیماران مورد بررسی مرد بودند و میانگین سنی ۶۳ سال بود. ۵۷ درصد از آن‌ها از قبل آسیب شناسی شده بودند، به ویژه آن‌ها که مبتلا به فشار خون بالا و دیابت بودند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->