دستورالعمل وام ودیعه مسکن مستأجران ابلاغ شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | ثبت‌نام فقط در سامانه «تم» حجم دلار خانگی چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ اقلام میوه و صیفی‌جات در میادین تره‌بار مشهد چقدر است؟ (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + جدول تمرکز قدرت در پایتخت شکسته می‌شود | تفویض اختیارات محلی به استانداری خراسان رضوی، روی میز رئیس‌جمهور تا اطلاع ثانوی، کل تجارت ایران و افغانستان به واحد «ریال» خواهد بود عوارض ویژه صادرات زعفران «صفر» شد | ایجاد نمایندگی جدید صندوق ضمانت توسعه صادرات در خراسان رضوی پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش گمرکات خراسان رضوی به ۷ پایانه | تعرفه صفر برای ۸۰ درصد از اقلام تجارتی استان با اوراسیا آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی برگزار شد | ۳۰ کشور جهان، مشتری اقلام صادراتی خراسان رضوی تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+جزئیات پزشکیان: باید تفکر سیستمی و توانمندی کار تیمی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم علت عدم شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو در سال ۱۴۰۴ چیست؟ سکوت آماری در بازار مسکن ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ کاهش می‌یابد + جزئیات نرخ بیکاری ۷.۶درصد شد با تعدیل شدن نرخ ارز قیمت کالا‌ها کاهش می‌یابد؟ قیمت لاستیک از امروز ۱۰ درصد گران‌تر می‌شود (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) + سند کدام بیمه‌ها کام مردم را تلخ کردند | ثبت ۱۰ هزار شکایت در ۱۴۰۳ سهم نفت از بودجه ایران فقط ۱۷ درصد است وزیر صمت: تعرفه خودرو‌های وارداتی کاهش خواهد یافت رشد ۲۳ هزار واحدی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) یارانه ۱۸ میلیون ثروتمند؛ به زودی قطع می‌شود ادامه نگرانی‌ها از سوء تغذیه کودکان در افغانستان | جان ۳.۵ میلیون کودک در خطر است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | نوسان دلار در کانال ۸۸ هزار تومان قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) دهک ۴ از وام ودیعه ۴۰۰ میلیونی مستأجران حذف شد معافیت جدید گمرکی ابلاغ شد سقف وام ودیعه مسکن مستأجران افزایش یافت + جزئیات (۲۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲۰۰ تن سهمیه مرغ منجمد به خراسان رضوی اختصاص داده شد

  • کد خبر: ۶۶۹۳۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
۲۰۰ تن سهمیه مرغ منجمد به خراسان رضوی اختصاص داده شد
دبیر کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در چند روز آینده تامین مرغ گرم به روال عادی خود برمی‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی غفوری مقدم  در خصوص وضعیت کالاهای اساسی و تصمیات گرفته شده در جلسه کارگروه تنظم بازار استان اظهار کرد: از سهمیه‌هایی که برای طرح تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده بود در مرحله اول ۲۲۰۰ تن شکر برای مصرف خانوار به طور کامل جذب و توزیع شده است.

اختصاص ۵۰۰۰ تن شکر طرح تنظیم بازار به بخش خانوار استان 

وی افزود: افزون بر۲۲۰۰ تن سهمیه شکر بخش خانوار استان که به طور کامل جذب شده، در مرحله دوم سهمیه جدیدی مبنی بر ۵۰۰۰ تن شکر طرح تنظیم بازار به بخش خانوار استان اختصاص یافته که اعتبار آن تا ۳۱ اردیبهشت ماه است. در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی برای توزیع ۲۳۰۰ تن از این مقدار هستیم.

 

دبیر کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از سهمیه  ۲۳۰۰ تن برنج هندی طرح تنظیم بازار خراسان رضوی در ماه رمضان نیز تقریبا تمام آن جذب شده است و  بعد از  آن در مرحله دوم ۲۳۰۰ تن سهیمه جدید و مرحله دوم به استان اختصاص یافت که از این میزان ۲۰۰۰ تن برنامه‌ریزی صورت گرفته تا در شبکه جذب شود. از سهمیه ۲۴۰۰ تن برنج تایلندی نیز ۹۸۰  تن آن جذب شده است.

غفوری مقدم درباره جذب و توزیع سهمیه گوشت منجمد اختصاص یافته به استان  بیان کرد: از ۲۱۰ تن سهمیه گوشت منجمد اختصاص یافته به استان مقدار ۱۶۰ تن جذب شده است. همچنین از ۹۷۰۰ تن سهمیه روغن اختصاص یافته به استان در ماه مبارک رمضان ۵۵۰۰ تن در استان جذب شده و مابقی در حال جذب است.

وی با اشاره به تصمیمات صورت گرفته در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان مورخه ۲۰ اردیبهشت ماه گفت: با توجه به شرایط اعلام شده برای وضعیت تامین مرغ در استان و از آنجایی که در این سه روز پایانی هفته عرضه مرغ گرم تا حدودی کمتر شده است، بر اساس برنامه‌ریزی‌ها در چند روز آینده تامین مرغ گرم به روال عادی خود برمی‌گردد.

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: بر همین اساس تصمیم گرفته شد تا ۲۰۰ تن مرغ منجمد به شبکه توزیع تزریق شود که ۸۰ تن آن برای شهرستان‌ها و ۱۲۰ تن برای مشهد اختصاص یافته است.

روزانه ۳۰ تن مرغ از استان گلستان وارد خراسان رضوی می‌شود

غفوری مقدم بیان کرد: بر طبق گزارشات سازمان جهاد کشاورزی و از آنجایی استان گلستان، معین خراسان رضوی در تامین مرغ تعیین شده است، روزانه ۳۰ تن مرغ از استان گلستان وارد خراسان رضوی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه « در زمینه گوشت منجمد ۲۰۰ تن تقاضای مجدد برای استان داده شده بود»،تصریح کرد: از این میزان با ۵۰ تن آن موافقت شده است و از نظر تامین گوشت منجمد کمبودی وجود ندارد.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->