جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چالش جدید برای سامورایی‌ها/ المپیک درخطر تعلیق قرار گرفت

  • کد خبر: ۶۶۹۵۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
چالش جدید برای سامورایی‌ها/ المپیک درخطر تعلیق قرار گرفت
نمایندگان مجلس ژاپن خواستار لغو المپیک توکیو شدند.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، آیا بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو در تابستان امسال می‌تواند طبق برنامه پیش برود حتی اگر هیچ چشم انداز مشخصی برای کنترل عفونت‌های ویروس کرونا وجود نداشته باشد؟


نمایندگان مخالف در جلسه اخیر کمیته بودجه مجلس ژاپن سوالات خود را بر این موضوع متمرکز کردند اما یوشیهیده سوگا نخست وزیر ژاپن نتوانست هیچ پاسخ قانع کننده‌ای ارائه دهد.

یوکیو ادانو رئیس بزرگترین حزب دموکراتیک مشروطه ژاپن (CDP) به عنوان یک مخالف آشکارا خواستار لغو این بازی‌ها شد و گفت: زندگی و معیشت مردم ژاپن با برگزاری بازی‌های المپیک ناسازگار است.

سوگا در پاسخ به این سوال اظهار داشت که تصمیم گیری در مورد ادامه بازی با تصمیم گیرندگان اصلی از جمله دولت توکیو و کمیته بین المللی المپیک (IOC) است، بنابراین دولت مرکزی در موقعیتی نیست که تصمیم بگیرد.

با توجه به اینکه شینزو آبه نخست وزیر سابق ژاپن سال قبل خواستار تعویق یکساله شده بود، به نظر می‌رسد صحبت‌های سوگا خیلی منطقی نیست.

همچنین مشخص شد که دولت هیچ برنامه مشخصی برای جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در بازیها ندارد؛ اول اینکه حتی وزیر المپیک هم نمی‌توانست بگوید که چه تعداد از افراد مرتبط با این رویداد وارد ژاپن می‌شوند. بدون دانستن این تعداد، نمی‌توان تصمیم گرفت که چه تعداد از کادر پزشکی مورد نیاز خواهد بود.

علاوه بر این، دولت گفته است كه همه ورزشكاران را ملزم به انجام آزمایش کرونا به صورت مداوم خواهد کرد اما این اتفاق آزمایشات محلی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

همچنین از نخست وزیر سوال شد که در صورت اعزام به بیمارستان یکسان، چه کسی می‌تواند تحت اولویت درمان قرار گیرد؟ یک ورزشکار آلوده یا یک شهروند ژاپنی؟ اما سوگا از این سوال طفره رفت. در عوض او مرتباً جوابهایی را می‌داد که اساساً در حد یک شعار بود.

سوگا در پاسخ به سوال نمایتده مخالف دیگری که گفته بود او اولویتی جز المپیک ندارد اعلام کرد این حرف بسیار بی ادبانه است اما وضعیت فعلی رهبری مطابق با میل مردم نیست.

به نظر می‌رسد اولین کاری که دولت ژاپن باید انجام دهد رو در رو شدن با اضطراب‌های مردم است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->