مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

پلمب ۲۶ هزار و ۹۵۸ واحد صنفی متخلف در همه‌گیری کرونا

  • کد خبر: ۶۷۰۹۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
پلمب ۲۶ هزار و ۹۵۸ واحد صنفی متخلف در همه‌گیری کرونا
دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، ضمن تشریح گزارش اتاق اصناف کشور، گفت: تعداد بازرسی‌های انجام شده در فروردین ۱۴۰۰ معادل ۲۰ درصد کل بازرسی‌ها در سال ۹۹ بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، ضمن تشریح گزارش اتاق اصناف کشور، گفت: تعداد بازرسی‌های انجام شده در فروردین ۱۴۰۰ معادل ۲۰ درصد کل بازرسی‌ها در سال ۹۹ بوده است.

بابک دین‌پرست اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا در زمستان ۱۳۹۸و در پی آن قرنطینه گسترده در سطح کشور، به منظور کاهش خسارات وارده به صنوف و کسب و کارهای خرد و همچنین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح ۳ میلیون واحد صنفی با حدود ۶ میلیون اشتغال، اتاق اصناف ایران همکاری گسترده‌ای را با دستگاه‌های متولی درجهت تهیه دستورالعمل‌های بهداشتی، تعیین فهرست گروه‌های آسیب پذیر، تهیه بسته‌های حمایتی از صنوف، ابلاغ و اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به تشکل‌های ذیربط و بویژه در بخش بازرسی و نظارت بر فعالیت واحدهای صنفی داشته است.

وی ادامه داد: در همین راستا اتاق‌های اصناف در سطح کشور، با استفاده از ظرفیت حدوداً ۱۵۰۰ بازرس صنفی، با امکانات و تجهیزات محدود در سطح کشور، علاوه بر نظارت بر شبکه توزیع، انبارها، کالاهای اساسی و حفظ ثبات بازار، رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط واحدهای صنفی را نیز رصد نموده، مورد بازرسی قرار داده و سعی نموده‌اند تا با انجام آموزش‌های لازم و تشویق به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، میزان ضرر و زیان وارده را کاهش داده وبا عزم جدی و پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی، حداکثر همراهی و همکاری را با سایر نهادها و در جهت حفظ سلامتی هموطنان به عمل آورند.

دین‌پرست تصریح کرد: در طی مدت پاندمی کرونا؛ اتاق اصناف ایران با صدور ۲۶۰ ابلاغیه، شامل مصوبات، گزارشات و یا اخطار، دائماً واحدهای زیر مجموعه خود را آموزش داده و ضمن اطلاع رسانی، بر فعالیت آنها نظارت نموده است.

وی افزود: تشکیل کمیته تخصصی مدیریت بیماری کرونا، متشکل از معاونین و مدیران اتاق اصناف ایران، جهت تحلیل وضعیت اصناف و تدوین برنامه‌ها، به منظور هماهنگ سازی و ترغیب اصناف و افزایش سطح مشارکت، با سیاست‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا و اطلاع رسانی گسترده و مؤثر مصوبات مربوطه به اتاق‌ها، اتحادیه‌ها و کارفرمایان صنفی و همچنین کمیته‌های متناظر، در اتاق‌های اصناف سراسر کشور، از دیگر اقدامات اتاق اصناف ایران در جهت مدیریت شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کووید ۱۹ است.

دین‌پرست، تدوین ده‌ها مورد دستورالعمل و پروتکل بهداشتی، به تفکیک رسته‌های صنفی، با همکاری وزارت بهداشت، و ابلاغ به اتحادیه‌های صنفی سراسر کشور، ابلاغ دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، قرارگاه عملیاتی، کمیته‌های تابعه و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها، از طرق مختلف و استفاده از ظرفیت شبکه‌های اطلاع رسانی در اصناف کشور، تولید محتوا و اطلاع رسانی اخبار و مصوبات مرتبط با موضوع بیماری کرونا، از طریق رسانه ملی، خبرگزاری‌های رسمی، شبکه‌های اجتماعی و وبسایت اتاق اصناف ایران و انجام مصاحبه‌های خبری متعدد در شبکه‌های مختلف صدا و سیما و نیز رسانه‌های مجازی و مکتوب، در جهت اطلاع رسانی و نیز اقناع صنوف، به حفظ و ارتقای سطح مشارکت، همسو با سیاست‌های ابلاغی را از عناوین مرتبط با همراهی‌های اصناف با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا دانست.

وی همچنین رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی و از جمله استفاده از ماسک، مواد ضد عفونی کننده و فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از دستگاه‌های کارتخوان، استفاده از سیستم تهویه مناسب و ممانعت از فعالیت واحدهای صنفی غیرمجاز، مطابق با ابلاغیه‌ها و مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رویه‌های متناظر، مطابق با وضعیت شهرها (شهرهای قرمز، نارنجی و زرد، نظارت دقیق بر دستورالعمل‌های صنوف خاص، نظیر رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی، عدم برگزاری نمایشگاه‌های عمومی و تخصصی همراه با فروش و برگزاری حراج‌های فصلی، را از دیگر عناوین مرتبط با همراهی‌های اصناف با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا دانست.

دین‌پرست به آمار عملکرد واحدهای بازرسی و نظارت، در راستای اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت‌ها، از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون اشاره کرد و از انجام سه میلیون و ۹۰۸ هزار و ۸۷۹ مورد بازرسی و پلمپ ۲۶ هزار و ۹۵۸ مورد واحد صنفی متخلف، از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون، انجام ۲ میلیون و ۶۶۲ هزار و ۸۵۱ یک مورد بازرسی و ۱۷ هزار و ۹۲۴ مورد پلمپ در طول سال ۱۳۹۹، انجام ۵۳۹ هزار و۶۲۴ مورد بازرسی و پلمپ ۵ هزار و ۳۴۹ مورد صنف در طول فروردین ۱۴۰۰ و انجام ۷۰۶ هزار و ۴۰۴ مورد بازرسی و ۳ هزار و ۶۸۵ مورد پلمپ اصناف متخلف در اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد.

دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا با اشاره به مهم‌ترین عناوین مرتبط با همراهی‌های اصناف با ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و قرارگاه عملیاتی، تعداد بازرسی‌های انجام شده در فروردین ۱۴۰۰ را معادل ۲۰ درصد کل بازرسی‌های انجام شده در سال ۱۳۹۹ و بازرسی‌های انجام شده در اردیبهشت ۱۴۰۰ نیز معادل ۲۷ درصد کل بازرسی‌های انجام شده در طول سال ۱۳۹۹ دانست که نشان از تشدید نظارت‌ها و انجام بازرسی‌ها از صنوف دارد.

وی گفت: تعداد پلمپ‌های صنوف در ماه‌های فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰، به ترتیب معادل ۳۰ درصد و ۲۱ درصد مجموع صنوفی است که در طول سال ۱۳۹۹ پلمپ شده‌اند. در طول سال ۱۳۹۹، تعداد ۶۵ هزار و ۳۲۵ مورد گشت مشترک توسط تیم‌های بازرسی و نظارت اصناف کشور، با سایر سازمان‌های نظارتی، ازجمله وزارت بهداشت، سازمان تعزیرات حکومتی و اماکن عمومی ناجا نیز صورت پذیرفته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->