اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس فوت ۸ زائر اندونزیایی در ۱۰ روز ابتدایی اعزام زائران حج ۱۴۰۴ دستگیری ضارب پرسنل اورژانس ۱۱۵ نیشابور (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری به دست پلیس کرمانشاه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن به خاطر طلای بدلی متهم جنایت در پاتوق معتادان، قتل را گردن نگرفت | مقتول افغانستانی خود را ایرانی جا زده بود! ۸ کشته بر اثر تصادف سمند و پراید در ایلام (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نزاع دسته‌جمعی در چناران خراسان‌رضوی باعث قتل ۲ نفر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پاسداران هویتِ مستندِ ایرانیم! پرندگان هم هویت مشهد هستند | پرنده‌نگری و هویت جانوری اقلیم خراسان در گفت‌و‌گو با سعید میرسعیدی بررسی پیام رهبر معظم انقلاب به همایش بازتأسیس حوزه علمیه قم | از بلاغ مبین تا مهندسی نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی کاربرد و فواید بی شمار گل محمدی و گلاب | یک گل و صد خاصیت افزایش ۵۱ درصدی مسمومیت با قارچ‌های سمی در کشور سن رانندگان فاقد گواهینامه در زرند کرمان به ۹ سال رسیده است توزیع شیر رایگان در سال تحصیلی جدید (۱۴۰۵ - ۱۴۰۴) در چه مقاطعی انجام می‌شود؟ ۶۸ قلاده یوز از سال ۱۳۸۰ تاکنون (اردیبهشت ۱۴۰۴) تلف شدند دو قلاده یوزپلنگ آسیایی در یوزکنام پل ابریشم استان سمنان مشاهده شد آیا قانون جدید مهریه مانع از تعیین دلخواه میزان مهریه می‌شود؟ پذیرش بدون کنکور دانش‌آموزان در دانشگاه فرهنگیان + جزئیات آیا ساعت کاری کودکستان‌ها تغییر می‌کند؟ اعلام شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها ساعت کاری مهدکودک‌ها تغییر نمی‌کند | راه‌حل برای والدین کارمند چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما در سطح استان تاریخ بازگشت حجاج ایرانی مشخص شد
سرخط خبرها

نوبت‌دهی تزریق واکسن کرونا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت اینترنتی ندارد

  • کد خبر: ۶۷۷۸۲
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
نوبت‌دهی تزریق واکسن کرونا نیازی به مراجعه حضوری و ثبت اینترنتی ندارد
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهروندان برای گرفتن نوبت تزریق واکسن کرونا در چارچوب گروه‌های سنی اعلام شده، نیازی به مراجعه حضوری به مراکز بهداشتی و یا ثبت‌نام اینترنتی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: هم‌اکنون ایمن‌سازی گروه سنی ۸۰ سال به بالا و همچنین ۷۵ سال به بالا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال انجام است.

وی ادامه داد: شهروندان جا مانده از تزریق واکسن کرونا در قالب گروه‌های اعلام شده در پایان هر مرحله واکسیناسیون، در صورت عدم دریافت پیامک یا تماس تلفنی می‌توانند از طریق درگاه اینترنتی salamat.gov.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بدین منظور پس از ثبت‌نام روز‌های بعد، زمان و محل تزریق واکسن با ارسال پیامک به تلفن همراه این دسته از شهروندان اعلام خواهد شد.

وی همچنین تاکید کرد: اطلاعیه‌های رسمی مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تنها مرجع ارائه اطلاعات در مورد تزریق واکسن کرونا و فرآیند واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ است.
دکتر رحیمی افزود: این اطلاعیه‌ها از "پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وبدا" به نشانی behdasht.gov.ir یا خبرگزاری رسمی کشور و رسانه‌ها منتشر می‌شوند.

۸۰ درصد از جمعیت شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه این استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی تربت‌جام و نیشابور خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت می‌کنند.

تاکنون در جریان واکسیناسیون عمومی شهروندان ایرانی علیه کرونا، دو میلیون و ۲۹۶ هزار و ۳۰۰ نفر دوز نخست واکسن و ۴۲۵ هزار و ۲۱۲ نفر نیز دوز دوم آن را تزریق کرده و بدین ترتیب بر علیه ویروس همه‌گیر ایمن‌سازی واکسینه شده اند. بر این اساس تاکنون در مجموع دو میلیون و ۸۲۰ هزار و ۵۱۲ دوز واکسن کرونا در سطح کشور تزریق شده است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون دو میلیون و ۷۹۲ هزار و ۲۰۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ جان ۷۷ هزار و ۷۶۵ نفر را نیز تاکنون در کشورمان گرفته است. همچنین دو میلیون ۲۷۲ هزار و ۷۱۹ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.

وزارت بهداشت اعلام کرد هم‌اینک سه شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۶۲ شهرستان در شرایط نارنجی و ۱۸۳ شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان ۱۶۴ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۵۸۸ نفر را بیمار کرده و جان سه میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۹۵ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۱۴۳ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۶۲۰ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۳۳ میلیون ۷۷۴ هزار ۹۴۵ بیمار کووید ۱۹ و ۶۰۱ هزار و ۳۳۰ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشور‌های هند، برزیل و فرانسه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران بر اساس آخرین آمار‌های رسمی جایگاه چهاردهم را در جدول بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشور‌های جهان دارد.

منبع:وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->