ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد اولین شرکت دانش بنیان شنبه آینده عرضه اولیه می شود (۸ دی ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خام فروشی نکنید!

  • کد خبر: ۶۷۸۶۷
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
خام فروشی نکنید!
تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک تولیدکننده پلاستیک با بیان اینکه در شهرک‌های صنعتی ۵۰ تا ۵۵ درصد کارخانه‌ها راکد هستند و خاک مرده برروی دستگاه نشسته، از افزایش قیمت مواد اولیه خبر داد و گفت: تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود. 

سیدرحیم مقیمی  با بیان اینکه مواد اولیه داخلی گران‌تر از خارجی است، از افزایش بیش از ۴۰ درصدی قیمت مواد اولیه خبر داد و اظهار کرد: واردات مواد اولیه ممنوع است، اما در حال حاضر در داخل با وجود اینکه خوراک آنها نیز در کشور تامین می‌شود گران‌تر از خارجی‌ها به تولید کننده عرضه می‌شود. 

 

رییس پیشین اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران با بیان اینکه سامانه بهین یاب در حال حاضر به یک مشکل تبدیل شده، تصریح کرد: سامانه بهین یاب مواد اولیه را جیره بندی کرده در حالی که در بسیاری از موارد کمتر یا بیشتر از ظرفیت واقعی کارخانه‌ها در آن تعیین شده است. همین موضوع باعث شده در مواردی دستگاه‌هایی که بیش از یک میلیارد قیمت دارند بلااستفاده بمانند. 

 

به گفته این تولیدکننده، نگاهی گذرا به شهرک‌های صنعتی نشان می‌دهد ۵۰ تا ۵۵ درصد کارخانه‌ها راکد هستند و خاک مرده به دستگاه نشسته، چرا که موانع و قوانین مانع از فعالیت درست آنها می‌شود. در این شرایط فقط واحدهایی که پول دارند می‌توانند فعالیت کنند. علاوه بر هزینه‌های تولید، هزینه‌های حامل‌های انرژی، حمل و نقل و کارگران هم افزایش چشمگیری داشته و باید در حوزه مالیات بررسی کارشناسی انجام شود. 

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بهتر است به جای افتتاح واحدهای جدید واحدهای راکد احیا شوند، اظهار کرد: برای مثال کارخانه خود من از ۱۵ اسفند تعطیل شده و قیمت مواد اولیه نیز در هر روز تغییر می‌کند. تولیدکنندگان مواد اولیه در بخش پتروشیمی اجناس خود را به افغانستان ارزانتر از ایران می‌فروشند و در مواردی این مواد از افغانستان دوباره وارد ایران می‌شود. 

 

خام فروشی نکنید

مقیمی اصل با بیان اینکه در چنین شرایطی از صادرات پتروشیمی تقدیر می‌شود، تصریح کرد: صنایع پتروشیمی برای خام فروشی مشوق‌های تولید هم دریافت می‌کنند و عوارض و مالیات نمی‌دهند، اما بارها از آنها خواستیم که خام فروشی نکند. این در حالی است که برخی از خریداران به صنایع پتروشیمی به جای دلار، ریال می‌دهند که مشکلاتی در سامانه نیما ایجاد کرده است. 

او همچنین با اشاره به اینکه قیمت ۱۰ تن مواد اولیه صنعت پلاستیک به ۴۰۰ میلیون تومان رسیده، تصریح کرد: در چنین شرایطی صادرات محصولات پلاستیکی به عراق، افغانستان، باکو و آذربایجان کاهش یافته و ترکیه بازارهای ایران را گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->