حمایت ۱۳ هزار میلیارد تومانی صندوق تثبیت از بازار سرمایه بورس چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ قوه قضاییه: پروژه‌های رمزارزی «بم‌چین» و «بنیادبم» کلاهبرداری است فرصت اعتراض به آرای حل اختلاف مالیاتی تا ۷ مرداد ۱۴۰۴ فراهم شد ثبات قیمت نفت در محدوده هر بشکه ۷۰ دلار برق در مشهد هر روز قطع می‌شود! + فیلم بنویسیم سیب، بخوانیم موز ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۲ میلیونی «ری‌را» قیمت لبنیات خودسرانه افزایش یافت | بلاتکلیفی در بازار لبنیات ادامه دارد افت قیمت دینار عراق در بازار آزاد و افزایش نرخ رسمی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + جدول چرا قیمت دلار و سکه در بازار امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) ریزش کرد؟ خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا ۲ خرداد

  • کد خبر: ۶۸۰۳۹
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۲
پیش‌بینی بورس فردا ۲ خرداد
برای کوتاه مدت و در هفته جاری وضعیت بازار منفی پیش‌بینی می‌شود و گروه یا نماد خاصی در حال حاضر در بازار پیش‌رو نیست. اگر حمایت‌ها در بازار منوط به چند نماد محدود باشد وضعیت شاخص و روند کلی بازار تغییری نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه این روزها با وجود تزریق ۵۰ میلیارد دلار پول از سمت بانک مرکزی و تغییرات ساختاری ایجاد شده در آن اما همچنان روندی منفی و ناامید کننده‌ای را می‌گذراند در ابتدای معاملات امروز تنها ۲۰ نماد مثبت در بازار وجود داشت و ۴۲۲ نماد دیگر در صف فروش قفل بودند.

 

مهدی ساسانی،کارشناس بازار سرمایه گفت: مشکل اصلی بازار نه دامنه نوسان است و نه عوامل ساختاری دیگر که با تغییر در آنها روند بازار متفاوت شود؛ نبود هماهنگی در سیاست‌هایی که سیاست‌گذار در بازار می‌گیرد اصلی‌ترین مساله‌ و معضل بازار سرمایه است و تا زمانی که این موضوع حل نشود روند بازار تغییری نخواهد کرد.

 

 

این کارشناس بازار درباره مسائلی که در بازار در نتیجه نبود نقدینگی ایجاد شده است گفت: نبود نقدینگی در بازار منجر به ایجاد صف‌های فروش طولانی شده است و به نوعی سهامدار به محض آنکه به بازار ورود می‌کند به دلیل ترس فراگیر و هیجانات مبنی بر از دست دادن سرمایه از بازار خروج می‌کند. وی در این باره افزود: تا زمانی که حجم نقدینگی تزریقی با بازار متناسب با حجم صف‌های فروش نباشد بازار به تعادل نمی‌رسد.

 

 

این کارشناس بازار همچنین درخصوص مصوبات اجرایی نشده سران قوا گفت: جلساتی هفته‌های گذشته در جهت حمایت از بازار برگزار شد اما مصوبات گرفته شده در این جلسات به مرحله اجرایی نرسید و در حد وعده باقی ماند. باید توجه داشت که عدم هماهنگی و به نتیجه نرسیدن سیاست‌های سیاست‌گذار به هدر رفت منابع منجر می‌شود.

 
 

ساسانی در توصیف وضعیت بازار نسبت به سال گذشته گفت: در آبان سال گذشته کف حمایتی شاخص کل به یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد رسید اما همین کف امروز نسبت به سال گذشته شکسته شده است و شاخص کل از این محدوده هم پایین‌تر آمده. اگر حمایت‌ها در بازار منوط به چند نماد محدود باشد وضعیت شاخص و روند کلی بازار تغییری نمی‌کند.

 

 

وی درباره پیش‌بینی روند بازار دوم خرداد ۱۴۰۰ گفت: برای کوتاه مدت و در هفته جاری وضعیت بازار را منفی پیش‌بینی می‌کنم و گروه یا نماد خاصی در حال حاضر در بازار پیش‌رو نیست.

 

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->