جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور پاختاکور در اوج بحران مقابل استقلال نتیجه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳)+ ویدئو گل‌ها| برد آسان در روز شکستن طلسم گلزنی ویدئو خلاصه بازی پرسپولیس و مس سونگون در جام حذفی(۱ آذر ۱۴۰۳) رضا مهاجری در بیمارستان بستری شد (۱ آذر ۱۴۰۳) پخش زنده بازی پرسپولیس و مس سونگون (۱ آذر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین بازگشت فرجی به قلب دفاع پرسپولیس استادیوم آزادی تا پایان سال ۱۴۰۳، آماده میزبانی نیست پاتریس کارترون، سرمربی سپاهان، وارد ایران شد (یکم آذر ۱۴۰۳) + عکس تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت ۱۸۴ روزبه چشمی از جمعه در تمرینات استقلال اسکوچیچ: در جام حذفی، جای اشتباه‌کردن نداریم
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | رزمی‌کار میدان‌های جنگ

  • کد خبر: ۶۸۰۴۹
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | رزمی‌کار میدان‌های جنگ
کونگ‌فو ورزشی است که به‌جز با تلاش و تمرین مداوم و هرروزه نمی‌توان در آن فعالیت کرد و شهید جواد امیرآبادی به‌خوبی از عهده این تمرینات دائمی برمی‌آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، کونگ‌فو ورزشی است که به‌جز با تلاش و تمرین مداوم و هرروزه نمی‌توان در آن فعالیت کرد و شهید جواد امیرآبادی به‌خوبی از عهده این تمرینات دائمی برمی‌آمد. او علاقه عجیبی به حرکات سخت این رشته داشت و همراه با سختی کار تمرینات، از تهذیب نفس که لازمه واقعی کونگ‌فوست، غافل نمی‌شد. فراگیری فنون کونگ‌فو را نزد استادان فن، تجربه‌‎اندوزی می‌کرد و امیدوار بود بتواند در این رشته خاص ورزشی به مراتب بالا برسد. جواد امیرآبادی در ۲۰ اسفند ۱۳۴۰ در شهر مشهد مقدس دیده به جهان گشود و تحصیلات را با دریافت دیپلم به پایان رساند و به تعمیر وسایل برقی روی آورد.

 

جواد در کنار کار از ورزش غافل نبود و با اشتیاق در رشته کونگ‌فو تمرین می‌کرد. او در دوران انقلاب اسلامی با سیل خروشان ملت همراه شد و اعلامیه‌های حضرت امام را بین مردم پخش می‌کرد. پس از انقلاب وارد بسیج شد و سال ۶۱ به خدمت سربازی رفت. وی پس از دوره آموزشی و با تکیه بر مهارت‌های رزمی در گروه ضربت گروهان ژاندارمری خدمت را ادامه داد. اول بهمن ۱۳۶۲ زمانی که از مأموریت برمی‌گشت و به‌عنوان تأمین جاده در ابتدای ستون در حرکت بود، گرفتار کمین ضدانقلاب شد و بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. پیکر مطهرش در بهشت‌رضا (ع) در مشهد به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->