پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه‌اندازی مراکز سفارشی سازی خودرو‌های ایران خودرو

  • کد خبر: ۶۸۳۷۱
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
راه‌اندازی مراکز سفارشی سازی خودرو‌های ایران خودرو
مدیرعامل ایران خودرو از راه اندازی مراکزی برای تیونینگ خودرو‌های داخلی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو در مراسم افتتاح مرکز تخصصی تیونینگ و دیتیلینگ و سفارشی سازی خودرو شرکت آپکو گفت: یکی از اهدافی که در ایران خودرو باید در دستور کار قرار دهیم ارتقا رضایت مردم است. رضایت در برنامه‌های مختلف تعریف می‌شود و برای افزایش رضایت مشتری آن را تقویت می‌کنیم.

او بیان کرد: بخشی از رضایت را در حوزه مشتریان از طریق خدمات ویژه مشخص می‌کنیم. آپکو نقش پررنگی در ارائه خدمات دارد که افزایش آن در دستور کار است. برای انجام آن هدفی داریم که اگر در سراسر دنیا به مراکز ساخت خودرو سری بزنید متوجه می‌شوید همه خودروساز‌ها یکی از محل‌هایی که سبد درآمدی را تشخیص می‌دهند، از محل سفارشی سازی است.

مقیمی با اشاره به بیشترین آمار مربوط به حوادث تشریح کرد: از ۵۰۰ حادثه و حریق خودرو‌های شرکت ایران خودرو، ۴۴۰ مورد مربوط به مراجعه به مراکز غیر مجاز و نصب آپشن بوده که غیر استاندارد انجام شده است. الباقی موارد مربوط به مراجعه به مراکز غیر مجاز است.

مدیرعامل ایران خودرو گفت: به دلیل اینکه تا کنون مرکزی برای انجام افزایش آپشن به صورت استاندارد وجود نداشت، مردم به مراکز غیر مجاز مراجعه می‌کردند و اکنون برای کاهش این حوادث شرکت آپکو راه اندازی شده است.

او بیان کرد:راه اندازی این خط تولید می‌تواند باعث افزایش ارتقا محصولات شود. با حوزه معاونت فروش، صادرات و … باید ارتباط برقرار کرد، خدمات در نمایندگی‌های فروش ارتقا یابد.

مقیمی با بیان اینکه باید مراکزی برای به نمایش گذاشتن خودرو‌های تیونینگ شده در نظر گرفت، گفت: درخواست داریم یک درصد از تولید ماهانه از طریق شرکت آپکو به مردم واگذار شود، کسانی علاقه دارند خودرو‌های خاص تحویل بگیرند که باید محل علاقمندی آن‌ها را در نظر گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->