گفت‌وگوی تلفنیِ وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتیِ اسرائیلیِ توقیف‌شده کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم بلینکن برای گفتگو درباره رفح و اسرای صهیونیست به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند اوکراین از بیم حمله بلاروس ۲ بیمارستان را تخلیه کرد تشدید اختلافات میان اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی خسارت وارد کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی از حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق بسته تسلیحاتی ۶ میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین سرنگونی پهپاد گران قیمت و پیشرفته آمریکا در سواحل یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس حمله مقاومت اسلامی عراق به حیفای سرزمین‌های اشغالی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) شلیک ۳۰ موشک از جنوب لبنان به شمال جولان اشغالی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهرهای انگلیس وزیر دفاع: حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا شولتس: احتمال حل اختلافات باکو-ایروان بیشتر از همیشه است کنعانی:‌ آمریکا شایستگی اظهارنظر در مورد حقوق بشر را ندارد چین : ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است نتانیاهو: تصمیمات لاهه تاثیری بر رفتار اسرائیل ندارد
سرخط خبرها

نگرانی طالبان از ساخت پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای همسایه افغانستان

  • کد خبر: ۶۸۶۰۴
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
نگرانی طالبان از ساخت پایگاه‌های آمریکایی در کشورهای همسایه افغانستان
گروه طالبان با انتشار بیانیه‌ای از کشور‌های هم جوار افغانستان درخواست کرد که با مخالفت با استقرار نیرو‌های آمریکایی در کشورشان، به آمریکا اجازه دخالت مجدد در اوضاع منطقه را ندهند.

عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ روز سه شنبه فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا از خروج ۱۶ تا ۲۰ درصد از نیرو‌های آمریکایی از افغانستان خبر داد.

 

به گزارش آناتولی، دولت آمریکا علاوه بر خروج نیروها، ۱۶۰ محموله از نوع سی-۱۷ را از این کشور خارج کرده و حدود ۱۰ هزار قطعه تجهیزات را برای خنثی سازی به آژانس تدارکات دفاعی تحویل داده است. تأسیسات نظامی آمریکا در این منطقه نیز به نیرو‌های افغانستان واگذار می‌شود. درپی این اقدامات، مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که خروج کامل نیرو‌های آمریکایی تا پایان ماه جولای تکمیل می‌شود. این در حالی است که پیش از این دولت بایدن گفته بود تا تاریخ ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱، مصادف با بیستمین سالگرد حملات القاعده به آمریکا، همه ۲۵۰۰ نیروی آمریکایی را از افغانستان خارج خواهد کرد و قرار بر این بود که نیرو‌های ناتو در افغانستان نیز از این برنامه پیروی کنند.

 

در این بین، به گزارش «اسپوتنیک»، سرگئی ناریشکین، مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه، با اشاره به اینکه آمریکا تمایلی به ازدست دادن قدرت خود در افغانستان ندارد، اعلام کرده بود که دولت آمریکا در تلاش است نیرو‌های خود را در کشور‌های همسایه افغانستان مستقر کند.

 

پس از گمانه زنی‌های بسیار در این زمینه، روز چهارشنبه گروه طالبان با انتشار بیانیه‌ای از کشور‌های هم جوار افغانستان درخواست کرد که با مخالفت با استقرار نیرو‌های آمریکایی در کشورشان، به آمریکا اجازه دخالت مجدد در اوضاع منطقه را ندهند.

 

طالبان در این بیانیه گفتند که حضور نیرو‌های خارجی در منطقه، دلیل اصلی ناامنی‌ها و جنگ است. آن‌ها همچنین با تأکید بر اینکه نیرو‌های طالبان از خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشوری استفاده نخواهند کرد، تهدید کردند که درصورت اقدام آمریکا برای استقرار نیرو‌ها در کشوری دیگر، ساکت نمی‌مانند و «مسئولیت ایمانی و تاریخی» خود را انجام خواهند داد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->