همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است
سرخط خبرها

تردید وزیر خارجه آمریکا از واکنش ایران برای بازگشت و پایبندی به برجام

  • کد خبر: ۶۸۶۲۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳
تردید وزیر خارجه آمریکا از واکنش ایران برای بازگشت و پایبندی به برجام
وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گویی مواضع این کشور را درباره وضع فعلی مذاکرات احیای توافق هسته ای بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل در این باره نوشت، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا که اخیرا برای دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی به قدس اشغالی سفر کرده بود، در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی ۱۲ این رژیم درباره احیای توافق هسته‌ای بر حمایت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا از بازگشت به توافق هسته ای در صورت بازگشت ایران به پایبندی به توافق حمایت کرد.

 

بلینکن گفت، «هنوز معلوم نیست» که ایران آماده است اقدامات فراتر از توافقش را به حالت قبلی بازگرداند که پس از خروج دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از توافق انجام شدند.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در این راستا گفت: من فکر می کنم مدام شفاف سازی کرده ایم که هر یک از طرف ها باید چه کاری برای بازگشت به پایبندی به برجام[توافق هسته ای] انجام دهند، اما این که آیا ایران واقعا آماده انجام دادن آن چه باید برای بازگشت به پایبندی انجام دهد هست یا نه، هنوز بی پاسخ است.

 

آنتونی بلینکن ضمن تایید اختلافاتی که میان آمریکا و اسرائیل در زمینه جلوگیری از آنچه «دست یابی ایران به یک بمب هسته ای» عنوان شده، وجود دارد، تاکید کرد که کشورها در مقابله با چنین چشم اندازی، متحدند.

 

او در این باره بیان کرد: ما در زمینه این هدف و این تعهد متحدیم. همچنین بر کسی پوشیده نیست که ما بر سر بهترین روش رسیدن به هدف عدم دست یابی ایران به یک سلاح[اتمی] اختلافاتی داشته ایم.

 

بر اساس این گزارش، اظهارات بلینکن درباره یکی بودن مواضع نهایی آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تلاششان برای جلوگیری از آنچه دست یابی ایران به یک سلاح هسته ای عنوان شده است، در حالی مطرح می شود که مقام معظم رهبری کشورمان در فتوایی، تولید، نگه داری و به کارگیری تسلیحات هسته ای را حرام اعلام کرده اند. مقامات ایران هم طبق فتوای ایشان، همواره تاکید کرده اند که برنامه هسته ای ایران اهدافی صلح آمیز را دنبال می کند.

 

علاوه بر این، اظهارات بلینکن درباره احیای توافق هسته ای در پی این مطرح شده است که هفته های اخیر، مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت دو جانبه تهران - واشنگتن به توافق هسته ای در وین برقرار بوده است.

 

در این مذاکرات روند لغو تحریم ها علیه ایران از سوی آمریکا و اقدامات ایران برای بازگردانی اقدامات جبرانی هسته‌ای به حالت اولیه، مورد بررسی قرار می گیرد.

 

دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته ای خارج شده و تحریم های متعددی را افزون بر بازگردانی تحریم های پیشین علیه ایران اعمال کرد.

 

ایران خواستار لغو تمامی این تحریم ها و راستی آزمایی آن برای بازگشت به اجرای کامل تعهدات داوطلبانه اش در توافق هسته ای می‌باشد که در واکنش به خروج آمریکا از توافق و متحمل شدن تحریم ها آن ها را طی یک سال و نیم گذشته کاهش داده بود.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->