سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد
سرخط خبرها

ضرورت اندازه گیری سطح آنتی‌بادی‌ها در بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن

  • کد خبر: ۶۸۷۸۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸
ضرورت اندازه گیری سطح آنتی‌بادی‌ها در بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن
دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی (پادتن) بدن را اندازه‌ بگیرند و در صورت بالا بودن میزان این آنتی‌بادی، تزریق واکسن را به تعویق بیندازند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: بهبودیافتگان کرونا قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی (پادتن) بدن را اندازه‌ بگیرند و در صورت بالا بودن میزان این آنتی‌بادی، تزریق واکسن را به تعویق بیندازند.

محمدرضا رئوفی افزود: واکنش‌های ایمنی بدن بهبودیافتگان کرونا می‌تواند نزدیک به ۶ ماه فعال باشد بنابراین بهبودیافتگان کووید-۱۹ باید قبل از تزریق واکسن سطح آنتی‌بادی در بدن را اندازه بگیرند، زیرا آنتی‌بادی بالا همراه با تزریق واکسن می‌تواند باعث علائم شدید کرونا شود.

وی با اشاره به عوارض واکسن کرونا ادامه داد: عوارض واکسن های موجود در بازار مصرف با یکدیگر متفاوت است،  برخی از واکسن‌ها با علائم خفیف کرونا همچون تب ولرز، ضعف، بی‌حالی و بدن درد خفیف همراه است که عمدتا طی دو تا ۳ روز برطرف می‌شود.

این استاد علوم پزشکی خاطرنشان کرد: برخی از عوارض واکسن نظیر تب ولرز و سردرد، کوتاه‌مدت و ظاهری بوده و پس از واکسینه شدن (توسط شخص) احساس می‌شود، اما برخی از عوارض همچون تغییر فشار خون به سرعت مشخص نشده و باید توسط پزشک اندازه‌گیری شود.

رئوفی با بیان اینکه عوارض واکسن همچنین با توجه به سیستم ایمنی بدن متفاوت است، گفت: این عوارض در صورت تداوم می‌تواند به پزشک گزارش داده شود و با انجام برخی از تست‌ها و تجویز دارو به صورت علامتی رفع شود.

به گفته این دکتری فیزیولوژی پزشکی، شماری از عوارض واکسن‌های کرونا نیز مستلزم تحقیق و بررسی در سال‌های آتی است و در کوتاه‌مدت مشخص نخواهد شد.

از خوردن دارو پس از تزریق واکسن کرونا پرهیز شود

رئوفی همچنین تاکید کرد: پس از واکسیناسیون از خوردن داروهای خودسرانه به منظور کاهش و رفع عوارض کرونا پرهیز شود زیرا هر یک از این داروها می‌تواند با واکسن تداخل پیدا کند،  عوارض واکسن معمولا به صورت طبیعی طی ۲ تا ۳ روز پس از تزریق برطرف خواهد شد.

به گفته وی، مصرف استامینوفن در صورت تداوم تب (به عنوان یکی از علائم شایع واکسن کرونا) بلامانع است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->