آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تجربه متفاوت اصغر سمسارزاده در فیلم «صد دام» تحسین از فیلم «فرمول وان» برد پیت در نخستین اکران حراج نقاشی گمشده «باد سهمگین در حال وزیدن» پس از ۱۵۰ سال اهدای کتاب‌های بازنشرشده نادر ابراهیمی به موزه‌اش فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری
سرخط خبرها

بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»

  • کد خبر: ۶۸۸۱۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»
رضا صابری، هنرمند پیشکسوت تئاتر مشهد، پس از ۱۷ سال دوری از سینما، در مشهد جلو دوربین فیلم «پینگ‌پنگ» رفت.

گروه سینما و تئاتر شهرآرانیوز | رضا صابری، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر پیشکسوت مشهدی، پس از سال‌ها دوری از پرده نقره‌ای، با بازی در فیلم‌سینمایی «پینگ‌پنگ» جلو دوربین رفت.


صابری با بازی در نقش خسرو، در کنار بازیگرانی، چون افسانه بایگان و محمدرسول صفری، به پروژه مشترک دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی پیوست.


صابری درباره علت حضورش در این فیلم گفت: صرف‌نظر از اینکه چه نقشی در این فیلم دارم، هدف اصلی من از حضور در کار مشترک آقایان یزدان‌پناه و روحی، زنده‌نگهداشتن هنر سینما در مشهد بوده است و امیدوارم این پروژه سرانجام مطلوبی برای هنر مشهد و همشهریان عزیزمان داشته باشد.


آخرین حضور رضا صابری به‌عنوان بازیگر در یک فیلم‌سینمایی به ۱۷ سال پیش بازمی‌گردد که در فیلم «فصل ممنوعه» به‌کارگردانی فریبرز کامکاری بازی کرده است. همچنین «شنا در آتش» به‌کارگردانی وی، سال ۱۳۹۶ در مشهد روی صحنه رفته است.


فیلم‌سینمایی پینگ‌پنگ به‌کارگردانی دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی، به‌تهیه‌کنندگی سید زاهد رئیسی و با سرمایه‌گذاری آکادمی دوبله مشهد ساخته خواهد شد و افسانه بایگان، رضا صابری، محمدرسول صفری، محمد طحان، فرحان فرحناک و آنیتا عظیمی همراه با جمعی از بازیگران مشهدی در این فیلم بازی خواهند کرد.


در خلاصه این فیلم آمده است: «منصور تلاش می‌کند چالش‌های پیش روی خودش و خانواده‌اش را مدیریت کند، اما در این مسیر با رفتار‌های ناخواسته خانواده و اطرافیانش درگیر قصه‌ای ناخواسته می‌شود و حالا او باید انتخاب کند؛ خانواده یا خودش؟!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->