جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق کتاب «پستچی پهپادی» در کتابفروشی‌ها
سرخط خبرها

بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»

  • کد خبر: ۶۸۸۱۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»
رضا صابری، هنرمند پیشکسوت تئاتر مشهد، پس از ۱۷ سال دوری از سینما، در مشهد جلو دوربین فیلم «پینگ‌پنگ» رفت.

گروه سینما و تئاتر شهرآرانیوز | رضا صابری، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر پیشکسوت مشهدی، پس از سال‌ها دوری از پرده نقره‌ای، با بازی در فیلم‌سینمایی «پینگ‌پنگ» جلو دوربین رفت.


صابری با بازی در نقش خسرو، در کنار بازیگرانی، چون افسانه بایگان و محمدرسول صفری، به پروژه مشترک دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی پیوست.


صابری درباره علت حضورش در این فیلم گفت: صرف‌نظر از اینکه چه نقشی در این فیلم دارم، هدف اصلی من از حضور در کار مشترک آقایان یزدان‌پناه و روحی، زنده‌نگهداشتن هنر سینما در مشهد بوده است و امیدوارم این پروژه سرانجام مطلوبی برای هنر مشهد و همشهریان عزیزمان داشته باشد.


آخرین حضور رضا صابری به‌عنوان بازیگر در یک فیلم‌سینمایی به ۱۷ سال پیش بازمی‌گردد که در فیلم «فصل ممنوعه» به‌کارگردانی فریبرز کامکاری بازی کرده است. همچنین «شنا در آتش» به‌کارگردانی وی، سال ۱۳۹۶ در مشهد روی صحنه رفته است.


فیلم‌سینمایی پینگ‌پنگ به‌کارگردانی دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی، به‌تهیه‌کنندگی سید زاهد رئیسی و با سرمایه‌گذاری آکادمی دوبله مشهد ساخته خواهد شد و افسانه بایگان، رضا صابری، محمدرسول صفری، محمد طحان، فرحان فرحناک و آنیتا عظیمی همراه با جمعی از بازیگران مشهدی در این فیلم بازی خواهند کرد.


در خلاصه این فیلم آمده است: «منصور تلاش می‌کند چالش‌های پیش روی خودش و خانواده‌اش را مدیریت کند، اما در این مسیر با رفتار‌های ناخواسته خانواده و اطرافیانش درگیر قصه‌ای ناخواسته می‌شود و حالا او باید انتخاب کند؛ خانواده یا خودش؟!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->