سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»

  • کد خبر: ۶۸۸۱۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
بازگشت رضا صابری به سینما با «پینگ‌پنگ»
رضا صابری، هنرمند پیشکسوت تئاتر مشهد، پس از ۱۷ سال دوری از سینما، در مشهد جلو دوربین فیلم «پینگ‌پنگ» رفت.

گروه سینما و تئاتر شهرآرانیوز | رضا صابری، نمایشنامه‌نویس، کارگردان و بازیگر پیشکسوت مشهدی، پس از سال‌ها دوری از پرده نقره‌ای، با بازی در فیلم‌سینمایی «پینگ‌پنگ» جلو دوربین رفت.


صابری با بازی در نقش خسرو، در کنار بازیگرانی، چون افسانه بایگان و محمدرسول صفری، به پروژه مشترک دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی پیوست.


صابری درباره علت حضورش در این فیلم گفت: صرف‌نظر از اینکه چه نقشی در این فیلم دارم، هدف اصلی من از حضور در کار مشترک آقایان یزدان‌پناه و روحی، زنده‌نگهداشتن هنر سینما در مشهد بوده است و امیدوارم این پروژه سرانجام مطلوبی برای هنر مشهد و همشهریان عزیزمان داشته باشد.


آخرین حضور رضا صابری به‌عنوان بازیگر در یک فیلم‌سینمایی به ۱۷ سال پیش بازمی‌گردد که در فیلم «فصل ممنوعه» به‌کارگردانی فریبرز کامکاری بازی کرده است. همچنین «شنا در آتش» به‌کارگردانی وی، سال ۱۳۹۶ در مشهد روی صحنه رفته است.


فیلم‌سینمایی پینگ‌پنگ به‌کارگردانی دانوش یزدان‌پناه و احسان روحی، به‌تهیه‌کنندگی سید زاهد رئیسی و با سرمایه‌گذاری آکادمی دوبله مشهد ساخته خواهد شد و افسانه بایگان، رضا صابری، محمدرسول صفری، محمد طحان، فرحان فرحناک و آنیتا عظیمی همراه با جمعی از بازیگران مشهدی در این فیلم بازی خواهند کرد.


در خلاصه این فیلم آمده است: «منصور تلاش می‌کند چالش‌های پیش روی خودش و خانواده‌اش را مدیریت کند، اما در این مسیر با رفتار‌های ناخواسته خانواده و اطرافیانش درگیر قصه‌ای ناخواسته می‌شود و حالا او باید انتخاب کند؛ خانواده یا خودش؟!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->