قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

ما ناچاریم توانمند شویم

  • کد خبر: ۶۸۸۲۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
ما ناچاریم توانمند شویم
سید محمدرضا هاشمی - روزنامه‌نگار

در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که فناوری هرروز در حال پیشرفت است و پیشنهادهای جدیدی برای ما دارد تا بتوانیم در زندگی شخصی و اجتماعی خود افراد موفق‌تر و مؤثرتری باشیم.

 

تا همین چند سال قبل، کل ابزار سخت‌افزاری و نرم‌افزاری که یک خبرنگار برای تولید خبر در اختیار داشت یک خودکار و چند ورق کاغذ بود اما حالا با پیشرفت فناوری و در دسترس قرارگرفتن امکانات جدید برای خبرنگاران، اگر من به عنوان یک خبرنگار در عین حال که تخصص و توانایی زیادی در کار خبر دارم، نتوانم از امکانات و فناوری برای انجام بهتر وظیفه رسانه‌ای که بر عهده دارم استفاده کنم، چه جایگاهی در میان همکارانم خواهم داشت؟

 

این روزها در همه مشاغل و پیشه‌ها همین اتفاق افتاده است و اگر افراد با پیشرفت‌های روز در شغل خود آشنا باشند و مدام خود را به‌روز رسانی کنند، قطعا می‌توانند شرایط کاری بهتری در مقایسه با همکارانشان داشته باشند و در زندگی شخصی خود هم افراد موفقی باشند. اگر نجار، آهنگر، نانوا و صاحب هر شغلی که شما فکرش را کنید نتواند همگام با فناوری و اتفاقاتی که با سرعت در اطرافش در حال افتادن است خود را سازگار کند، آیا می‌تواند درآمد کافی برای داشتن یک زندگی آرام داشته باشد؟

 

همان‌طور که ما به عنوان یک مصرف‌کننده به دنبال به دست آوردن بهترین محصولات و امکانات برای گذران زندگی هستیم، در زندگی کاری خود هم باید به‌روز و پویا باشیم. آن وقت است که می‌توانیم در بازار یا در رقابت با همکارانمان حرفی برای گفتن داشته باشیم. اگر یک زن خانه‌دار بداند که ابزار و امکانات جدیدی که پیشرفت فناوری در اختیارش قرار داده است چه‌گونه می‌تواند برای انجام بهتر کارهای روزمره‌اش به او کمک کند، بی گمان می‌تواند با سرعت و کیفیت بهتری به کارهای روزانه بپردازد و وقت بیشتری برای خود اختصاص دهد.

 

بعد از شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن زندگی ما از تبعات آن، سبک و روش معمولی که ما سال‌ها به آن عادت کرده بودیم تغییر کرد. فکرش را کنید. اگر یک دانش آموز نتواند با تلفن هوشمند، تبلت و رایانه کار کند، چه‌گونه می‌تواند در کلاس‌های آنلاین شرکت کند و همگام با دیگر هم‌کلاسی‌هایش درس بخواند؟ قطعا یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی ما افزایش توانایی‌های ما در استفاده از پیشرفت‌های فناوری در جهت کیفیت بخشیدن به زندگی روزمره است.

 

به احتمال زیاد، در سال‌های بعد، تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و پلت‌فرم‌های دیجیتالی نقش بیشتری در آموزش دانش‌آموزان خواهند داشت و در بلندمدت باعث خواهند شد بخش زیادی از جامعه به دلیل شرایط جدیدی که زندگی در دوره همه‌گیری کرونا ایجاد کرده است توانایی کار با دستگاه‌های الکترونیکی را داشته باشند. حالا دیگر کمتر خانواده‌ای را می‌توان یافت که دست‌کم یکی از اعضای آن توانایی کار با اینترنت برای خرید کالاهای مورد نیاز یا پرداخت اینترنتی قبوض و کارهای این‌چنینی را نداشته باشد. به احتمال زیاد، این یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی انسان خواهد بود، اتفاقی که شاید اگر شیوع کرونا ما را مجبور به افزایش توانایی‌ها و مهارتمان نمی‌کرد، معلوم نبود چه زمانی بر آن‌ امکانات مسلط می‌شدیم. فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و فردی موفق است که بتواند از این فرصت برای تجربه یک زندگی مفید و سازنده بهره ببرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->