هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

ما ناچاریم توانمند شویم

  • کد خبر: ۶۸۸۲۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
ما ناچاریم توانمند شویم
سید محمدرضا هاشمی - روزنامه‌نگار

در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که فناوری هرروز در حال پیشرفت است و پیشنهادهای جدیدی برای ما دارد تا بتوانیم در زندگی شخصی و اجتماعی خود افراد موفق‌تر و مؤثرتری باشیم.

 

تا همین چند سال قبل، کل ابزار سخت‌افزاری و نرم‌افزاری که یک خبرنگار برای تولید خبر در اختیار داشت یک خودکار و چند ورق کاغذ بود اما حالا با پیشرفت فناوری و در دسترس قرارگرفتن امکانات جدید برای خبرنگاران، اگر من به عنوان یک خبرنگار در عین حال که تخصص و توانایی زیادی در کار خبر دارم، نتوانم از امکانات و فناوری برای انجام بهتر وظیفه رسانه‌ای که بر عهده دارم استفاده کنم، چه جایگاهی در میان همکارانم خواهم داشت؟

 

این روزها در همه مشاغل و پیشه‌ها همین اتفاق افتاده است و اگر افراد با پیشرفت‌های روز در شغل خود آشنا باشند و مدام خود را به‌روز رسانی کنند، قطعا می‌توانند شرایط کاری بهتری در مقایسه با همکارانشان داشته باشند و در زندگی شخصی خود هم افراد موفقی باشند. اگر نجار، آهنگر، نانوا و صاحب هر شغلی که شما فکرش را کنید نتواند همگام با فناوری و اتفاقاتی که با سرعت در اطرافش در حال افتادن است خود را سازگار کند، آیا می‌تواند درآمد کافی برای داشتن یک زندگی آرام داشته باشد؟

 

همان‌طور که ما به عنوان یک مصرف‌کننده به دنبال به دست آوردن بهترین محصولات و امکانات برای گذران زندگی هستیم، در زندگی کاری خود هم باید به‌روز و پویا باشیم. آن وقت است که می‌توانیم در بازار یا در رقابت با همکارانمان حرفی برای گفتن داشته باشیم. اگر یک زن خانه‌دار بداند که ابزار و امکانات جدیدی که پیشرفت فناوری در اختیارش قرار داده است چه‌گونه می‌تواند برای انجام بهتر کارهای روزمره‌اش به او کمک کند، بی گمان می‌تواند با سرعت و کیفیت بهتری به کارهای روزانه بپردازد و وقت بیشتری برای خود اختصاص دهد.

 

بعد از شیوع ویروس کرونا و تحت تأثیر قرار گرفتن زندگی ما از تبعات آن، سبک و روش معمولی که ما سال‌ها به آن عادت کرده بودیم تغییر کرد. فکرش را کنید. اگر یک دانش آموز نتواند با تلفن هوشمند، تبلت و رایانه کار کند، چه‌گونه می‌تواند در کلاس‌های آنلاین شرکت کند و همگام با دیگر هم‌کلاسی‌هایش درس بخواند؟ قطعا یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی ما افزایش توانایی‌های ما در استفاده از پیشرفت‌های فناوری در جهت کیفیت بخشیدن به زندگی روزمره است.

 

به احتمال زیاد، در سال‌های بعد، تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و پلت‌فرم‌های دیجیتالی نقش بیشتری در آموزش دانش‌آموزان خواهند داشت و در بلندمدت باعث خواهند شد بخش زیادی از جامعه به دلیل شرایط جدیدی که زندگی در دوره همه‌گیری کرونا ایجاد کرده است توانایی کار با دستگاه‌های الکترونیکی را داشته باشند. حالا دیگر کمتر خانواده‌ای را می‌توان یافت که دست‌کم یکی از اعضای آن توانایی کار با اینترنت برای خرید کالاهای مورد نیاز یا پرداخت اینترنتی قبوض و کارهای این‌چنینی را نداشته باشد. به احتمال زیاد، این یکی از آثار مثبت کرونا بر زندگی انسان خواهد بود، اتفاقی که شاید اگر شیوع کرونا ما را مجبور به افزایش توانایی‌ها و مهارتمان نمی‌کرد، معلوم نبود چه زمانی بر آن‌ امکانات مسلط می‌شدیم. فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و فردی موفق است که بتواند از این فرصت برای تجربه یک زندگی مفید و سازنده بهره ببرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->