ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی کره‌شمالی

  • کد خبر: ۶۸۸۳۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۶
دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی کره‌شمالی
مقام‌های کره شمالی از فرط نگرانی از بابت همه گیری ویروس کرونا در این کشور، دستور نابودی گربه‌ها و کبوترها در مناطق مرزی را داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش‌ها، مقام‌های کره شمالی از فرط نگرانی از بابت همه گیری کروناویروس در این کشور، دستور نابودی گربه‌ها و کبوتر‌ها در مناطق مرزی را داده‌اند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پایگاه دیلی ان. کی به نقل از منابعی گزارش کرد، در چند ماه گذشته تدابیر مختلفی را به جهت جلوگیری از همه گیری کروناویروس به اجرا درآورده‌اند از جمله این که دستور داده‌اند به گربه‌های خیابانی یا کبوترانی که بخواهند از مرز این کشور با چین عبور کنند، شلیک کنند.

پیونگ یانگ از زمان همه گیری جهانی کروناویروس، کره شمالی را عاری از این ویروس بدون هیچ مورد تایید شده از ابتلا به آن اعلام کرده، در حالی که مقام‌های این کشور به منظور جلوگیری از ورود این بیماری به این کشور محدودیت‌های شدیدی را اعمال کرده‌اند.

بر اساس گزارش مذکور، اخیرا یک خانواده اهل منطقه هایسان سونگهو به خاطر پرورش مخفیانه یک گربه در خانه‌شان در قرنطینه قرار گرفته‌اند.

یک منبع اظهار کرد: این خانواده به خاطر پرورش غیرقانونی یک گربه بعد از دستور به عدم انجام این کار در منطقه مرز کره شمالی و چین، مجازات ۲۰ روز قرنطینه را دریافت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، این خانواده ابتدا به مقام‌ها هنگامی که برای بررسی وجود حیوانات خانگی به نزد آن‌ها رفته بودند، گفتند که گربه آن‌ها مرده است، اما بعدا این حیوان در نزدیکی مرز با چین شناسایی شد و متعاقب آن این خانواده در قرنطینه قرار گرفته و مقام‌ها گربه را با خود بردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->