یک مقام سازمان ملل: بسیاری از مهاجران افغانستانی جایی برای بازگشت ندارند طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است
سرخط خبرها

داستان غم‌انگیز پدر افغانستانی که شب‌ها را کنار مزار پسرش می‌گذراند

  • کد خبر: ۶۹۱۰۱
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶
داستان غم‌انگیز پدر افغانستانی که شب‌ها را کنار مزار پسرش می‌گذراند
دکتر فاروق نجرابی، پدر میوند، استادی که در حادثه‌ تروریستی حمله به خودروی اساتید و دانشجویان دانشگاه البیرونی جان باخت، نتوانسته دوری پسرش را تحمل کند و این شب‌ها را کنار قبر پسرش صبح می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از امروز صبح، عکسی در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود که تخت خوابی را در کنار قبری نشان می‌دهد.

 

دکتر فاروق نجرابی، پدر میوند نجرابی –استادی که در حادثه‌ تروریستی حمله به خودروی اساتید و دانشجویان دانشگاه البیرونی کشته شد-، نتوانسته دوری پسرش را تحمل کند.

 

وی، جسد تکه‌پاره‌ پسرش را در کلینیک شخصی‌اش دفن کرده تا شب‌ها کنارش بخوابد؛ پسری که در شرایط تلخ افغانستان آن را بزرگ کرده، زمینه‌ تحصیل برایش فراهم کرده و تبدیل کرده بود به آموزگاری تا نسل امروز افغانستان از او چیزی یاد بگیرند و به آینده‌ روشن‌تری برسند.

 

این تصویر، غم‌انگیز است؛ آن‌قدر که می‌تواند هر استخوانی را به درد بیاورد و خرد کند. این، تصویری از گره‌خوردگی غم در زندگی افغانستان است؛ جایی که هر روز آدم‌هایی در آن به زمین می‌افتند و دیگر بر نمی‌خیزند.

 

هرچند، به زمین‌افتادن و بلندنشدن، بخشی از زندگی در افغانستان شده و برای خیلی‌ها، به کرختی انجامیده است؛ اما آنانی که تلخی این افتادن‌های بی‌دلیل را از نزدیک احساس می‌کنند، دیگر کرخت نه که زخمی هر روز در وجودشان رشد می‌کند و بزرگ می‌شود.

 

تصویر دکتر فاروق نجرابی که کنار تخت پسرش خوابیده، نشان‌دهنده‌ قسمتی از رنج و زخم افغانستان است که زیر خاک پنهان نشده و به شکلی خودش را به نمایش گذاشته است؛ به شکلی که تلنگری به دیگران بزند و آنان که زخم را از دورتر می‌بینند و دچار کرختی و بی‌تفاوتی می‌شوند، خواب از چشم شان بپرد و به آنها بگوید که این‌جا، زیر همین خاک نم‌ناک که می‌بینید، تنی خوابیده است که به رؤیاهای بزرگی می‌اندیشید؛ به فردا و روزی که شاید جنگ، این پیر پیرهن چرکین، دندان‌های بدریختش را از این تکه‌ جغرافیا بیرون بکشد و آدم‌ها، نگران پرپرشدن رؤیاهای‌شان نباشند؛ نگران این که به خانه بر نگردند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->