شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

پشت پرده ادعا مغناطیسی شدن بدن پس از تزریق واکسن کرونا چیست؟

  • کد خبر: ۶۹۶۵۵
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
پشت پرده ادعا مغناطیسی شدن بدن پس از تزریق واکسن کرونا چیست؟
از هیاهویی که ادعا می‌کند در پی تزریق واکسن کرونا خاصیت مغناطیسی در بدن ایجاد می‌شود، چه نتیجه‌ای باید بگیریم؟

محبوبه عظیم زاده | شهرآرانیوز؛ نمونه‌های این چنینی را در برنامه‌های استعدادیابی دیده بودیم؛ اینکه فرد مورد نظر معتقد است از یک استعداد منحصر به فرد برخوردار است و بعد یک قسمت از بدنش را نشان می‌دهد و هرچه جسم فلزی و آهنی به دستش می‌رسد، می‌چسباند به بدنش برای اینکه ثابت کند بدنش مثل یک آهن ربا هرچه شیء فلزی ببیند، به خودش جذب می‌کند.

 

ما هم کلی با خودمان کلنجار می‌رفتیم که خب یعنی چه اصلا؟ این واقعا به عینیت رسیدن کلمه و مفهوم استعداد است؟ به چه دردی می‌خورد؟ باید چشم هایمان از تماشای این اتفاق چهارتا شود، به به چه چه راه بیندازیم، فرد مورد نظر را تشویق کنیم و بگوییم چه جالب و چه خوب؟ اتفاقی که حالا چند روزی است با شدت و حدت زیادی در فضای مجازی به چشم می‌خورد با این تفاوت که خبری از عرصه استعدادیابی نیست و یکی دیگر از حاشیه‌هایی است که این روز‌ها به واسطه بحث درباره واکسن کرونا بر سر زبان افتاده است.


ترس و تردیدی که از سر ناآگاهی است

ویدئو‌ها و عکس‌هایی در فضای مجازی دست به دست می‌شد و فردی در آن ادعا می‌کرد خودش یا یکی از اطرافیانش بعد از تزریق واکسن، بدنشان دچار خاصیت مغناطیسی شده است. بعد برای اثبات این ادعا، کلید و قاشق و چنگالی را برمی داشتند و به بدن خود می‌چسباندند و می‌چسبید! رفته رفته تعداد این ویدئو‌ها بیشتر شد. در ساعت‌های ابتدایی که توضیح روشنی هم از جانب مقام و مسئول یا متخصصی در این زمینه وجود نداشت، نتیجه این ماجرای همه گیر در فضای مجازی، تنها شد ترس و گریز بیشتر درباره واکسیناسیون. آن هم در شرایطی که خود موضوع واکسن هراسی مدت‌ها بود ذهن بسیاری را آزرده کرده بود.

 

هشتگ نه به واکسن و ادعا‌های بی پایه و اساسی که تلاش می‌کرد واکسن را خطرناک نشان بدهد یا آن را شیوه‌ای برای تزریق مواد آسیب زننده به بدن، پیش از این جو روانی نامطلوبی را به وجود آورده بود و در مقابل، حرکت مؤثر و خوبی هم برای تلطیف این فضای ذهنی ایجاد نشده بود. ترس و تردیدی که حتی در کشوری مثل انگلستان که خود از کشور‌های پیشرو در زمینه تزریق واکسن کرونا به مردمش بوده هم ریشه دارد و ظاهرا بحثی است که بسیاری را واداشته تا به هرچه علم و پیشرفت علمی و ثمرات منحصر به فرد آن، پشت پا بزنند.


چهره‌های معروف وارد می‌شوند

لابه لای واکنش‌هایی که این موضوع دریافت می‌کرد، پای چهره‌های معروفی مثل مهراب قاسم خانی و شهروز ابراهیمی هم به میان آمد. قاسم خانی مدعی شد بعد از تزریق واکسن به پدر و مادرش، بدن آن‌ها هم خاصیت مغناطیسی پیدا کرده است.

 

ویدئویی هم برای اثبات حرفش منتشر کرد و در نهایت ضمن اینکه اشاره کرد خودش از طرف داران واکسیناسیون است و شایعات بی اساس را در این باره نمی‌پذیرد، اذعان کرد این مسئله به شدت ذهنش را درگیر کرده و خواهان این است که پاسخی برای آن پیدا کند. شهروز ابراهیمی هم در ویدئویی که از خود منتشر کرد از این گفت که در کانادا واکسن زده و حالا او هم به مسئله مشابهی دچار شده است. ویدئو‌هایی که هرچند مبتنی بر واقعیت بود، اما در هیاهوی ترس و تردیدی که بسیاری را با خود درگیر کرده، ذهن آشفته مردم را آشفته‌تر کرد و دوباره این سؤال را در ذهن مردم پررنگ کرد که نکند واقعا واکسن‌ها بهانه‌ای شده تا از این طریق میکروچیپ در بدن آدم‌ها کار بگذارند یا ماده‌ای را به بدنشان تزریق کنند و عواقب بد و جبران ناپذیری برایشان داشته باشد؟


یک واکنش گذرا

مطالبه گری مردم برای فهمیدن اصل ماجرا، پای متخصصان را به میدان باز کرد تا پاسخ گوی چرایی این سؤال باشند. سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، یکی از افرادی بود که به این داستان‌ها واکنش نشان داد و در صحبت هایش که از صداوسیما پخش شد، ضمن بیان اینکه این اتفاق، نگران کننده نیست، گفت تیمی را برای تحقیقات بیشتر و روشن‌تر در نظر گرفته اند تا پاسخ گوی چرایی این حادثه باشند.

 

مسعود مردانی هم که این روز‌ها به واسطه صحبت هایش درباره کرونا به پزشک شناخته شده‌ای تبدیل شده، در گفت وگوی خود با شبکه سوم سیما از این گفت که این اتفاق جدید نیست، قبلا هم وجود داشته است. او درباره علت بروز این پدیده چنین گفت: «در واکسن ها، مواد کمکی وجود دارد که نگهداری، پایایی و کارایی واکسن را بیشتر می‌کند. موادی که شامل ترکیباتی مثل جیوه، سدیم، گوگرد، کربن، هیدروژن آلومینیوم کلوراید و ... هستند.» مردانی همچنین از این گفت که این ترکیبات وقتی وارد بدن می‌شود یک حالت دیامغناطیسی ایجاد می‌کند که یک واکنش گذراست.


آگاهی بیشتر از واکسن مؤثر است

شاید این آخرین حاشیه‌ای نباشد که کرونا و واکسیناسیون علیه آن برای ما ایجاد می‌کند. کمااینکه از همان روز‌های آغازین این همه گیری هم بار‌ها و بار‌ها به شیوه‌های مختلف رخ نشان داده و هدف آن سوءاستفاده از ذهن‌های ناآگاهی است که در انبوه خبر‌های ضد و نقیض کلافه می‌شوند. یک روز از طریق تجویز راه حل‌های عجیب و غریب و روزی دیگر با هشتگ زدن و اظهارنظر‌هایی که صحت آن جای سؤال و بررسی دارد. هیاهوی این روز‌ها و تردید بین واکسن زدن یا نزدن، اتفاقی بود که دوباره به ما ثابت کرد علاج پدیده‌هایی مثل کرونا و هر ویروس و بیماری مشابهی، قبل از هر واکسن و پادتنی، ذهن‌های آگاه است که راحت هرچیزی را نمی‌پذیرد. هرچند این سؤال هم باقی می‌ماند که این آگاهی از کدام منبع و چه مرجعی باید به بدنه جامعه تزریق شود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->