درس‌هایی از «إِنَّ مَعِیَ رَبِّی» راهکار‌های رفع چالش کم‌آبی روی میز رئیس جمهور | پزشکیان: کارگروه‌های استانی برای تدوین راه‌حل‌های متناسب با شرایط اقلیمی تشکیل شود آمریکا حمله صهیونیست‌ها به کلیسای فلسطینی‌ها را «اقدام تروریستی» خواند پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان دعوت به عمل آورد تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم
سرخط خبرها

بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو با فرمان رییس جمهور آغاز شد

  • کد خبر: ۷۰۱۰۵
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو با فرمان رییس جمهور آغاز شد
بهره برداری از چهار طرح ملی وزارت نیرو در دهمین پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، در سه استان هرمزگان، ایلام و کرمانشاه با اعتبار ۴۱ هزار و ۹۸۸ میلیارد تومان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفتاد و یکمین هفته افتتاح طرح های ملی و دهمین پویش #هرهفته_الف_ب_ایران، چهار پروژه در سه استان ایلام، کرمانشاه و هرمزگان به بهره برداری رسید.

 

همچنین عملیات اجرایی ساخت نیروگاه بخاری یک‌هزار و ۴۰۰ مگاواتی سیریک در استان هرمزگان نیز آغاز شد.

 

براساس این گزارش، در استان هرمزگان از واحد ۲ گازی نیروگاه سیکل‌ترکیبی هنگام به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات به ارزش سه‌هزار و ۱۳ میلیارد تومان و عملیات اجرایی ساخت نیروگاه بخاری سیریک به ارزش ۳۸ هزار میلیارد تومان با دستور ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهوری بهره برداری شد.

 

همچنین نخستین واحد گازی نیروگاه کلاس F هنگام استان هرمزگان با دستور رییس‌جمهوری افتتاح و عملیات اجرایی نیروگاه بخاری ۱۴۰۰ مگاواتی سیریک آغاز شد. رییس جمهوی با فرمان ویدئوکنفرانسی عملیات اجرایی نیروگاه بخاری یک‌هزار و ۴۰۰ مگاواتی سیریک استان هرمزگان را هم آغاز کرد.

 

به منظور سیاست‌های صنعت برق کشور و با هدف استفاده بهینه از سوخت مصرفی نیروگاه‌ها و افزایش راندمان تولید، تامین برقی پایدار به‌منظور عرضه به شبکه سراسری، صادرات به کشورهای همسایه و توسعه سواحل مکران، ساخت این نیروگاه از محل وام اعتباری صادراتی دولت فدراسیون روسیه به دولت جمهوری اسلامی ایران در دستور کار شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی قرار گرفت.

 

این نیروگاه دارای چهار واحد بخار ۳۵۰ مگاواتی با راندمان ناخالص حدود ۴۶ درصد است. بویلر نیروگاه از نوع Super Critical یک‌بار گذر با سوخت اصلی گاز و تامین آب مورد نیاز نیروگاه از دریا انجام خواهد شد که برای تامین آب مصرفی نیروگاه، آب شیرین کن MED با ظرفیت خروجی ۲۱۰ مترمکعب در ساعت در دستور کار قرار گرفته است.

 

علاوه بر افتتاح این دو نیروگاه، آبگیری سد «کنجانچم» (گلال ملک) و پروژه آب‌اندازی ۲هزار و ۷۵۰ هکتار شبکه اصلی آبیاری و زهکشی با اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان در استان ایلام از دیگر پروژه‌هایی است که امروز افتتاح شد.

 

پروژه آب‌اندازی چهار هزار و ۵۰ هکتار شبکه اصلی آبیاری و زهکشی با اعتبار ۵۲۵ میلیارد تومان در استان کرمانشاه، آخرین پروژه هفته دهم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران است که به بهره‌برداری رسید.

 

در همین مدت وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی کشور به ۳۴۰ هزار هکتار رسیده که بخش عمده‌ای از آن در استان‌های مرزی واقع شده است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->