آیت‌الله سیستانی خواستار تامین امنیت شیعیان پاکستان در برابر تروریستها شد بقایی: از هر گامی برای پایان دادن به ظلم رژیم صهیونیستی استقبال می‌کنیم هفت اقدام فوری سرکنسولگری ایران در کازان روسیه| دو دانشجوی ایرانی آزاد شدند وزیر ارتباطات وارد مشهد شد کمالوندی خبر داد: ظرفیت غنی‌سازی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهیم یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس پزشکیان سه سفر به سیستان‌ و‌ بلوچستان خواهد داشت حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند روایت فضائلی از موافقت رهبر معظم انقلاب با اصلاح قانون تابعیت قهری واکنش مثبت چین به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت | در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم گزافه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران سردار وحیدی در مشهد: این قرن، قرن شکست استکبار جهانی است پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم یک زن گزینه ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد+ فیلم (۲ آذر ۱۴۰۳) تل‌آویو به هلاکت ۲۹ نظامی صهیونیست از آغاز عملیات در شمال غزه اذعان کرد واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام تصویب شد
سرخط خبرها

وعده‌های اقتصادی ۷ نامزد در ترازوی نقد

  • کد خبر: ۷۰۵۱۱
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
وعده‌های اقتصادی ۷ نامزد در ترازوی نقد
بهبود معیشت مردم همچنان در صدر برنامه‌های تبلیغاتی کاندیدا‌های ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛

انتخابات در اتاق شیشه‌ای

ساعت شمار سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیش از همیشه سرعت گرفته و تا روز سرنوشت ساز رأی گیری زمان اندکی باقی مانده است. هر یک از هفت نامزد، با جدیت می‌کوشد از همه ظرفیت‌های رسانه‌ای موجود بهره ببرد تا با ارائه برنامه هایش، آرای شهروندان را به سوی خود جلب کند. در ادامه سلسله گزارش‌های «انتخابات در اتاق شیشه ای»، آخرین برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها را مرور خواهیم کرد.


سیاست همسایگی با محوریت استانی

سعید جلیلی در برنامه گفتگو با مردم خراسان رضوی که از شبکه استانی پخش شد، گفت: ما نیازمند آن هستیم که برای حضور زائران از اقصانقاط جهان برنامه داشته باشیم. ۴ میلیون زائر سالانه تنها از کشور عراق به مشهد می‌آیند. جلیلی با بیان اینکه هم جواری خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان فرصت بزرگی است، افزود: باید برای توسعه صادرات استان از این فرصت‌ها استفاده کنیم و از آن‌ها غافل نشویم. مرز دوغارون و سرخس فرصت‌های بسیار خوبی در این استان هستند که باید برای جهش صادراتی و تعمیق روابط با این دو کشور از آن‌ها نهایت استفاده را ببریم. امروز ما باید حرف اول را در روابط تجاری با افغانستان بزنیم که خراسان رضوی نقش مهمی در این رابطه دارد. بازار پید اکردن کار دولت است.


قطب بندی اقتصادی استان محور

محسن رضایی، در گفت وگوی تلویزیونی با مردم لرستان که از شبکه استانی افلاک پخش شد، گفت: ما با استثمار نو که نیروی انسانی از استان‌ها به تهران می‌آیند و از اینجا به خارج از کشور می‌روند، مبارزه می‌کنیم. قطب‌های اقتصادی درست می‌کنیم. وی ادامه داد: این طور نیست که از تهران یک نسخه واحد به کل کشور ارسال شود. در دولت ما که دولت اقدام و تحول و پایان دادن به وعده‌های بی پشتوانه است، زمان شعار تمام شده و زمان برنامه و اقدام است.
در دولت ما برای هر استانی، برنامه خاص آن استان با مردمانش تهیه شده است. رضایی افزود: ما متناسب با ظرفیت ها، استعدادها، قابلیت‌ها و توانایی‌های هر استان، نسخه پیشرفت و بهبود زندگی را در هر استان تهیه و اجرا خواهیم کرد.


خودکفایی در کالا‌های اساسی

سیدابراهیم رئیسی در برنامه‌ای تلویزیونی که از شبکه استانی اصفهان پخش شد، با تأکید بر اینکه مهم‌ترین مشکل در این دوره هشت ساله این بوده است که توسعه یافتگی کشور را به اقدامات دیگر کشور‌ها بند کرده ایم و این مسئله کشور را معطل گذاشته است، گفت: نباید مسائل کشور غیرقابل پیش بینی باشد.
اقتصاد را باید از تکان‌ها حفظ کنیم و نباید به خارج از کشور متصل باشیم، بلکه باید به سمت خودکفایی کالا‌های اساسی حرکت کنیم. تا کنون چند بار جشن خودکفایی گندم در کشور برگزار شده است، اما امسال گندم را از خارج وارد کشور کردیم. اگر این‌ها درست شود وضعیت اقتصادی درست خواهد شد. رئیسی با بیان اینکه سهم ما در تجارت منطقه ۲ درصد است، افزود: این رقم می‌تواند به دو برابر و حتی بیشتر افزایش یابد.


از اقتصاد مدیریت تا تمرکززدایی

علیرضا زاکانی در گفت وگوی تلویزیونی با شبکه استانی صداوسیمای کردستان، دولت خود را دولت اقدام و اصلاح و نه حرف و شعار معرفی و عنوان کرد: با اقدام فکورانه، دقیق و اصلاح امور، مسیری را اختیار و انتخاب خواهیم کرد که ظرفیت‌های داخلی به ظهور و بروز برسد. ما با عقلانیت، معنویت، عدالت و خلاقیت، زمینه تحقق افتخارات را فراهم می‌کنیم و میزان بالایی از استقلال و آزادی را برای ملت به ارمغان می‌آوریم. وی اقتصاد مدیریت را از فوریت‌های دولت خود بیان کرد و افزود: اساس را بر جهش تولید بنا نهاده ایم و درکنار آن درصدد هستیم که کشور را بر مدار شایستگی اداره کنیم، همچنین به صورت شفاف توجه ما به حکمرانی فضای مجازی و دولت الکترونیک و درکنار آن، دقت ما بر تمرکززدایی است.


هر شهرستان، یک پایتخت

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، در توئیتی با رد گره زدن همه مسائل به تحریم‌ها نوشت: «شادی و نشاط حق همه مردم و به ویژه جوانان است. آیا اینکه مردم شاد نیستند فقط به خاطر تحریم است؟! ‏مگر شادی و خوشحالی فقط با پول و منابع نفتی حاصل می‌شود؟ ‏شاد نبودن مردم و نارضایتی آن‌ها دلایل دیگری دارد، مردم خود را مؤثر نمی‌بینند؛ ‏مردم را از میدان بیرون کرده اند.»

 

وی در گفتگو با مردم استان مرکزی، با بیان اینکه می‌توان به تعداد شهرستان‌های کشور پایتخت داشت، افزود: اختیارات هیئت وزیران را به مدیران تفویض می‌کنیم، به طوری که فرمانداران در حوزه اجرا دارای اختیار باشند. بودجه شهرستان‌ها را به فرمانداران خواهیم داد. درواقع اختیار منابع مالی شهرستان با شهرستان خواهد بود که این امر قدرت را افزایش می‌دهد.


اولویت اقتصادی در سیاست خارجی

محسن مهرعلیزاده، در گفتگو با شبکه پرس تی وی، ضمن تشریح دیدگاه‌های خود در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی، گفت: باید روابط سیاسی و اقتصادی مان با کشور‌های همسایه را توسعه دهیم. تشویق‌هایی را برای بازرگانان دوطرف به منظور صادرات و واردات در منطقه ایجاد کنیم. ایران می‌تواند یک هاب برای حمل ونقل و انرژی باشد. علاوه بر آن ظرفیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون نفری موجود در کشور‌های همسایه ما می‌تواند ظرفیت خوبی برای بازار ایران باشد. اختلاف سطحی که در خصوص مسائل اقتصادی، صنعتی و تکنولوژیکی وجود دارد می‌تواند یک جریان اقتصادی در بستر مناسبات خوب همکاری با کشور‌های مختلف ایجاد کند. می‌توانیم حجم مبادلات را در دوره چهار ساله به ۲۰۰ میلیارد یورو با کشور‌های همسایه برسانیم.



نگاه اقتصادی به جای سیاسی در استان‌ها

عبدالناصر همتی، در گفت وگوی تلویزیونی با مردم استان یزد، یکی از عوامل وجود مشکلات کنونی در بسیاری از حوزه‌ها را نبود راهبرد جدی برای توسعه اقتصادی استان‌ها ذکر کرد و با اشاره به مشکلات ناشی از نگاه تمرکزگرایانه تهران، گفت: این نگاه باعث خالی شدن تدریجی شهر‌های دیگر و مهاجرت آن‌ها به حاشیه شهر‌های بزرگ و بروز مشکلات بسیاری شده است. در همین راستا نیز اولویت اول حاکم شدن تصمیمات اقتصادی بر مسائل سیاسی در استان هاست، به طوری که نگاه سیاسی از استان‌ها برداشته و نگاه اقتصادی بر آن‌ها حاکم شود و این با اهتمام به ویژگی‌های هر استان ممکن خواهد بود. همتی همچنین توجه به صنعت توریستم و توسعه آن را از اولویت‌های خود در اداره دولت برشمرد و با اشاره به مشکل بیکاری در کشور، بخشی از آن را متأثر از نگاه سیاسی دولت دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->