مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

ماجرای پیدا شدن چند صد میلیارد مترمکعب آب در اعماق زمین

  • کد خبر: ۷۰۷۱۸
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۳
ماجرای پیدا شدن چند صد میلیارد مترمکعب آب در اعماق زمین
تقی‌زاده خامسی، معاون آب و آبفای وزیر نیرو کشف چند صدمیلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین را غیرواقعی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم تقی‌زاده‌خامسی در صفحه اینستاگرام خود درباره انتشار ویدئویی در فضای مجازی با موضوع کشف چند صدمیلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین نوشت: در روزهای اخیر این ویدئو به‌طور گسترده در فضای مجازی درحال انتشار است که در نوید پیدا شدن چند صد میلیارد متر مکعب آب از اعماق زمین را می‌دهد.

وی ادامه‌داد: تماس‌های زیادی از طرف دوستان و اصحاب رسانه درباره آن انجام شده است، بنابراین مطالبی درباره آن برای تنویر افکار عمومی ارائه می‌شود.

معاون وزیر نیرو عنوان کرده: مطالعه‌های اکتشاف آب با عنوان آب ژرف چند سالی است که توسط حوزه معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری آغاز شده است.

وی ادامه داد: حاصل همکاری آن معاونت با وزارت نیرو در این باره منجر به حفاری یک حلقه چاه عمیق به عمق ۲ هزار و ۲۰۰ متر (و بعدها به‌طور مستقل توسط معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری تا عمق سه‌هزار و ۱۰۰ متر) بود.

تقی‌زاده‌خامسی نوشته است: آب‌دهی این چاه با استفاده از پمپاژ توسط پمپ شرکت نفت حدود هفت لیتر بر ثانیه و شوری آن نزدیک به آب دریا بود که با حفر یک حلقه چاه کم‌عمق، آب‌دهی مذکور (و البته کیفیت بهتر) و با هزینه‌های بسیار کمتر قابل دستیابی است.

وی تاکید کرده است: لازم به ذکر است چاه ذکر شده ابتدا به صورت آرتزین (با آب‌دهی حدود چهار لیتر برثانیه) بود، اما پس از گذشت مدت کوتاهی به سرعت از حالت آرتزین خارج شد و بنابراین خروج آب فقط به کمک پمپ امکان‌پذیر است.

به گفته معاون وزیر نیرو؛ ویدیویی که به‌تازگی درحال گسترش در فضای مجازی است مربوط به عملیات شست و شوی یک چاه معمولی بوده و هیچ ارتباطی با چاه حفاری شده در سیستان ندارد.

وی ادامه‌ داده است که این ویدئو چند سال پیش نیز در فضای رسانه‌ای پخش شده بود که به‌تازگی بازپخش شد.

تقی‌زاده‌خامسی خاطرنشان کرده: عملیات شست و شوی چاه یک روش معمول پس از حفاری به روش دورانی در آبرفت یا سازند سخت است و منبع ویدئو نامشخص است و حتی ممکن است مربوط به ایران هم نباشد.

به گفته وی؛ دکل حفاری مورد استفاده در این ویدئو با دکل حفاری سیستان متفاوت است.

معاون وزیر نیرو نوشته: انتشار گسترده مطالبی بدون پشتوانه علمی و بدون ارتباط از این دست از سوی افرادی با عنوان های دکتر، مهندس، کارشناس آب ژرف و غیره بدون هیچگونه تخصص در بخش آب‌های زیر زمینی مسبوق به سابقه بوده و به‌جای انتشار مبانی علمی موضوع در محافل علمی و مجله‌ها و رساله‌های تخصصی، از فضای مجازی و رسانه‌ای منتشر می‌شود.

وی تاکید کرده است که بدیهی است انتشار مطالبی از قبیل این‌گونه ویدئوها فقط سبب افزایش انتظارات در بخش قابل توجهی از مردم می‌شود که نتیجه آن کاهش بهره‌وری در آب کشور خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->