خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس قیمت جهانی طلا امروز (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

هشدار به مشترکان تهرانی؛ آب پرمصرف‌ها از شنبه قطع می‌شود

  • کد خبر: ۷۰۸۵۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۳
هشدار به مشترکان تهرانی؛ آب پرمصرف‌ها از شنبه قطع می‌شود
مدیرعامل آبفای استان تهران از قطع آب مشترکان پرمصرف ساکن تهران از شنبه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به میزان مصرف آب در کلان‌شهر تهران و شهر‌های آن گفت: امسال به لحاظ کاهش بارندگی در کشور سال ویژه‌ای است، به طوری که در ۵۰ سال اخیر میزان بارش‌ها در سراسر کشور به پایین‌ترین میزان خود رسیده است.

او ادامه داد: در استان تهران هم وضعیت و شرایط خاصی داریم به طوری که ۳۵ درصد نزولات جوی کاهش پیدا کرده است، امسال هم میزان بارندگی در تهران ۲۸۴ میلی متر بوده به طوری که این عدد در سال گذشته ۴۸۵ میلی متر گزارش شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تهران بیان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران در سال قبل یک میلیارد و ۱۳۴ میلیون متر مکعب بوده، ولی امسال ۷۵۰ میلیون متر مکعب کاهش به ثبت رسیده است که چیزی بالغ بر ۳۰۰ میلیون متر مکعب حجم بارندگی کاهش داشته است.

بختیاری اضافه کرد: در حال حاضر مصرف آب در تهران حدود ۱۲ درصد افزایش پیدا کرده که این رقم بسیار بالایی است.

او در خصوص جیره بندی آب در تهران گفت: امسال ما برنامه‌ای برای قطعی یا جیره بندی آب تا به امروز نداشته‌ایم و نخواهیم داشت، ولی وضعیت نگران کننده‌ای در سد‌های استان تهران را داریم.

بختیاری اضافه کرد: به زودی در مناطق پرمصرف هم کاهش فشار آب را اعمال خواهیم کرد، ولی برنامه‌ای برای جیره و سهمیه بندی آب تا این لحظه در استان تهران نداریم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران بیان کرد: سه آیتم سبز، نارنجی و قرمز را برای تهران تعریف کرده‌ایم که سال گذشته به دلیل وضعیت مناسب بارش‌ها در قسمت سبز قرار داشتیم و وضعیت ذخایر سد‌ها خوب بود، امسال شهر و استان تهران در قسمت نارنجی قرار گرفته است و تا به این لحظه وارد شرایط قرمز نشدیم و اگر خدایی نکرده میزان مصرف افزایش یابد و بیش از حد مجاز که برای این مسئله در نظر گرفته شده پیش برویم در اولین اقدام آب مشترکان پرمصرف را قطع خواهیم کرد.

او تصریح کرد: اکنون در مرحله اخطار قرار داریم به تمام مشترکان پر مصرف اخطار‌های لازم را می‌دهیم که اگر رعایت نکنند و میزان مصرف از حد مجاز بیشتر شود قطع آب پرمصرف‌ها را در دستور کار خود قرار خواهیم داد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: البته ما در برخی مناطق شهرستان اطراف تهران قطعی آب ناشی از قطع برق داریم، برخی چاه‌ها مستقیما به شبکه برق وصل هستن، د لذا زمانی که برق می‌رود آب نیز قطع می‌شود، ولی این موضوع به دلیل کمبود آب نیست، چاه‌ها آماده هستند، در برخی مناطق با نصب دیزل از این موضوع جلوگیری کردیم، اما در برخی نقاط امکان نصب دیزل وجود ندارد.
بختیاری در پایان تصریح کرد: از شنبه آب مشترکان پرمصرف اگر رعایت نکنند قطع خواهد شد، مشترکان باید اخطاری را که به آن‌ها داده می‌شود، جدی بگیرند و مصرف خود را مدیریت کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->