تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

هرچه می‌گذرد افت تیم ملی والیبال بیشتر می‌شود!

  • کد خبر: ۷۱۰۷۳
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱
هرچه می‌گذرد افت تیم ملی والیبال بیشتر می‌شود!
تیم ملی والیبال مقابل اسلوونی بد نبود، اما می‌توانست برنده میدان شود که نشد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفته است: «پتانسیل تیم همینی است که دیدید»، ولی اعتقاد ما بر این است که شکست به نایب قهرمان اروپا ناشی از تاکتیک و کلاس کار گروهی آن‌ها بود و ما تدبیری در مورد رویارویی با این تیم نداشتیم به طور مثال در حملات روی تور وقتی ست نخست اسیر مدافعان ما شدند تغییر تاکتیک دادند و برای هر منطقه برنامه داشتند و بازی سرعتی تری را به نمایش در آوردند و در توپ‌های برگشتی در اثر عملکرد عالی اورنات، کلمت و استرم موفق بودند.
اکنون باید به انتطار مسابقاتی دشوارتر با فرانسه، لهستان و آرژانتین بنشینیم که از روز دوشنبه در ریمینی آغاز خواهد شد، ولی بدانید که ایتالیا و آمریکا با شکست دادن فرانسه و هلند بالاتر از ایران قرار گرفتند (ایران در این مسابقات ایتالیا و آمریکا را شکست داده بود.)
نکته بسیار جالب اینجاست که هر چه به پایان مسابقات نزدیکتر می‌شویم تیم‌های دیگر بهتر می‌شوند و تیم ما افت می‌کند و آلکنو هم فقط با یک ترکیب بازی را شروع کرده و بازیکنان ذخیره را هم به بازی نمی‌گیرد، راستی مگر قرار نبود آلکنو دنبال نتیجه در این مسابقات نباشد و همه بازیکنان را محک بزند تا با انتخاب بهترین نفرات به المپیک بروند و در آنجا به آرمان اصلی (رفتن به جمع چهار تیم) برسند؟
عده‌ای معتقدند، چون ایران دیگر هیچ شانسی برای صعود به مرحله بعد در این مسابقات ندارد، در سه بازی باقی مانده آلکنو از بازیکنان دیگرهم استفاده می‌کند.
اما واقعیت این است که سرمربی تیم ما با اینکه آزمون خوبی از جوانان داشته است باز ترکیب به نسبت ثابتی را به میدان می‌فرستد در صورتی که در بازگشت باید به فکر جواد معنوی نژاد هم باشد و سه بازی باقی مانده را به ترکیب کاملا جوان بسپارد، باختیم هم باختیم، مگر اینهمه بازی را واگذار کرده ایم چه اتفاقی افتاده است؟ حالا یکی باید بیاید و اعتماد به نفس از دست رفته تیم را ترمیم کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->