بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ ایستادگی ملت فلسطین، پروژه‌های اشغالگرانه و فاشیستی رژیم اسرائیل را برای تسلیم و کوچ اجباری به شکست کشاند پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا
سرخط خبرها

ایران به برداشتن گام‌های بعدی کاهش تعهدات مصمم است

  • کد خبر: ۷۱۷۸
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۱
ایران به برداشتن گام‌های بعدی کاهش تعهدات مصمم است
معاون سیاسی وزارت امور خارجه تداوم اجرای یکجانبه برجام را توجیه پذیر ندانست و اظهار داشت ایران مصمم به برداشتن گام‌های بعدی کاهش تعهدات است و این تصمیم تا تامین شرایط مورد نظر و برآورده شدن منافع اقتصادی ایران از برجام تغییر نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجمین دور رایرنی‌های سیاسی ایران و سوئد توسط سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان و خانم آنیکا سودر قائم مقام وزارت امور خارجه سوئد روز چهارشنبه در تهران برگزار شد.

 سید عباس عراقچی با قابل قبول و رو به رشد خواندن تعاملات و همکاری های دو کشور در عرصه های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی، گفت: جمهوری اسلامی ایران به رغم خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم و فشار حداکثری سعی کرده است همچنان پنجره های تعامل و دیپلماسی را باز نگاه دارد اما متاسفانه اروپا فقط به حمایت های سیاسی اکتفا کرده و از دادن هزینه برای ادامه حیات این توافق خودداری می کند.
عراقچی افزود: تصمیم ایران مبنی بر انتخاب رویکرد مقاومت حداکثری و فعال برابر فشار حداکثری در واکنش به سیاست های غیرقابل قبول آمریکا است.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه تداوم اجرای یکجانبه برجام را توجیه پذیر ندانست و اظهار داشت ایران مصمم به برداشتن گام های بعدی کاهش تعهدات است و این تصمیم تا تامین شرایط مورد نظر و برآورده شدن منافع اقتصادی ایران از برجام تغییر نخواهد کرد.
عراقچی افزود: از اروپا انتظار داریم مواضع سازنده اتخاذ کرده و به منظور  بازسازی اعتماد واقعا هزینه کند.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه در خصوص آخرین وضعیت منطفه افزود: متاسفانه منطقه در نتیجه سیاست ها و رفتارهای غلط و اشتباه برخی از کنشگران شاهد تشدید تنش ها و بحران ها و به مخاطره  افتادن ثبات و امنیت است. امنیت در منطقه غیرقابل تقسیم است. آزادی کشتیرانی و امنیت انرژی باید برای همه باشد. ایران برای این منظور تاکنون طرح ها و پیشنهاداتی را ارائه کرده است که آخرین آنها ابتکار صلح هرمز با تکیه بر کشورهای منطقه و مبتنی بر اصل عدم مداخله و تجاوز است.
عراقچی افزود: از کلیه کشورها از جمله سوئد دعوت می‌کنیم برای پیشبرد این ابتکار همکاری کنند.

سوئد همواره بر حفظ و اجرای برجام حمایت کرده است

آنیکا سودر نیز در این دیدار با تبیین اراده سیاسی سوئد برای استمرار و فعال نگه‌داشتن همکاری های دوجانبه و حل مسائل مبتلا گفت: سوئد هماهنگ با اتحادیه اروپا از حفظ و اجرای برجام که متضمن منافع و آثار مثبت به ویژه امنیتی برای کلیه طرف ها می باشد حمایت کرده است. سوئد همچنان امیدوار است برجام بتواند به یمن تلاش های اروپا برای منتفع ساختن ایران و تداوم همکاری ایران، به حیات خود ادامه دهد.
سودر با اشاره بر اهمیت ادامه حیات برجام، لزوم انجام تلاش های همه جانبه برای این مهم را مورد تاکید قرار داد.
وی با ابراز نگرانی نسبت به تحولات جاری در منطقه گفت: تداوم و گسترش تنش ها و بحران ها نشان داده است که راه حل سیاسی و دیپلماتیک تنها راه حل است و کشورش آمادگی دارد از کلیه تلاش ها و ابتکارات موجود حمایت کند.
قائم مقام وزارت امور خارجه سوئد همچنین از کشورمان به خاطر آزاد کردن کشتی انگلیسی که مالک آن یک شرکت سوئدی بود، قدردانی و تشکر کرد.

دو طرف در این دور از رایزنی ها مهمترین مسائل و تحولات بین المللی و همچنین موضوعات روابط دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->