کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

مشخصات دوربین گوشی جدید آیفون ۱۳ پرو + جزئیات

  • کد خبر: ۷۲۳۰۸
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸
مشخصات دوربین گوشی جدید آیفون ۱۳ پرو + جزئیات
به گفته‌ی مینگ‌چی کو، اپل به‌ منظور بهبود کیفیت تصاویر، مدل‌های پرو آیفون ۱۳ را به لنز اولتراواید با توانایی فوکوس خودکار مجهز خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با نزدیک شدن به بازه‌ی رونمایی از سری بعدی گوشی‌ هوشمند اپل، بازار شایعات در رابطه با آن‌ که احتمالاً آیفون ۱۳ نامیده می‌شود، بسیار داغ شده است. در آخرین مورد، MacRumors با استناد به گفته‌های مینگ‌چی کو، گزارشی تدوین کرده است که نشان می‌دهد کانون توجه اپل در مدل‌های پیشرفته سری آیفون ۱۳ روی بهبود دوربین اولتراواید معطوف خواهد بود.

 

مینگ-چی کو، تحلیلگر نام‌آشنای محصولات اپل، در یادداشتی خطاب به سرمایه‌گذاران می‌گوید مدل‌های پرو آیفون ۱۳ از یک دوربین فوق‌ عریض (اولتراواید) بهبودیافته با فوکوس خودکار بهره می‌گیرند که در مقایسه با دوربین اولتراواید با فوکوس ثابت فعلی در مدل‌های آیفون ۱۲ پرو، به ارائه تصاویر سریع‌تر و واضح‌تر، صرف نظر از فاصله‌ی کانونی موضوع خاص از لنز، کمک خواهد کرد.

 

طبق شایعات قبلی، درحالی‌که هر چهار مدل آیفون ۱۲ امسال از دوربین فوق عرض یکسانی برخوردار خواهند بد، اپل امسال رویکرد خود را کمی تغییر می‌دهد و در مدل‌های پرو و پرو مکس از دوربین فوق عریض پیشرفته‌تری با گشودگی دیافراگم F1.8 همراه‌ با لنز ۶ تکه و فوکوس خودکار بهره خواهد برد که می‌تواند تصاویر باکیفیت‌تری به ارمغان بیاورد؛ برای یادآوری هر چهار مدل آیفون ۱۲ از دوربین فوق عریض با گشودگی F2.4، لنز ۵ تکه و فوکوس ثابت استفاده می‌کنند.

 

کو معتقد است که کوپرتینویی‌ها هر چهار مدل آیفون ۱۴ را به فوکوس خودکار و لنزهای جدید مجهز خواهند کرد. وی در گذشته پیش‌بینی کرده بود که اپل در سال ۲۰۲۲ از لنز یک‌تکه (Unibody) استفاده خواهد کرد که موتور سیم‌پیچ صوتی دوربین را با آرایه‌ی لنز آن ادغام می‌کند. در‌ مقایسه‌ با ماژول‌های فعلی که از اجزای مشابه قطعات جداگانه و مجزا بهره می‌برند، طراحی جدید می‌تواند فضای داخلی دستگاه را آزاد کند و مقاومت دستگاه را افزایش بدهد.

 

این تحلیلگر مدعی است که اپل سال ۲۰۲۳ اولین‌ بار طراحی لنز تله پریسکوپ را به آیفون خواهد آورد. لنز پریسکوپ یا لنز تاشو معمولاً از مجموعه‌ای از منشور و آینه تشکیل شده‌ است که به‌طور مؤثر، فاصله کانونی آرایه‌ی دوربین را در ابعادی جمع‌وجور افزایش می‌دهد.

 

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->