آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

چرا ۸ واکسن کرونای تولید شده در ایران به بازار نمی‌آید؟

  • کد خبر: ۷۲۴۵۳
  • ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
چرا ۸ واکسن کرونای تولید شده در ایران به بازار نمی‌آید؟
علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره چرایی تولید ۸ واکسن کرونا در ایران توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا و معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره چرایی تولید ۸ واکسن کرونا با پلتفرم‌های مختلف در کشور با وجود اینکه برخی کشورها تنها یک یا دو واکسن تولید کرده‌اند و به مرحله‌ی تزریق هم رسیده‌اند، بیان کرد: درست است که آمریکا دو واکسن فایرز و مدرنا را تولید کرده است، اما در تمام واکسن‌هایی که کشورهای دیگر می‌سازند، سرمایه‌گذاری یا مشارکت داشته است. در حالی که کسی با ما مشارکت نمی‌کند. البته ما الان روسیه و کوبا را برای مشارکت همراه کرده‌ایم. در واقع کشورهایی که می‌خواهند با ما مشارکت کنند، ما با آنها کار کردیم.

 

رئیسی افزود: حالا سوال این است که چرا ما چند نوع واکسن داریم؟ جواب این است که ما هم باید پلتفرم‌های مختلف داشته باشیم. چون در آینده نمی‌دانیم این ویروس چه جهش‌هایی می‌کند و آینده‌ آن چگونه می‌شود.

 

وی ادامه داد: ممکن است بگویند برای زیر ۱۸ سال یکی از این واکسن‌ها خوب است، برای مادران باردار پلتفرم دیگری خوب است و الان چون تمام پلتفرم‌ها را داریم، برای ما یک مزیت است و هر پلتفرم را می‌توانیم برای موارد خاصی استفاده کنیم.

 

رئیسی درباره واکسن‌های دپوشده برکت و نیز واکسن تولید مشترک ایران و باکو در انبارها گفت: واکسن موجود است، اما باید لیبل‌گذاری شود و بعد از اینکه مجوز گرفتند، کم‌کم وارد بازار می‌شوند. در کنار این یک بحث فنی هم داریم که پایداری واکسن است. چون گاهی واکسنی که تولید می‌شود، باید در یک دمای خاص در همان شیشه و جای خودش بماند تا مورد بررسی قرار گیرد.

 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: از الان به بعد ما در روال تولید پشت سر هم قرار می‌گیریم و دیگر جایی برای نگرانی نیست.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->