سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خبر کشف وانت حامل مواد انتحاری در مشهد، کذب است | مشهد در امنیت کامل است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه فرماندار مشهد: شهر در شرایط بسیار نرمالی قرار دارد | آماده خدمت‌رسانی و مدیریت بحران هستیم شرایط پیچیده طارمی در اینتر بعد از حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هر زائر پیاده امام رضا (ع) با پرداخت ۲ هزار تومان بیمه می شود

  • کد خبر: ۷۲۵۷
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷
هر زائر پیاده امام رضا (ع) با پرداخت ۲ هزار تومان بیمه می شود
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) از بیمه شدن زائران پیاده رضوی تا با پرداخت ۲هزار تومان هزینه خبر داد و گفت: تاکنون ۵۰ هزار نفر از زائرین پیاده توسط مدیران کاروان‌ها بیمه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از روابط عمومی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده رضوی، حسین رضائی گفت: با پیگیری‌های واحد فناوری اطلاعات جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) و راه اندازی سامانه بیمه زائر، هر مدیر کاروان مکلف شده با پرداخت 2هزار تومان، زائران خود را بیمه کند که تا کنون زائران زیادی برای استفاده از این امکان ثبت نام کردند. 

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) گفت: تاکنون 50 هزار نفر از زائران پیاده توسط مدیران کاروان‌ها بیمه شدند.

وی تصریح کرد: با توحه به ارزان بودن بیمه نامه، پیش بینی می‌شود کلیه زائران برای بیمه خود اقدام کنند.

رضائی هزینه راه اندازی این سامانه را با توجه به زیر ساخت‌های موجود در جمعیت خدمتگزار 2 میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: همین بیمه نامه در سامانه‌های مشابه با نرخ بیشتری اعلام شده و با توجه به سوبسید پرداخت شده، زائران بیمه شده از یک فرایند تامین اجتماعی بر خوردار می‌شوند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) ادامه داد: این سامانه به آدرس www.bimezaer.com قابل دسترسی است و امکان صدور بیمه نامه آنی را دارد، در این سامانه علاوه بر زائران، مدیران کاروان‌ها، مدیران ایستگاه‌ها، مدیران محل اسکان و کلیه خدمه می‌توانند بیمه شوند. 

 وی گفت: در این سامانه، راهنمای ثبت نام در سامانه بیمه، راهنمای بیمه مخصوص اعضا جمعیت خدمتگزار، راهنمای اعزام واحد سیار، فرم اعلام خسارت، قوانین و شرایط بیمه و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده خسارت، پیش بینی شده است.

رضائی ادامه داد : زائران محترم به جهت استفاده بهتر از خدمات درمانی رایگان، دفترچه خدمات درمانی و اگر داروی خاصی نیز مصرف می‌‌کند، نمونه دارو خود را همراه داشته باشند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا(ع) بیان کرد: باتوجه به حذف کارت تردد زائر به لحاظ صرفه جویی در مصرف کاغذ و حذف هزینه‌های آن و نیز ثبت شناسه زائران در سامانه بر اساس کد ملی، توصیه می‌شود همه زائران عزیز کارت ملی خود را همراه داشته باشند.

وی از مدیران کاروان‌ها و مسؤولان انتظامات جاده‌‌ای خواست به توصیه‌های پلیس توجه کرده و از حرکت کردن در جهت عرضی جاده‌ها برای دریافت خدمات و تغذیه از ایستگاه‌‌های مستقر در باند مخالف خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->