پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند
سرخط خبرها

ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت

  • کد خبر: ۷۲۹۵۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت
سازمان توانیر اعلام کرد که ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفته است. به عقیده توانیر یکی از دلایل رسیدن به این رتبه وجود تعرفه‌های تخفیفی برای استخراج بوده که باعث شده افراد به سوی ماینینگ هجوم بیاورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد خدادادی بهلولی» مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها در توانیر درباره رتبه ایران گفت: «در حال حاضر چین، روسیه، آمریکا، قزاقستان، کانادا، ایسلند و ایران هفت کشوری هستند که بیشترین میزان استخراج رمز ارز در آنها صورت می‌گیرد.» به گفته خدادادی عامل اصلی شیوع پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها در ایران، وجود تعرفه‌های مخفف حامل‌های انرژی و بسیار ناچیز در مقایسه با قیمت‌های جهانی است.

 

مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها با اشاره به اینکه تاکنون ۳۶۴۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز با ۱۹۶ هزار و ۲۳۳ دستگاه ماینر شناسایی و جمع آوری شده، خاطرنشان کرد: «توان مصرف برق این تعداد مرکز غیرمجاز رمزارز، بیش از ۵۷۰ مگاوات بود و برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف، باید نیروگاهی به بزرگی ۸۰۰ مگاوات احداث می‌شد.»

 

خدادادی در رابطه با مصرف زیاد برق توسط دستگاه‌های ماینر گفت: «برای استخراج رمزارزها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است. استخراج یک بیت کوین به بیش از ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که این میزان بیشتر از برق مصرفی حدود ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک شبانه روز است.»

 

خدادادی همچنین با مقایسه میزان مصرف یک ماینر با سایر وسایل خانگی گفت: «مصرف برق یک ماینر ۲ تا ۳ کیلوواتی به میزان ۳۵ پنکه یا ۱۵ یخچال فریزر است. ماینری با این مشخصات همچنین به اندازه ۵ کولر آبی یا یک کولر گازی برق مصرف می‌کند.»

 

وی با اشاره به این که شناسایی مراکز غیرمجاز نیازمند همکاری مردم است، گفت: «مردم می‌توانند اطلاعات خود را درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز را در سامانه سمات به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat ثبت کنند تا به موضوع رسیدگی شود.»

 

خدادادی اعلام کرده که گزارش‌دهندگان بسته به اهمیت گزارش می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش بگیرند. همچنین اطلاعات افرادی که گزارش ثبت می‌کنند کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

 

گفتنی است در زمینه رمزارزها و ماینینگ، مجلس اخیرا طرحی برای ممنوعیت استفاده از رمزارزهای غیر بومی در شبکه پرداخت مطرح کرده و هدف از آن را «حمایت از استخراج رمزارز و ساماندهی بازار مبادلات داخلی آن» عنوان کرده است.

 

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->