اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت

  • کد خبر: ۷۲۹۵۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت
سازمان توانیر اعلام کرد که ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفته است. به عقیده توانیر یکی از دلایل رسیدن به این رتبه وجود تعرفه‌های تخفیفی برای استخراج بوده که باعث شده افراد به سوی ماینینگ هجوم بیاورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد خدادادی بهلولی» مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها در توانیر درباره رتبه ایران گفت: «در حال حاضر چین، روسیه، آمریکا، قزاقستان، کانادا، ایسلند و ایران هفت کشوری هستند که بیشترین میزان استخراج رمز ارز در آنها صورت می‌گیرد.» به گفته خدادادی عامل اصلی شیوع پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها در ایران، وجود تعرفه‌های مخفف حامل‌های انرژی و بسیار ناچیز در مقایسه با قیمت‌های جهانی است.

 

مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها با اشاره به اینکه تاکنون ۳۶۴۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز با ۱۹۶ هزار و ۲۳۳ دستگاه ماینر شناسایی و جمع آوری شده، خاطرنشان کرد: «توان مصرف برق این تعداد مرکز غیرمجاز رمزارز، بیش از ۵۷۰ مگاوات بود و برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف، باید نیروگاهی به بزرگی ۸۰۰ مگاوات احداث می‌شد.»

 

خدادادی در رابطه با مصرف زیاد برق توسط دستگاه‌های ماینر گفت: «برای استخراج رمزارزها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است. استخراج یک بیت کوین به بیش از ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که این میزان بیشتر از برق مصرفی حدود ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک شبانه روز است.»

 

خدادادی همچنین با مقایسه میزان مصرف یک ماینر با سایر وسایل خانگی گفت: «مصرف برق یک ماینر ۲ تا ۳ کیلوواتی به میزان ۳۵ پنکه یا ۱۵ یخچال فریزر است. ماینری با این مشخصات همچنین به اندازه ۵ کولر آبی یا یک کولر گازی برق مصرف می‌کند.»

 

وی با اشاره به این که شناسایی مراکز غیرمجاز نیازمند همکاری مردم است، گفت: «مردم می‌توانند اطلاعات خود را درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز را در سامانه سمات به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat ثبت کنند تا به موضوع رسیدگی شود.»

 

خدادادی اعلام کرده که گزارش‌دهندگان بسته به اهمیت گزارش می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش بگیرند. همچنین اطلاعات افرادی که گزارش ثبت می‌کنند کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

 

گفتنی است در زمینه رمزارزها و ماینینگ، مجلس اخیرا طرحی برای ممنوعیت استفاده از رمزارزهای غیر بومی در شبکه پرداخت مطرح کرده و هدف از آن را «حمایت از استخراج رمزارز و ساماندهی بازار مبادلات داخلی آن» عنوان کرده است.

 

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->