ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت

  • کد خبر: ۷۲۹۵۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفت
سازمان توانیر اعلام کرد که ایران در میان ۷ کشور جهان با بیشترین میزان استخراج رمزارز قرار گرفته است. به عقیده توانیر یکی از دلایل رسیدن به این رتبه وجود تعرفه‌های تخفیفی برای استخراج بوده که باعث شده افراد به سوی ماینینگ هجوم بیاورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمد خدادادی بهلولی» مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها در توانیر درباره رتبه ایران گفت: «در حال حاضر چین، روسیه، آمریکا، قزاقستان، کانادا، ایسلند و ایران هفت کشوری هستند که بیشترین میزان استخراج رمز ارز در آنها صورت می‌گیرد.» به گفته خدادادی عامل اصلی شیوع پدیده استخراج غیرمجاز رمزارزها در ایران، وجود تعرفه‌های مخفف حامل‌های انرژی و بسیار ناچیز در مقایسه با قیمت‌های جهانی است.

 

مجری طرح تأمین برق مراکز استخراج رمزارزها با اشاره به اینکه تاکنون ۳۶۴۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز با ۱۹۶ هزار و ۲۳۳ دستگاه ماینر شناسایی و جمع آوری شده، خاطرنشان کرد: «توان مصرف برق این تعداد مرکز غیرمجاز رمزارز، بیش از ۵۷۰ مگاوات بود و برای تولید این میزان برق و رساندن آن به محل مصرف، باید نیروگاهی به بزرگی ۸۰۰ مگاوات احداث می‌شد.»

 

خدادادی در رابطه با مصرف زیاد برق توسط دستگاه‌های ماینر گفت: «برای استخراج رمزارزها باید محاسبات ریاضی پیچیده‌ای توسط رایانه به‌صورت مستمر انجام شود که مستلزم مصرف برق زیادی است. استخراج یک بیت کوین به بیش از ۳۰۰ مگاوات ساعت برق نیاز دارد که این میزان بیشتر از برق مصرفی حدود ۳۵ هزار واحد مسکونی در یک شبانه روز است.»

 

خدادادی همچنین با مقایسه میزان مصرف یک ماینر با سایر وسایل خانگی گفت: «مصرف برق یک ماینر ۲ تا ۳ کیلوواتی به میزان ۳۵ پنکه یا ۱۵ یخچال فریزر است. ماینری با این مشخصات همچنین به اندازه ۵ کولر آبی یا یک کولر گازی برق مصرف می‌کند.»

 

وی با اشاره به این که شناسایی مراکز غیرمجاز نیازمند همکاری مردم است، گفت: «مردم می‌توانند اطلاعات خود را درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمزارز را در سامانه سمات به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat ثبت کنند تا به موضوع رسیدگی شود.»

 

خدادادی اعلام کرده که گزارش‌دهندگان بسته به اهمیت گزارش می‌توانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش بگیرند. همچنین اطلاعات افرادی که گزارش ثبت می‌کنند کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

 

گفتنی است در زمینه رمزارزها و ماینینگ، مجلس اخیرا طرحی برای ممنوعیت استفاده از رمزارزهای غیر بومی در شبکه پرداخت مطرح کرده و هدف از آن را «حمایت از استخراج رمزارز و ساماندهی بازار مبادلات داخلی آن» عنوان کرده است.

 

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->