زمان پیش‌فروش بلیت برای سفر اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد نرخ ارز در جنگ ۱۲ روزه چگونه کنترل شد؟ افزایش قیمت طلا تا دو ماه آینده دور از انتظار است | ثبات در بازار طلا (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۵ میلیونی شاهین اتوماتیک پلاس قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ تیر ۱۴۰۴) | افت قابل توجه قیمت‌ها رئیس سازمان بورس: حمایت‌های قابل توجهی از بازار سرمایه صورت می‌گیرد نرخ تورم مسکن خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد احداث ۲۷۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۴ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت خورد؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) ریزش بورس از ترس جنگ پس از آتش‌بس! | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ تیر ۱۴۰۴) بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد + جدول اقلام پروتئینی موردنیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تأمین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک به خالی‌کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید
سرخط خبرها

تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات

  • کد خبر: ۷۳۳۳۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات
طاهرخانی گفت: میزان تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که ۵۰ درصد از هزینه ساخت را شامل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم و آیین کلنگ‌زنی واحد‌های مسکن مهر با بیان اینکه سیاست شهر‌های جدید را کازرونی وزیر مسکن آغاز کرد و این اقدامات و سیاست‌های برنامه‌ریزی‌شده تا کنون ادامه داده داشته است، گفت: ما سعی کرده‌ایم شهر‌های جدید را با تکمیل زیربنا‌ها و زیرساخت‌ها به متقاضیان تحویل دهیم.

او با بیان اینکه دوره اسلامی وزیر راه و شهرسازی را می‌توان دوران بالندگی سیاست شهر‌های جدید نامید، گفت: آمار‌ها و اقدامات نشان‌دهنده حمایت اسلامی از پروژه‌های مسکنی در شهر‌های جدید است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما در تمامی شهر‌های جدید به تمامی مدیران اعلام کرده‌ایم که الگوی سیاست شهر‌های جدیدی را به صورت کامل اجرا کنند، گفت: در شهر پردیس الگوی سیاست شهر‌های جدید را به صورت کامل توانسته‌ایم به نتیجه برسانیم و هم‌اکنون این اقدامات در حال اجرا است که نمونه آن تصفیه‌خانه فاضلاب شماره ۲ است.

طاهرخانی با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب شماره دو از شش سال پیش استارت زده شده بود، گفت: با وجود گذشت ۶ سال هنوز این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده بود، اما هم‌اکنون با سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم‌الانبیا و ورود فرمانداری توانستیم کلنگ‌زنی این پروژه را انجام دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ما توانستیم فضای اطمینان بخشی را در بین شهر‌های جدید ایجاد کنیم و با ابتکار و چارچوب‌های قانونی توانستیم اقدامات لازم را در این حوزه به نتیجه برسانیم، هم‌اکنون در بسیاری از شهر‌های جدید این پروژه‌ها در حال اجراست.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید توضیح داد: پروژه‌های مسکن مهر با تسهیلات و آورده متقاضیان آغاز شده است و بخش عمده‌ای از آن‌ها را تحویل داده‌ایم و زحمات بسیار زیادی برای تکمیل واحد‌های مسکن مهر کشیده‌ایم، اما موضوعی که اتفاق افتاد آن است که زیرساخت‌ها و خدمات این شهر‌ها آماده نبود، اما ما با تمام محدودیت‌های مالی که دولت با آن‌ها مواجه بوده، در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ مجموعه کار‌های عمرانی را در شهر‌های جدید انجام دادیم و با درآمد شهر‌ها توانستیم بخش عمده‌ای از زیرساخت شهر‌های جدید را به اتمام برسانیم.

او با بیان اینکه در مجموع ۴۵۷ پروژه زیرساختی در شهر‌های جدید اجرایی شده که ۲۵۷ پروژه از آن‌ها مربوط به دولت دوازدهم بوده است، گفت: از این تعداد هم حدود ۱۶۰ مورد در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ اجرایی شده است.

طاهرخانی تاکید کرد: ظرفیت مهمی را در شهر‌های جدید فعال کردیم که در طی سال‌های گذشته مغفول مانده بود و آن استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی بود که در کنار آن در طی سال ۹۸، نهایتاً حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان قرارداد مشارکتی در حوزه توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی اجرا کردیم.

این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه امکان رشد جمعیتی حدود ۷ برابر شده است، ما سعی کرده‌ایم تمامی خدمات روبنایی و زیربنایی را اجرایی کنیم.

طاهرخانی تصریح کرد: در مجموع هیچ شهر جدیدی نیست که مدرسه، خدمات فرهنگی و حوزه‌های جدید نداشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تکمیل مراکز محله‌ها جزء اولویت‌های اساسی بوده که نهایتاً در تمامی شهر‌های جدید شروع شده و امکان توسعه آن‌ها فراهم شده است.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید تصریح کرد: اقدام و پروژه و ظرفیت توسعه شهر‌های جدید و طرح مسکن ملی با تدوین مقررات و تصویب آن در سال ۹۹ در قالب ۱۲۵ هزار پروژه آغاز شده و ما توانستیم میزان تسهیلات را هم از ۱۵۰ میلیون تومان به ۲۵۰ میلیون تومان برسانیم که این میزان تسهیلات خود ۵۰ درصد از هزینه‌های ساخت را شامل می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->