قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات

  • کد خبر: ۷۳۳۳۸
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت + جزئیات
طاهرخانی گفت: میزان تسهیلات مسکن ملی به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته که ۵۰ درصد از هزینه ساخت را شامل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم و آیین کلنگ‌زنی واحد‌های مسکن مهر با بیان اینکه سیاست شهر‌های جدید را کازرونی وزیر مسکن آغاز کرد و این اقدامات و سیاست‌های برنامه‌ریزی‌شده تا کنون ادامه داده داشته است، گفت: ما سعی کرده‌ایم شهر‌های جدید را با تکمیل زیربنا‌ها و زیرساخت‌ها به متقاضیان تحویل دهیم.

او با بیان اینکه دوره اسلامی وزیر راه و شهرسازی را می‌توان دوران بالندگی سیاست شهر‌های جدید نامید، گفت: آمار‌ها و اقدامات نشان‌دهنده حمایت اسلامی از پروژه‌های مسکنی در شهر‌های جدید است.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما در تمامی شهر‌های جدید به تمامی مدیران اعلام کرده‌ایم که الگوی سیاست شهر‌های جدیدی را به صورت کامل اجرا کنند، گفت: در شهر پردیس الگوی سیاست شهر‌های جدید را به صورت کامل توانسته‌ایم به نتیجه برسانیم و هم‌اکنون این اقدامات در حال اجرا است که نمونه آن تصفیه‌خانه فاضلاب شماره ۲ است.

طاهرخانی با بیان اینکه تصفیه‌خانه فاضلاب شماره دو از شش سال پیش استارت زده شده بود، گفت: با وجود گذشت ۶ سال هنوز این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده بود، اما هم‌اکنون با سرمایه‌گذاری قرارگاه خاتم‌الانبیا و ورود فرمانداری توانستیم کلنگ‌زنی این پروژه را انجام دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ما توانستیم فضای اطمینان بخشی را در بین شهر‌های جدید ایجاد کنیم و با ابتکار و چارچوب‌های قانونی توانستیم اقدامات لازم را در این حوزه به نتیجه برسانیم، هم‌اکنون در بسیاری از شهر‌های جدید این پروژه‌ها در حال اجراست.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید توضیح داد: پروژه‌های مسکن مهر با تسهیلات و آورده متقاضیان آغاز شده است و بخش عمده‌ای از آن‌ها را تحویل داده‌ایم و زحمات بسیار زیادی برای تکمیل واحد‌های مسکن مهر کشیده‌ایم، اما موضوعی که اتفاق افتاد آن است که زیرساخت‌ها و خدمات این شهر‌ها آماده نبود، اما ما با تمام محدودیت‌های مالی که دولت با آن‌ها مواجه بوده، در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ مجموعه کار‌های عمرانی را در شهر‌های جدید انجام دادیم و با درآمد شهر‌ها توانستیم بخش عمده‌ای از زیرساخت شهر‌های جدید را به اتمام برسانیم.

او با بیان اینکه در مجموع ۴۵۷ پروژه زیرساختی در شهر‌های جدید اجرایی شده که ۲۵۷ پروژه از آن‌ها مربوط به دولت دوازدهم بوده است، گفت: از این تعداد هم حدود ۱۶۰ مورد در طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ اجرایی شده است.

طاهرخانی تاکید کرد: ظرفیت مهمی را در شهر‌های جدید فعال کردیم که در طی سال‌های گذشته مغفول مانده بود و آن استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی بود که در کنار آن در طی سال ۹۸، نهایتاً حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان قرارداد مشارکتی در حوزه توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی اجرا کردیم.

این مقام مسئول گفت: با توجه به آنکه امکان رشد جمعیتی حدود ۷ برابر شده است، ما سعی کرده‌ایم تمامی خدمات روبنایی و زیربنایی را اجرایی کنیم.

طاهرخانی تصریح کرد: در مجموع هیچ شهر جدیدی نیست که مدرسه، خدمات فرهنگی و حوزه‌های جدید نداشته باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: تکمیل مراکز محله‌ها جزء اولویت‌های اساسی بوده که نهایتاً در تمامی شهر‌های جدید شروع شده و امکان توسعه آن‌ها فراهم شده است.

مدیر عامل شرکت عمران شهر‌های جدید تصریح کرد: اقدام و پروژه و ظرفیت توسعه شهر‌های جدید و طرح مسکن ملی با تدوین مقررات و تصویب آن در سال ۹۹ در قالب ۱۲۵ هزار پروژه آغاز شده و ما توانستیم میزان تسهیلات را هم از ۱۵۰ میلیون تومان به ۲۵۰ میلیون تومان برسانیم که این میزان تسهیلات خود ۵۰ درصد از هزینه‌های ساخت را شامل می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->