پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امدادرسانی آتش‌نشانان به مصدوم سانحه انفجار منزل در خیابان بهورز مشهد

  • کد خبر: ۷۳۳۹
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
امدادرسانی آتش‌نشانان به مصدوم سانحه انفجار منزل در خیابان بهورز مشهد
مدیر منطقه یک عملیات آتش نشانی شهر مشهد از امدادرسانی آتش نشانان دو ایستگاه به مصدوم سانحه انفجار توام با آتش سوزی یک منزل مسکونی در شهرک غرب مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرآتشیار محسن اسدی افزود: صبح امروز در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر شنیده شدن صدای انفجار از داخل یک منزل مسکونی، ستاد فرماندهی بلافاصله آتش نشانان و نجاتگران ایستگاه‌های شماره ۷ و ۳۴ را به محل حادثه در خیابان بهورز اعزام کرد.
این مقام مسئول در آتش نشانی شهر مشهد خاطرنشان کرد، با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد، انفجار توام با آتش سوزی در طبقه اول یک آپارتمان مسکونی سه طبقه به وقوع پیوسته و در پی آن یک مرد جوان بشدت دچار سوختگی شده که امدادگران آتش نشانی ضمن انتقال فرد مصدوم از محل حادثه وی را برای انتقال به بیمارستان تحویل تکنسین‌های اورژانس حاضر در محل داده و آتش سوزی ناشی از این انفجار را مهار کردند.
مدیر منطقه یک عملیات آتش نشانی شهر مشهد خاطرنشان کرد، در پی این انفجار به بخشی از این منزل مسکونی خساراتی وارد آمد و هم اکنون کارشناسان آتش نشانی در حال بررسی علت دقیق این انفجار توام با آتش سوزی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->