دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد  روایت سرزده از اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | رد خون انتشار نمرات دروس تصحیح شده امتحانات نهایی پایه دوازدهم از امروز (۱۶ تیر ۱۴۰۳) جزئیات پیش‌فروش بلیت‌های بازگشت زائران اربعین از مرزهای باشماق، خسروی و تمرچین با اجرای متناسب‌سازی، حقوق بازنشستگان چقدر افزایش می‌یابد؟ رتبه صعودی خانم‌های ایرانی در استفاده از لوازم آرایشی و چرایی آن | دفتر نقاشی‌هایی که راه می‌روند نگاهی به حوادث بهار سال ۱۴۰۳ به روایت آمار سازمان آتش نشانی مشهد ۵۶ درصد حجاج و عوامل به ایران منتقل شدند | جان باختن ۲۷ زائر ایرانی در عربستان ترافیک سنگین در ملک‌آباد، استقلال و تقاطع گاز | تصادف دو موتورسیکلت با یکدیگر، جان یک راکب را گرفت (۱۶ تیر ۱۴۰۳) آغاز ثبت نام متقاضیان زیارت اربعین از یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ + آدرس سامانه
سرخط خبرها

دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه کنند؟

  • کد خبر: ۷۳۵۱۸
  • ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۵
دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه کنند؟
بیمه دانشجویان همانند بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد می‌باشد. پرداخت حق بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد قابل پرداخت می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی، مجید حسن زاده در خصوص شرایط بیمه شدن دانشجویان، افزود: بر اساس مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، حداقل و حداکثر سن پذیرش درخواست به ترتیب ۱۸ و ۵۰ سال است و برای افرادی که بالاتر از ۵۰ سال سن داشته باشند، دارا بودن سابقه پرداخت حق بیمه قبلی معادل مازاد سنی نزد این سازمان الزامی است. ضمناً ارائه کارت دانشجویی معتبر در هنگام ثبت تقاضا ضروری است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان برای بیمه شدن به کجا مراجعه و درخواست بدهند، گفت: دانشجویان می‌بایست از طریق مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به نشانی es.tamin.ir و ورود به منوی بیمه شدگان / بیمه شدگان خاص / انعقاد قرارداد بیمه مشاغل آزاد، نسبت به انعقاد قرارداد بیمه دانشجویان اقدام کنند.

معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سوال که بیمه دانشجویان از چه سالی آغاز شده است، افزود: از دی ۱۳۹۷ آغاز شده است و تا اردیبهشت امسال ۱۰۵۵۳ نفر با انعقاد قرارداد در ردیف بیمه پردازان قرار گرفته‌اند که از این تعداد ۹۵۳۷ نفر مرد و ۱۰۱۶ نفر زن هستند.

وی در خصوص اینکه بیمه دانشجویان در کدام نوع از بیمه‌ها قرار می‌گیرد و پرداخت حق بیمه آنها چگونه است، اظهار داشت: بیمه این افراد همانند بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد می‌باشد. پرداخت حق بیمه هر ماه حداکثر تا پایان دو ماه بعد قابل پرداخت می‌باشد. از فروردین تا حداکثر خرداد ماه سال بعد امکان پرداخت حق بیمه میسر است.

حسن زاده به مزایای این نوع بیمه اشاره کرد و گفت: مزایای این نوعبیمه حسب مورد و با توجه به شرایط متقاضی و نرخ‌های پرداخت حق بیمه انتخابی شامل بازنشستگی، فوت، از کارافتادگی و خدمات درمانی است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشجویان کدام استان‌ها بیشترین استقبال از این نوع بیمه داشته‌اند افزود: به ترتیب استان‌های اصفهان (۱۷۴۳ نفر)، غرب تهران بزرگ (۱۶۰۱ نفر)، آذربایجان شرقی (۷۴۳ نفر)، شرق تهران بزرگ (۶۶۵ نفر) و مازندران (۶۲۷ نفر) بیشترین استقبال را داشته‌اند.

حسن زاده همچنین در خصوص اینکه پس از اتمام دانشجویی، تکلیف سوابق بیمه‌ای آنها چه می‌شود، تاکید کرد: در صورت تمایل و عدم انقطاع در پرداخت حق بیمه دانشجویان می‌توانند پس از فراغت از تحصیل نسبت به ادامه بیمه خویش بر اساس قرارداد منعقده قبلی اقدام کنند.

معاون توسعه و تعمیم بیمه اداره کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ به این سوال که در صورتی که دانشجو خود بیمه شده تبعی باشد، ین نوع بیمه‌ها با یکدیگر منافات دارد یا خیر و آیا همزمان می‌تواند هر دو نوع بیمه را داشته باشد؟ گفت: در صورتی که دانشجو به عنوان فرد تبعی و به سبب تحت تکفل بودن پدر یا مادر خود از خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی استفاده می‌کند می‌تواند به طور همزمان با انعقاد قرارداد بیمه دانشجویی حسب مورد از تعهدات بلند مدت مربوطه شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوتبهره مند شود.

حسن زاده در خصوص برنامه برای معرفی این نوع بیمه نیز افزود: تبلیغ در دانشگاه‌ها برای جذب متقاضی جدید توسط شعب، انجام فعالیت بازاریابی توسط دفاتر کارگزاری‌های رسمی سازمان و چاپ بنر، تراکت و…، از جمله این برنامه‌ها است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->