رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کسی در رابطه با آمدنیوز در نهاد ریاست‌جمهوری بازداشت شد؟

  • کد خبر: ۷۳۶۱
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۷
کسی در رابطه با آمدنیوز در نهاد ریاست‌جمهوری بازداشت شد؟
علی‌رضا خان‌کرمی، مسئول حراست نهاد ریاست‌جمهوری‌، گفته تاکنون، هیچ دست‌گیری در نهاد ریاست‌جمهوری» در پیوند با پرونده آمدنیوز روی نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسئول حراست نهاد ریاست‌جمهوری‌ گفته: «امکان ندارد کسی بازداشت شده‌باشد و به حراست ریاست‌جمهوری خبر داده نشود. حتی اگر نهادهای امنیتی روی نیرویی در نهاد ریاست‌جمهوری حساس باشند، به حراست ریاست‌جمهوری آگاهی داده می‌‌شود.»

خان‌کرمی گفته «چون با حسام الدین آشنا مشکل دارند، جوری پیام می‌فرستند که بگویند او را هم کنترل کنید.
چون آشنا در مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست‌جمهوری حضور دارد و در انتقاد به سریال گاندو هم زیاد توییت کرد، شاید جنگ روانی علیه او به راه انداخته باشند تا برخی نهاد‌های امنیتی روی او متمرکز شوند.»

خان کرمی، گفته حراست نهاد ریاست‌جمهوری نامه‌ای به دستگاه‌های مربوط نوشته که دولت حاضراست برای روشن شدن پرونده همکاری کند.

 امروز جواد کریمی قدوسی، نماینده اصول‌گرای مجلس، مدعی شد در پیوند با پرونده آمدنیوز، افراد نزدیک به نهاد ریاست‌جمهوری‌ بازداشت شده‌اند و از دست‌گاه‌های امنیتی خواست به نقش حسا‌م‌الدین آشنا هم در این پرونده توجه کنند.

منبع: پایگاه خبری انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->