پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرد آیت الله علم الهدی: بازگرداندن عناصر ناپاک خارجی به معنای جذب نیست| میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: اجرای طرح نور ماموریت قانونی فراجا است رئیسی: ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم هلاکت یک صهیونیست در حملات حزب الله لبنان دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان فاش شد بمباران دوباره امدادگران غزه با شهادت ۸نفر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه حمله پهپادی و موشکی ارتش یمن به یک کشتی اسرائیلی اعتراضات گسترده دانشجویی به جنایات رژیم صهیونیستی| ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی بازداشت شدند وزیر کشور: آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هستیم شش مرزبان ایرانی آزاد شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) یک سوم ارزآوری کشور توسط مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود  مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند تحریم‌‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا علیه ایران سردار رادان: حجاب و عفاف موضوع امنیتی و انتظامی نیست استقرار ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه مشهد  نشست کمیته اقتصادی مشترک ولایت هرات و استان خراسان رضوی برگزار می‌شود وزیر کشور در مشهد: طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
سرخط خبرها

وزیر خارجه روسیه: خروج آمریکا از افغانستان بسیار عجولانه بود

  • کد خبر: ۷۴۰۶۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۴
وزیر خارجه روسیه: خروج آمریکا از افغانستان بسیار عجولانه بود
وزیر خارجه روسیه امروز (دوشنبه) گفت، خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان "بسیار عجولانه" است و سربازان، بسیاری از تجهیزات و ماشین آلات خودشان را پشت سر جا می‌گذارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: آمریکایی‌ها ظرف ۲۰ سال حضور خودشان در افغانستان چیزهای زیادی آموختند؛ آنها با اعلام پیروزی دموکراسی آغاز و با چنین خروج عجولانه‌ای که با جا گذاشتن حجم انبوهی از تجهیزات و ماشین آلات همراه شده است، کارشان را به اتمام می‌رسانند.

 

لاوروف همچنین گفت، حضور نظامی خارجی در کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به تایید این سازمان نیاز دارد و ظهور پایگاه های جدید منافع امنیتی در آسیای میانه را محقق نمی‌کند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: ما نباید از آمریکایی ها بپرسیم که کشورهای آسیای میانه چه نقشی دارند، بلکه باید از کشورهای این منطقه سوال کنیم. دیگر کشورهای آسیای میانه نظیر قرقیزستان، تاجیکستان، قزاقستان، بخشی از سازمان پیمان امنیت جمعی هستند. تمام سوالات مربوط به حضور پرسنل نظامی خارجی در اراضی هر کدام از اعضای این سازمان طبق منشور، منوط به تایید داخل این چارچوب است.

 

به گفته وزیر خارجه روسیه، ظهور پایگاه های نظامی جدید آمریکا در آسیای میانه منافع امنیتی این منطقه را تامین نمیکند. لاوروف تاکید کرد: به احتمال زیاد، آمریکا تمایل دارد از حضور نظامی خود در این منطقه اطمینان حاصل کند تا روی اوضاع اینجا نفوذ داشته باشد. فکر میکنم همه این را درک میکنند و از تعهداتی که در چارچوب ساختارهای مختلف وجود دارد، تبعیت خواهند کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->