تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است
سرخط خبرها

«گفت‌وگوی بینافرهنگی خراسان» همایشی درباره میراث معنوی مشترک کشورهای فارسی‌زبان

  • کد خبر: ۷۴۱۸۷
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
«گفت‌وگوی بینافرهنگی خراسان» همایشی درباره میراث معنوی مشترک کشورهای فارسی‌زبان
همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی بینا‌فرهنگی خراسان» در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی در مراسمی که برای رونمایی از پوستر همایش بین‌المللی «گفت‌وگوی بینا‌فرهنگی خراسان» برگزار شد، گفت: این همایش در راستای اجرای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه و آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

یوسف امینی دراین‌باره به ظرفیت و جایگاه ارزشمند خراسان و وجود مضجع نورانی امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و همچنین گستره تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی خراسان بزرگ اشاره کرد و بازخوانی و بازتفسیر و بازپیرایی این میراث ارزشمند را از اهداف برگزاری این همایش اعلام کرد.

معاون فرهنگی و امور رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، به بیان جزئیات این همایش پرداخت.

به گفته افشین تحفه‌گر، این همایش در قالب ۴ نشست وبیناری و به‌میزبانی استان‌های خراسان‌رضوی، شمالی، جنوبی و گلستان و با حضور شخصیت‌های علمی و فرهنگی از کشور‌های ترکمنستان، تاجیکستان، افغانستان ازبکستان، پاکستان، سری‌لانکا و هندوستان و با همکاری آستان قدس رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

تحفه‌گر یادآور شد: این همایش بر اساس تفاهم‌نامه‌ای برگزار می‌شود که سال ۹۸ بین اداره کل ارشاد خراسان‌رضوی و آستان قدس رضوی بسته شده بود و در آن ۲۲ عنوان برنامه سینمایی فرهنگی و قرآنی و... دیده شده بود که یکی از آن‌ها مربوط به این همایش است.

به گفته او قبل از امسال اجرای این برنامه به معاونت فرهنگی ارشاد خراسان‌رضوی سپرده شد و به‌این‌ترتیب هماهنگی‌های لازم برای برگزاری همایش انجام و ستادی به همین منظور تشکیل شد.

بر اساس صحبت‌های تحفه‌گر این همایش در حوزه استان خراسان بزرگ و کشور‌های فارسی‌زبان برگزار می‌شود و همان‌طور که از عنوانش برمی‌آید، درباره میراث معنوی مشترک این کشور‌ها با محوریت زبان فارسی است.

او ادامه داد: مسئولیت علمی این همایش را دانشگاه فردوسی قبول کرده و ۴ محور را برای این همایش تعیین کرده است که هر کدام در یک روز و باتوجه‌به تعداد سخنرانانی که هر محور دارد، بین ۲ تا ۳ ساعت طول می‌کشد. همچنین ۳۱ استاد، دانشمند، پروفسور فرهیخته از ۹ کشور دنیا از مراکز علمی و دانشگاه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی فعال برای شرکت در این همایش اظهار علاقه و اعلام حضور کردند.

همایش بین‌المللی گفت‌وگوی بینافرهنگی از ۲۶ تیر به‌مدت ۴ روز از ساعت ۸ونیم تا ۱۰ونیم در محل دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->