آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه
سرخط خبرها

شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزاری کنکور ارشد اعلام شد

  • کد خبر: ۷۴۴۶۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزاری کنکور ارشد اعلام شد
معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت در خصوص شیوه‌نامه‌های برگزاری کنکور ارشد در حوزه‌های امتحانی توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت با اشاره به تدوین دستورالعمل بهداشتی ویژه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد اظهار کرد: به طور معمول بسیاری از آزمون‌های مهم کشوری مانند کنکور سراسری و ارشد در فصل تابستان برگزار می‌شود و با توجه به اینکه امسال دومین سال از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد برای پیش بینی از بروز و انتقال احتمالی بیماری در حین برگزاری آزمون‌ها ستاد ملی کرونا با بررسی تقویم آموزشی با انجام برخی از آزمون‌های در سطح ملی مانند ارشد و حتی ارشد پزشکی به شرط رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی موافقت کرده است.

او ادامه داد: برای برگزاری آزمون‌های پنج‌شنبه و جمعه و حتی ارشد وزارت بهداشت با همکاری سازمان سنجش پزشکی و سایر سازمان‌های مربوطه دستورالعمل‌های بهداشتی ویژه برگزاری آزمون را تدوین و تصویب کرده است.

فرهادی بیان کرد: محل برگزاری آزمون تا حد امکان باید در فضای باز برگزار شود یا محل آزمون دارای تهویه مناسب بوده و هوا به طور مرتب در حال جریان باشد. داوطلبان باید از ماسک و لوازم شخصی استفاده کنند و فاصله هر داوطلب بین ۱.۵ تا ۱.۸ بوده و امکانات بهداشتی اضافی مانند ماسک و مواد ضد عفونی کننده در هر محل برگزاری آزمون وجود داشته باشد.

او تاکید کرد: خوشبختانه در آزمون‌های ارشد همراهان کمتری با داوطلبان به محل برگزاری آزمون‌ها می‌آیند، اما به طور کلی خانواده‌های داوطلبان نباید در محل حوزه برگزاری آزمون تجمع کرده و تا پایان زمان امتحان در خودرو‌های خود با در فضای باز و با فاصله با یکدیگر باشند. داوطلبان نباید در قسمت ورودی درِ حوزه امتحانی تجمع کرده و با فاصله بعد از مشخص شدن صندلی خود در مکان مربوط قرار بگیرند و از تردد‌های اضافی در زمان قبل و بعد از آزمون بپرهیزند.

فرهادی گفت: افراد مشکوک به کرونا در محلی دیگر و با رعایت نکات بهداشتی آزمون می‌دهند. البته اگر داوطلبانی وضعیت جسمانی‌شان مساعد نباشد، با رعایت تمام نکات بهداشتی از این افراد در همان محل آزمون، آزمون گرفته می‌شود.

گفتنی است طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور و بنا بر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در روز‌های ۶ تا ۸ مرداد برگزار می‌شود. پیش از این قرار بود این آزمون طی روز‌های چهارشنبه ۵ خرداد، پنجشنبه ۶ خرداد و جمعه ۷ خرداد برگزار شود، اما به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->