نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

پاور رنکینگ فیبا و تیم ملی بسکتبال ما

  • کد خبر: ۷۴۶۳۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
پاور رنکینگ فیبا و تیم ملی بسکتبال ما
چگونه «بازی» را از «زد و بند»‌های اطرافیان جدا کنیم؟

گروه ورزش/شهرآرانیوز، فیبا در پاور رنکینگ شماره یک خود تیم ملی بسکتبال ایران را در رتبه ۱۲ قرار داد. یعنی در پایین‌ترین رتبه المپیک توکیو.
بسکتبال ایران به هر دلیلی؛ کلاس آسیایی، حضور در ادوار المپیک، استعداد، تجربه و استمرار و دیگر مسائل فنی و ...، از نظر فیبا تیم دوازدهم در بین ۱۲ تیم است. این نگاه از بیرون به بسکتبال ایران است، اما در داخل چه نگاهی به تیم ملی داریم؟ آیا در یک نگاه کلی اوضاع بسکتبال در ایران مطلوب است؟
آیا در صورت هر نتیجه‌ای که در پایان به غیر از پاور رنکینگ اولیه فیبا رقم بخورد باید بگوییم اوضاع بسکتبال در ایران مطلوب است؟ یا، این نتیجه حاصل کار کادر فنی با مجموعه فدراسیون بسکتبال است؟ به طور مسلم و یقین خیر. یک تیم با تجربیات ۱۵ – ۱۰ ساله حدود ۷ نفر که در بالاترین سطح نتیجه‌گیری خود قرار دارند، هرگز چنین ذهنیتی را به وجود نمی‌آورد.
از نظر مدیریت تیم، موارد فنی و تیمداری نیز در سه سال و نیم گذشته به قدری ضعیف عمل کردیم که جای توضیح ندارد و از باخت‌ها و حاشیه‌های پیرامون تیم ملی پیداست.
از جام جهانی ۲۰۱۹ تا همین امروز که تیم ملی در آستانه سفر به المپیک توکیو است، حتی پیشتر از آن در پنجره‌های جام جهانی، چه چیزی به تیم ملی و مجموعه بسکتبال ایران اضافه شد؟
همانگونه که در این ۳ سال و نیم، کار ویژه‌ای در تیم ملی انجام نشد با یک برد احتمالی یا باخت با نتیجه‌ای نزدیک و تصادفی هم تغییری در اوضاع ایجاد نخواهد کرد.
از اینکه تیم ملی بسکتبال را در زمین المپیک ببینیم خوشحالیم، اما دیگرانی هستند که به بهانه حضور بازیکنان در میدان به سود و منفعت بیشتر خود فکر می‌کنند بدون اینکه در موقعیت‌های امروزی بسکتبال نقشی داشته باشند؛ بنابراین اولویت اصلی برای همه ما «بازی» ملی‌پوشان است تا برد یا باختی که «خوشگذران‌های بحران» را برای رسیدن به مقاصد غیربسکتی‌شان خوشحال‌تر کند.
کسانی که بلافاصله با هر نتیجه‌ای معامله می‌کنند. باشگاه یا تیم ملی فرقی نمی‌کند.
با چنین تفکراتی شاید روی نیمکت باشگاهی ببریم، اما در تیم ملی، بازنده‌ای تمام عیاریم. مردم هم این را فهمیده‌اند و بدون اینکه «بردن» را در اولویت قرار بدهند به دنبال «بازی» تیم ملی هستند تا در پایان؛ تیم ملی را از «زد و بند»‌های اطرافیان جدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->