ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان سرپرست دفتر ارزیابی اثرات زیست‌محیطی منصوب شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان واریز حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان مشخص شد+ جدول و زمان واریز نقش پررنگ آموزش و پرورش در رفع کم‌تحرکی نسل جدید چطور ریاضی دانش‌آموزان را تقویت کنیم؟ سؤالات امتحان نهایی با رعایت استاندارد طرح شدند | وضعیت قطع برق در حوزه‌های امتحانی چطور خواهد بود؟ مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی: هیچ تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت نگرفته است خراسان رضوی رتبه نخست اجرای طرح درمان ناباروری را در اختیار دارد فوت ۱۱۷ نفر براثر غرق‌شدگی در کشور | بوشهر در صدر استان‌ها (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)  بیش از  ۶۰ درصد تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده است قتل فجیع جوان ۳۳ساله وسط خیابانی در مشهد واریز حقوق بازنشستگان از فردا (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نحوه محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو
سرخط خبرها

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران: شرم نمی‌کنند که اینطور راحت از سفره‌های ما بازنشستگان برداشت می‌کنند!

  • کد خبر: ۷۵۰۷۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۱
رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران: شرم نمی‌کنند که اینطور راحت از سفره‌های ما بازنشستگان برداشت می‌کنند!
رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران می‌گوید: اگر متناسب‌سازی موجب تورم است و نمایندگان به آن معترض هستند وقتی کرور کرور پول چاپ می‌کردند و تورم ۴۱ درصدی به مردم تحمیل می‌نمودند این نمایندگان کجا بودند، چرا آن زمان اعتراض نکردند؟

به گزارش شهرآرانیوز، هجمه به معاش بازنشستگان در روز‌های اخیر شدت گرفته است. ابتدا الیاس نادران بود که گفت حقوق بازنشستگان تورم زاست و بعد هم مهدی طغیانی که همسان‌سازی را نادرست خواند. اما چرا نمایندگان مجلس این چنین شمشیر را علیه همسان‌سازی از رو بسته اند؟

علی دهقان کیا (رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران) در این رابطه می‌گوید: حق قانونی کارگران و بازنشستگان بسیار بیش از آن چیزی است که این آقایان تصور می‌کنند. ما بازنشستگان از دولت و مجلس بیش از این‌ها طلبکاریم و متاسفم که نادران، طغیانی، همفکرانشان و روزنامه کیهان، حقوق ناچیز و زیر خط فقر بازنشستگان را مشکل ساز و عامل تورم می‌دانند!

به گفته وی، نادران و سایر نمایندگانی که چنین اظهاراتی داشته‌اند باید رسماً از بازنشستگان عذرخواهی کنند و اگر این عذرخواهی رسمی صورت نگیرد، بدون تردید بازنشستگان اعتراض خواهند کرد.

دهقان کیا ادامه می‌دهد: بازنشستگانِ امروز همگی نسل اول انقلاب هستند. در روز‌های انقلاب و جنگ در صف مقدم حضور داشته‌اند و امروز هم برای حق طلبی در صحنه هستند. ما بازنشستگان برای دفاع از حقوق‌مان به میدان می‌آییم، بالاتر از سیاهی که رنگی نیست!

او اضافه می‌کند: امثال آقای نادران یادشان رفته که بچه کارگر و کشاورز بوده اند. البته قبل از انتخابات بار‌ها تکرار می‌کردند که ما همه بچه کارگریم یا پدرمان کشاورز بوده یا از خانواده فقیر آمده‌ایم، اما به راستی نمی‌دانم که چرا وقتی این آقایان سوار مرکب توفیق می‌شوند خیلی زود ورق برمی‌گردد و حرف‌ها عوض می‌شود؟!

می‌گویند متناسب‌سازی و حقوق بازنشستگان موجب تورم شده؛ رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران می‌گوید: اگر متناسب‌سازی موجب تورم است و نمایندگان به آن معترض هستند وقتی کرور کرور پول چاپ می‌کردند و تورم ۴۱ درصدی به مردم تحمیل می‌نمودند این نمایندگان کجا بودند، چرا آن زمان اعتراض نکردند، چرا مقابل تحمیل تورم به ملت فقیر و فرودست نایستادند؟!

او با اشاره به آمار‌های رسمی ادامه می‌دهد: تورم نقطه به نقطه تا اول خرداد ۷۹ درصد بوده است، اما میانگین افزایش دریافتی بازنشستگان از محل افزایش مستمری‌ها و متناسب‌سازی فقط ۵۰ درصد است. گرچه هنوز هم متناسب‌سازی فروردین را نگرفته‌ایم. اما همین عدد‌های ساده را کنار هم بچینید تا دریابید ۲۹ درصد از سفره‌های حقیر بازنشستگان با این تورم تحمیلی قیچی شده؛ ۷۹ درصد تورم در کنارِ فقط ۵۰ درصد افزایش حقوق یعنی ۲۹ درصد عقب ماندگی معیشتی بیشتر!

او ادامه می‌دهد: شرم نمی‌کنند که اینطور راحت از سفره‌های ما بازنشستگان برداشت می‌کنند و بازهم می‌گویند حقوق‌تان زیادی است و ایجاد تورم می‌کند؟! برخی کالا‌های ضروری در سبد هزینه‌های خانوار از عید تا امروز بیش از ۳ برابر گران شده‌اند. چرا نمایندگان مجلس جلوی این گرانی‌ها را نمی‌گیرند؟ چرا فقط چشم دوخته‌اند به حقوق کارگر و بازنشسته؟ اگر حقوق مزدبگیران افزوده نشود چه کسی محصولات کارخانجات را بخرد و خریدار تولید وطنی باشد؟ این آقایان با تولید و رونق تولید هم مشکل دارند وگرنه شمشیر را از رو نمی‌بستند و به جنگ حقوق ناچیز بازنشستگان نمی‌آمدند!

دهقان کیا در پایان هشدار می‌دهد: اگر می‌خواهند نماینده مردم باقی بمانند باید واقعا نماینده مردم باشند، ما امید خیری از این‌ها نداریم لااقل شر مرسانند!

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->