آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

ثبت‌نام طرح خرید تابستانه کتاب آغاز شد

  • کد خبر: ۷۵۰۹۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
ثبت‌نام طرح خرید تابستانه کتاب آغاز شد
ثبت‌نام کتابفروشی‌های استان در طرح سراسری خرید تابستانه کتاب از طریق سایت tarh.ketab.ir آغاز شده است و کتابفروشان می‌توانند با نام‌نویسی در این سامانه در طرح مزبور شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین تحفه گر، معاون فرهنگی و امور رسانه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: هجدهمین دوره طرح توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها با افزایش ۵۰ درصدی اعتبار همراه است؛ بر همین اساس سقف مجاز خرید برای هر خریدار نیز که در طرح پیشین ۲۰۰ هزار تومان بود،  در طرح تابستانه کتاب به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی در راستای اجرای عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه یارانه کتاب، تمهیدات لازم را برای اینکه یارانه مستقیما در اختیار مردم قرار گیرد در طرح‌های فروش کتاب نسبت به اختصاص یارانه به کتابفروشی‌ها اقدام می‌کند لذا از همه کتابفروشی‌های استان انتظار می‌رود برای کمک به توزیع عادلانه یارانه اختصاص یافته به علاقه‌مندان و دوستداران کتاب در شهر محل زندگی خود، نسبت به ثبت نام در طرح تابستانه کتاب اقدام کنند تا شهروندان بتوانند از یارانه اختصاصی بهره‌مند شوند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: آغاز طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰ از ۹ مردادماه است و تا ۱۵ مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به استقبال همیشگی مردم خراسان رضوی از طرح‌های فصلی خرید کتاب گفت: این استان در طرح ملی بهارانه فروش کتاب امسال عنوان پرفروش‌ترین استان را از آن خود کرد و ۵۳ هزار جلد کتاب به ارزش ۲ میلیارد و ۵۴۲ میلیون و ۹۱۲ هزار و ۸۴۶ تومان در خراسان رضوی به فروش رفت که ۱۳ درصد از فروش کلی ۲۲ میلیارد تومانی این طرح در کل کشور را شامل می‌شد.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۴ برای هدفمند کردن یارانه نشر، طرح‌های فصلی فروش کتاب را توسط موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران آغاز کرد.  فروشگاه‌های کتاب در اجرای این طرح، کتاب‌های خود را با تخفیف به مشتریان عرضه می‌کنند که مابه‌التفاوت آن را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گیرند.  

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->