نگاهی به قسمت جدید «اکنون» | بازگشت جنجالی مجتبی شکوری معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان برد پیت و جورج کلونی با یک فیلم طنز به سینما می‌آیند تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد «بچه مردم» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان شد فتوکال مهمانان ویژه جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان | از عمو پورنگ تا سامان احتشامی محمد کاسبی در بیمارستان بستری شد + علت کتابی با آموزه‌های رهبری برای کودکان منتشر شد پژمان جمشیدی با «شاخ» به سینما می‌آید + عکس «رویای آمریکایی» آماده نمایش شد طرح بلیت نیم‌بهای «یوز» موفق عمل کرد | فروش میلیاردی در روز نخست اعتراضی سینمایی به جنگ در فیلم «ما» گریم دامبلدور در سریال «هری پاتر» لو رفت + عکس مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی هنری امروز (پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴) حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم
سرخط خبرها

ثبت‌نام طرح خرید تابستانه کتاب آغاز شد

  • کد خبر: ۷۵۰۹۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
ثبت‌نام طرح خرید تابستانه کتاب آغاز شد
ثبت‌نام کتابفروشی‌های استان در طرح سراسری خرید تابستانه کتاب از طریق سایت tarh.ketab.ir آغاز شده است و کتابفروشان می‌توانند با نام‌نویسی در این سامانه در طرح مزبور شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین تحفه گر، معاون فرهنگی و امور رسانه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: هجدهمین دوره طرح توزیع یارانه کتاب از طریق کتابفروشی‌ها با افزایش ۵۰ درصدی اعتبار همراه است؛ بر همین اساس سقف مجاز خرید برای هر خریدار نیز که در طرح پیشین ۲۰۰ هزار تومان بود،  در طرح تابستانه کتاب به ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی در راستای اجرای عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه یارانه کتاب، تمهیدات لازم را برای اینکه یارانه مستقیما در اختیار مردم قرار گیرد در طرح‌های فروش کتاب نسبت به اختصاص یارانه به کتابفروشی‌ها اقدام می‌کند لذا از همه کتابفروشی‌های استان انتظار می‌رود برای کمک به توزیع عادلانه یارانه اختصاص یافته به علاقه‌مندان و دوستداران کتاب در شهر محل زندگی خود، نسبت به ثبت نام در طرح تابستانه کتاب اقدام کنند تا شهروندان بتوانند از یارانه اختصاصی بهره‌مند شوند.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: آغاز طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰ از ۹ مردادماه است و تا ۱۵ مردادماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به استقبال همیشگی مردم خراسان رضوی از طرح‌های فصلی خرید کتاب گفت: این استان در طرح ملی بهارانه فروش کتاب امسال عنوان پرفروش‌ترین استان را از آن خود کرد و ۵۳ هزار جلد کتاب به ارزش ۲ میلیارد و ۵۴۲ میلیون و ۹۱۲ هزار و ۸۴۶ تومان در خراسان رضوی به فروش رفت که ۱۳ درصد از فروش کلی ۲۲ میلیارد تومانی این طرح در کل کشور را شامل می‌شد.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۴ برای هدفمند کردن یارانه نشر، طرح‌های فصلی فروش کتاب را توسط موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران آغاز کرد.  فروشگاه‌های کتاب در اجرای این طرح، کتاب‌های خود را با تخفیف به مشتریان عرضه می‌کنند که مابه‌التفاوت آن را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گیرند.  

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->