مدیر تیم‌های ملی از اشتری دعوت ویژه کرد

  • کد خبر: ۷۵۱
  • ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۵
مدیر تیم‌های ملی از اشتری دعوت ویژه کرد
با وجود ناکامی ملی‌پوش جوان پینگ‌پنگ در مسابقات انتخابی

حدود 10 روز پیش، رقابت‌های انتخابی تیم ملی تنیس روی میز بانوان برگزار شد و نفرات راه‌یافته به تیم ملی معرفی شدند اما خبری از نام دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی که در سال‌های اخیر یک پای ثابت تیم ملی بوده است، نبود. مهشید اشتری در این دوره در کمال تعجب پس از چندین شکست و کسب نتایج غیرقابل‌قبول در رده پنجم قرار گرفت؛ درحالی‌که تنها 4 نفر نخست به تیم ملی راه پیدا می‌کردند. اتفاقی که مستحقی‌راد، رئیس هیئت‌تنیس روی میز استان و البته مربی سابق مهشید دلیل آن را شرایط نامساعد جسمانی اعلام کرد که با این وجود به اصرار خانواده در انتخابی شرکت کرد و البته نتیجه نگرفت. این درحالی بود که فدراسیون به‌عنوان یکی از نمایندگان ایران در المپیک 2020 روی او حساب می‌کند. پس از این اتفاق، روز گذشته زمان برگزاری اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان اعلام شد که در کنار نفرات منتخب، محمدرضا میرالماسی مدیر تیم‌های ملی تنیس روی میز مهشید اشتری را به دلیل سوابق قهرمانی و حضور چندین ساله در تیم ملی بانوان به این اردو دعوت کرد.

 

این اتفاق برای هر ورزشکاری پیش می‌آید
قهرمان جوانان جهان درخصوص وضعیت خود و دعوت دوباره به تیم ملی اظهار کرد: از هفتم تا بیستم تیرماه اردوی تیم ملی برگزار می‌شود که من نیز به دلیل سوابقی که داشتم، به اردو دعوت شدم. با این وجود تیم ملی خود را برای مسابقات بین‌المللی اندونزی آماده می‌کند که من تیم ملی را همراهی نخواهم کرد و نفرات برگزیده انتخابی تیم ملی اعزام خواهند شد؛ هرچند که هنوز رتبه نخست کشور را در اختیار دارم. او درباره نتایج دور از انتظاری که در انتخابی تیم ملی کسب کرد، گفت: اتفاقی است که ممکن است رقم بخورد و برای هر ورزشکاری پیش می‌آید. متأسفانه بدشانسی‌های کوچکی در مسابقات آوردم و باعث شد نتوانم عملکرد خوبی داشته باشم. پینگ‌پنگ توپ دارد و توپش گرد است و ممکن است روزی به شانس ما نچرخد اما مشکلی نیست و به راهمان ادامه می‌دهیم. اشتری با اشاره به رقابت‌هایی که در پیش دارد، ادامه داد: احتمالا در تابستان تور ایرانیان آغاز می‌شود که چندین مرحله دارد ولی هنوز زمان دقیق برگزاری آن اعلام نشده است. در زمستان سال گذشته و تا اردیبهشت‌ماه امسال با فشردگی مسابقات و تورنمنت‌های مختلف روبه‌‌رو بودیم و من دائم در سفر بودم. در این مدت توانستیم تجارب خوبی در مسابقات بین‌المللی کسب کنیم اما مسابقات ترافیک بسیار زیادی داشت. در حال حاضر و حداقل در 6 ماه نخست سال کمی شرایط آرام‌تر است.

 

حفظ رنکینگ هدف امسال است
او درباره هدفش در سال 98 و برنامه‌ای که خواهد داشت، خاطرنشان کرد: 3 ماه تابستان را به تمرین می‌پردازم که به همین دلیل به تهران می‌روم و در اردوی تیم ملی حضور خواهم داشت و تلاش می‌کنم عملکردم را به بالاترین سطح برسانم. ملی‌پوش جوان مشهدی درخصوص اینکه المپیک 2020 در پیش است و چقدر شانس کسب سهمیه دارد، تصریح کرد: مسابقات کسب سهمیه در رشته تنیس روی میز در سال آینده برگزار می‌شود که فکر می‌کنم در بهار 99 باشد. به همین دلیل تا آن زمان، مدت مناسبی برای کسب آمادگی داریم. باید در یک سال آینده رنکینگ خود را حفظ کنم و حتی آن را ارتقا دهم. خوشبختانه مشکلی پیش روی ما نیست و با قدرت برای کسب بهترین نتیجه تلاش خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.