مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

۵۰ نفر از مهمانان یک مراسم عروسی در تربت جام به کرونا مبتلا شدند

  • کد خبر: ۷۵۱۵۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۷
۵۰ نفر از مهمانان یک مراسم عروسی در تربت جام به کرونا مبتلا شدند
رئیس دانشکده علوم‌ پزشکی تربت‌جام با هشدار نسبت افزایش آمار بیماران بستری و سرپایی گفت: متأسفانه از ۱۲۹ آزمایش مهمانان یک جشن عروسی در روستایی از توابع شهرستان تاکنون شاهد یک فوتی و بیش از ۵۰ نفر تست مثبت کرونا ناشی از عادی انگاری هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد افکار با هشدار به مردم مبنی برافزایش فوتی‌ها و بیماران کرونایی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ نفر با علائم مشکوک به کرونا در بخش عفونی بیمارستان سجادیه بستری هستند که حال ۶ نفر از آنان وخیم گزارش شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام به برگزاری جشن‌های عروسی قبل از شروع ماه محرم و آمدن مهمان از خارج از شهرستان هشدار داد و افزود: متأسفانه از ۱۲۹ آزمایش مهمانان یک جشن عروسی در روستایی از توابع شهرستان تاکنون شاهد یک فوتی و بیش از ۵۰ نفر تست مثبت کرونا ناشی از عادی انگاری هستیم که طی ابلاغ دانشکده تمام تجمعات این روستا طی دو هفته آینده تعطیل و مبتلایان باید قرنطینه شوند.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی و هشدار‌های متعدد مبنی بر عدم عادی انگاری که موجب افزایش مراجعین کرونایی، بیماران سرپایی و ابتلای خانوادگی شده است، تصریح کرد: این گمان که بعد از تزریق واکسن، نیازی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی نیست، فرضیه نادرستی است و با توجه به‌سرعت انتشار گونه هندی ویروس کرونا در موج پنجم، شهرستان تربت‌جام در محاصره مناطق قرمز و نارنجی قرار دارد.

افکار بابیان اینکه هرگونه علائم سرماخوردگی را کرونا فرض کنید و از رفتن به اجتماعات و دورهمی‌ها پرهیز داشته باشید، تأکید کرد: بی‌اعتمادی به توصیه‌های کادر درمان و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مجالس عروسی و تجمعات غوغا کرده است و اکثر افراد مبتلابه کرونا از این‌گونه محافل هستند.

وی با اشاره به واکسیناسیون مردم و اینکه تا آلان تزریق واکسن هیچ‌گونه عارضه‌ای در تربت‌جام نداشته است، بیان کرد: از مجموع جمعیت ۳۰۰ هزار نفری تربت‌جام و صالح‌آباد فقط ۴درصد واکسینه شده‌اند و در چنین شرایطی بهترین واکسن در شرایط فعلی رعایت پروتکل‌هاست.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام با اشاره به تردد مهاجرین به کشور یادآور شد: مهاجرین در هر شرایطی به کشور وارد می‌شوند که دارای مشکلات بهداشتی هستند، بی‌توجهی موجب بروز انتقال بیماری می‌شود.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->