تخلفات متعدد، دو آتلیه عکاسی در مشهد را به پلمب کشاند (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) فقط یک شماره ثبت! | دومینو تخریب خانه‌های تاریخی پس از ثبت میراث فرهنگی (بخش اول) عضویت شهرداری مشهد صندوق پژوهش و فناوری مسکن ترافیک سنگین در میدان‌های استقلال و آزادی و خیابان‌های پیرامون حرم امام‌رضا(ع) در مشهد (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۰۲۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۸ خودروی متخلف توقیف شدند (۱۱ مرداد ۱۴۰۳) ضمیری: متولی اجرای طرح‌های تفصیلی مشخص شود حسامی: مشهد نیازمند اعتبارات ملی است  پیشرفت ۶۰ درصدی شبکه جداسازی آب شرب از آب خام در مشهد  ضرورت در دستور کار قرار گرفتن ۳ پروژه ملی «آزادراه حرم تا حرم»، «قطار سریع‌ السیر تهران-مشهد» و «شهر فرودگاهی» توسط مجلس شورای اسلامی  اجتماع مردمی در محکومیت ترور شهید قدس در مشهد برگزار شد + فیلم (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) خدمت خالصانه و بی‌چشمداشت پیش‌شرط حضور در کاروان خدام‌الحسین(ع)  زمین ۲۱ هکتاری در شهرک رجایی و باهنر مشهد تعیین تکلیف شد شهردار مشهدمقدس: نیمی از بودجه عمرانی در حاشیه شهر هزینه می‌شود + فیلم مشکلات ساخت مسکن با تفویض اختیار «کمیسیون ماده پنج» به کلان‌شهر‌ها حل می‌شود نگاهی به گلایه‌های شهروندان مشهدی در استفاده از «من کارت» بولوار قمر‌بنی‌هاشم(ع) شهرک‌های شرقی مشهد را به هم متصل می‌کند نخستین جلسه ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد برگزار شد + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد به نجف اشرف اعزام می‌شود | مردمی‌سازی؛ رویکرد اصلی شهرداری در دهه آخر صفر شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از روند بهسازی بولوار حر در مشهد + پاسخ
سرخط خبرها

نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط از ایستگاه‌های زائران در دهه پایانی صفر

  • کد خبر: ۷۵۲۸
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط از ایستگاه‌های زائران در دهه پایانی صفر
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:۳۸۰ نفر بازرس در ایام دهه پایانی ماه صفر از اماکن و محیط‌هایی که در اختیار زائران است بازدید وسرکشی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر حسنی اظهار کرد: موضوع بهداشت موکب‌ها و محل‌های اسکان زائران، بهداشت مواد غذایی و آب اشامیدنی نیز از دیگر نکاتی است که در این ایام مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی با بیان اینکه از شهرستان‌هایی که کاروان‌ها به سمت مشهد حرکت می‌کنند نظارت بر بهداشت مواد غذایی و آب شرب و محل‌های اسکان اغاز می‌شود، عنوان کرد: این نظارت تا ورودی‌های شهر مشهد ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در مشهد بررسی‌های بهداشت محیط براساس تقسیم بندی‌های موکب‌ها با حضور نیروی بهداشت انجام می‌شود، بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط ابزار لازم را در اختیار دارند تا با نمونه برداری از مواد غذایی و آب اشامیدنی سلامت آن را بسنجند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ۴۱۰ محل اسکان زائران در شهر مشهد نیز بازدید می‌شود، بیان کرد: این محل‌های اسکان از طریق آموزش و پرورش برای زائران در نظر گرفته شده است که با حضور ماموران بهداشت محیط و متولیان امر بازرسی و نظارت از این اماکن انجام می‌شود.
حسنی با اشاره به اینکه علاوه براین اسکان و تغذیه زائرانی که به صورت فردی یا خانوادگی از مبادی ورودی شهر وارد می‌شوند مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، بیان کرد: همچنین بر چگونگی تغذیه زائرانی که با وسیله شخصی، یا از طریق پایانه‌های مسافر بری، فرودگاه و راه آهن وارد شهر مشهد می‌شوند نیز نظارت می‌شود.
وی با بیان اینکه جلساتی با جمعیت خدمت گزاران زائران پیاده برگزار شده تا نقاط قوت وضعف در ساماندهی زائران طی سال‌های گذشته مورد بحث و بررسی قرار گیرد، ادامه داد: علاوه براین به منظور حفظ سلامت معنوی و جسمی زائران ارزیابی و رتبه بندی از موکب‌ها انجام می‌شود ودر نهایت موکب‌های برتر مورد تقدیر قرار می‌گیرند.
حسنی با اشاره به اینکه همچنین برای توزیع نذروات مردمی در بین زائران، ضمن تایید سلامتی غذا توسط کارشناسان بهداشت محیط، ایستگاه‌هایی نیز برای این منظور در نظر گرفته شده است، ادامه داد: با همکاری شهرداری مشهد مکانی برای توزیع نذروات مردمی در نظر گرفته شده است تا سلامتی زائران تامین شود.
وی گفت: تا پایان تعطیلات و برگشت زائران به شهر‌های خود بازرسی ونظارت از موکب ها، مراکز اسکان، اشپزخانه‌ها و... ادامه خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->