بازدید رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از ستاد فرماندهی آتش‌نشانی مشهد (۹ مهر ۱۴۰۴) | قلندرشریف: جدیدترین تجهیزات آتش‌نشانی در مشهد رونمایی خواهد شد+ فیلم ساخت بارانداز شهری برای کاهش حجم ترافیک مشهد | افزایش ۸ برابری ایستگاه‌های تخلیه و بارگیری شهر شهردار مشهد مقدس خبر داد: آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور مشهد، میزبان نخستین همایش ملی گردشگری و تحول پایدار | اهدای ۳۰ دستگاه خودروی سنگین خدماتی به شهرداری‌های استان هوای ناسالم امروز مشهد (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) نفس‌کشیدن را برای «گروه‌های حساس» سخت کرد نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: اگر هویت شهدای گوهرشاد درست معرفی می‌شد، تاریخ فرهنگی ایران مسیر دیگری داشت ثبت نزدیک به ۹ میلیون تردد از طریق خطوط متروی مشهد در شهریور ۱۴۰۴ سازمان ملل از طالبان خواست دسترسی به اینترنت و خدمات مخابراتی را فوراً بازگرداند آمادگی پارکینگ‌های هسته مرکزی مشهد هم‌زمان با گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله افتتاح ایستگاه بسیج و بهره‌برداری از سکو‌های فاز اول خط ۳ مترو مشهد در سال ۱۴۰۴ هوای مشهد برای همه شهروندان ناسالم شد | مشهدی‌ها، خصوصاً کودکان در فضای بسته بمانند (۸ مهر ۱۴۰۴) ۲ فوتی در تصادف اتوبوس حامل دانشجویان در جاده سمنان + جزئیات و عکس (۸ مهرماه ۱۴۰۴) مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا
سرخط خبرها

بازگشت قطعی برق به خراسان رضوی در روز‌های آینده

  • کد خبر: ۷۵۳۸۰
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱
بازگشت قطعی برق به خراسان رضوی در روز‌های آینده
سخنگوی صنعت برق خراسان از احتمال قطع‌شدن برق در روز‌های ابتدایی هفته بعلت افزایش دمای هوا خبر داده است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ بیش از یک‌هفته است که در گوشه‌وکنار شهر دیگر شاهد قطع‌شدن گاه‌وبی‌گاه برق بابرنامه و بی‌برنامه نبودیم و دلیل این قطع‌نشدن برق هم کاهش محسوس دما بود و حالا که پیش بینی‌ها نشان می‌دهد با افزایش دمای هوا روبه‌رو خواهیم شد، سخنگوی صنعت برق خراسان از احتمال قطع‌شدن برق در روز‌های ابتدایی هفته خبر داده است.


حسن حشمتی در گفتگو با خبرنگار ما، با بیان اینکه اجرای برنامه قطعی برق در مشهد و کشور رابطه مستقیمی با مصرف، میزان تولید و دمای هوا دارد، گفت: زمانی که تولید و مصرف تراز باشد، قطعی بابرنامه برق نخواهیم داشت، اما وقتی مصرف از تولید بیشتر شود، مجبور به اعمال خاموشی هستیم؛ از شنبه هفته گذشته که با تصویب هیئت‌وزیران برای بخشی از صنایع سنگین و کوچک قطعی بابرنامه اعمال شد، دمای هوا کمی بهبود یافته و از طرف دیگر هم مردم مصرفشان را مدیریت کرده‌اند و همه این‌ها دست‌به‌دست هم داد تا قطعی برق خانگی نداشته باشیم.

 

وی درباره قطعی احتمالی برق در بخش خانگی در روز‌های آینده افزود: باتوجه‌به اینکه دما افزایش یافته است و صنایع سنگین مثل سیمان و فولاد نیز که هفته قبل ۹۰درصد مصرفشان را کاهش داده بودند، به مدار وارد شدند، تولید با تمام توان در مدار است، اما، چون دمای هوا به‌ویژه شنبه یایکشنبه افزایش می‌یابد، به‌صورت کشوری احتمال قطعی برق در بخش خانگی پیش‌بینی شده است.


وی تأکید کرد: شهروندان و مشترکان می‌توانند با رعایت حداقلی در مصرف برق، احتمال خاموشی را کم کنند یا آن را به حداقل برسانند؛ باتوجه‌به اینکه این هفته بخش تولید با تمام توان در مدار است، مدیریت مصرف مشترکان تأثیر به‌سزایی در کاهش قطع‌شدن برق دارد.


وی درباره تأثیرگذاری تعطیلی ارگان‌ها در روز پنجشنبه بر کاهش برق گفت: باتوجه‌به اینکه ادارات حجم مصرف چشم‌گیری را به خود اختصاص می‌دهند، با تعطیلی کشوری روز پنجشنبه تأثیر به‌سزایی در کاهش مصرف برق داشتند، اما بازهم باتوجه‌به افزایش دمای هوا تأمین برق کشور همچنان با مشکل روبه‌روست.


برق ادارات پرمصرف به‌صورت خودکار قطع می‌شود

حشمتی همچنین افزود: از ساعت ۱۲ به بعد اوج مصرف آغاز می‌شود و ادارات باید ۵۰ درصد از مصرف برق صبح را کاهش دهند؛ این برنامه به کنتور‌های هوشمند ادارات دولتی داده شده است و اگر مصرف از ۵۰ درصد بیشتر شود، برق آن‌ها به‌صورت خودکار قطع می‌شود؛ از ۱۲ تا ۱۷ تیر برق تعدادی از واحد‌های اداری به همین دلیل قطع شد؛ بااین‌حال تعداد اداراتی که از این قانون تخطی می‌کنند، بسیار کم است.


وی ادامه داد: قانون کاهش ۵۰ درصدی برای صنایع سنگین مثل سیمان و... هم اعمال می‌شود و آن‌ها هم مجهز به کنتور هوشمند هستند که این برنامه برایش تعریف شده است؛ خوشبختانه همه صنایع سنگین قانون ۵۰ درصد را رعایت می‌کنند.


قطعی برق صنایع هدفمند شد

سخنگوی صنعت برق خراسان با اشاره به تغییر برنامه قطعی برق شهرک‌های صنعتی مشهد تصریح کرد: صنایع شهرک صنعتی و خارج از آن موظف بودند تا هفته قبل هر روز ۵۰ درصد مصرف برقشان را کم کنند؛ اگر صنایع این کار را انجام نمی‌دادند، برق آن‌ها مثل ادارات از طریق کنتور‌های هوشمند قطع می‌شد، اما بر اساس توافق هفته قبل شرکت برق با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و استانداری، این روند تغییر کرد و طبق برنامه جدید به‌جای اعمال ۵۰ درصد، به شهرک‌ها برنامه تعطیلی داده‌اند و در یک روز خاص و طبق همان برنامه تعطیل می‌شوند و تعطیلی آن بخش به شبکه برق کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->