موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران ۲۱ تاکسیدرمی حیوانات وحشی در تهران کشف و ضبط شدند مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مهر تا آبان موجودی مخازن سد‌ها را از دست خواهیم داد شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد
سرخط خبرها

واکسیناسیون سراسری کارکنان بانک‌ها آغاز شد

  • کد خبر: ۷۵۹۰۲
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱
واکسیناسیون سراسری کارکنان بانک‌ها آغاز شد
طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان شبکه بانکی کشور صبح امروز همزمان با عید سعید غدیر خم در بانک مرکزی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان شبکه بانکی کشور صبح امروز همزمان با عید سعید غدیر خم در بانک مرکزی آغاز شد.

این طرح در مراسمی با حضور دکتر زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان، تهران دکتر طالبی دبیرکل بانک مرکزی و جمعی از مدیران شبکه بانکی کشور آغاز شد.

در این مرحله که به صورت نمادین برگزار شد واکسیناسیون صد نفر از کارکنان شاغل منتخب شبکه بانکی انجام شد و واکسیناسیون سایر پرسنل شاغل شبکه بانکی کشور در هفته آتی انجام خواهد شد.

طبق اعلام بانک مرکزی، زالی در این مراسم با بیان اینکه کارکنان بانک‌ها جزو گروه‌های پرخطر در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند، ابراز امیدواری کرد شروع این فرایند همزمان با عید سعید غدیر خم آغازی برای احصای سلامت کلیه شهروندان ایرانی به ویژه پرسنل شبکه بانکی کشور باشد.

رییس ستاد مقابله با کرونا استان تهران با بیان اینکه بر اساس بررسی ها احتمال ابتلای یک نفر از پرسنل شبکه بانکی کرونا حدود ۷.۵ برابر یک شهروند معمولی است گفت: از ابتدای شروع همه گیری ویروس کرونا پرسنل بانک ها جزو اولین گروههای درگیر بودند و متاسفانه تاکنون ۲۶۰ نفر از آنها بر اثر کرونا فوت شده اند.

زالی تأکید کرد: بنابراین کارکنان شبکه بانکی به دلیل ماهیت شغلی شان به عنوان یکی از گروه‌های پرریسک در معرض ابتلا و نیز  کانون احتمالی برای سرایت ویروس در سطح جامعه هستند و واکسیناسیون این گروه بسیار ضروری است که به کاهش شیوع کرونا در سطح جامعه نیز کمک خواهد کرد.

واکسیناسیون ۲۴۰ هزار نفر از کارکنان بانک‌ها تا ۱۰ روز آینده

مدیرعامل بانک صادرات ایران هم در این مراسم از  واکسیناسیون ۲۴۰ هزار همکار شبکه بانکی ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد.

حجت‌اله صیدی اظهار کرد: واکسیناسیون ۲۴۰ هزار همکار شبکه بانکی ظرف ۱۰ روز آینده انجام خواهد شد و این طرح که با تلاش شورای هماهنگی بانک‌ها و کانون بانک‌های خصوصی و با پیگیری‌های مدیران محترم عامل بانک‌ها، ‌مسئولان بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و همچنین  مسئولان وزارت بهداشت در روز عید غدیر خم به نتیجه رسیده، مایه خوشحالی و قدردانی است.

وی افزود: بیش از یک سال و نیم از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد و این ویروس منحوس با وجود تلاش‌های همه کادر درمان به سختی تحت کنترل قرار گرفته و با تلاش‌های انجام شده این فضا فراهم شده تا ۲۴۰ هزار همکار شبکه بانکی امکان دریافت واکسن را بیابند.

صیدی با قدردانی از حضور دکتر زالی و مدیران عامل بانک‌ها و پیگیری‌های رئیس کل بانک مرکزی برای آغاز این طرح گفت: تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه وزارت بهداشت و ارایه شیوه نامه بهداشتی به بانک‌ها، موجب شد تا روند شیوع و ابتلای کرونا در بانک‌ها بیش از پیش کنترل شود.

مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: از آغاز شیوع بیماری کرونا تاکنون همکاران بانکی در شعب تعطیلی نداشته و در پشت باجه و واحدهای ستادی به مردم خدمت کرده‌اند و علاوه بر همکاران پشت باجه یکی از  مدیران عامل بانک‌ها هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند که از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای خانواده‌هایشان صبر مسألت داریم.

صیدی با اشاره به اینکه واکسن‌های موجود در شرایط دشوار بین‌المللی تهیه شده، از همکاران شبکه بانکی که پا به پای کادر درمان تلاش می‌کنند و چراغ اقتصاد کشور را روشن نگاه داشته‌اند، قدردانی و تجلیل کرد.

وی همچنین از آغاز واکسیناسیون همکاران بانک صادرات ایران و همزمانی آن با عید غدیر ابراز خوشحالی کرد و گفت: تلاش چند ماهه بانک‌ها سرانجام نتیجه داد و طبق نوبت‌بندی انجام شده در سراسر کشور، واکسیناسیون همکاران بانک صادرات ایران با اولویت صف و سپس ستاد انجام خواهد شد.

صیدی با اشاره به این که همکاران بانک ها همواره و پا به پای کادر درمان برای خدمت‌رسانی به مردم حاضر بوده‌اند، اظهار امیدواری کرد با تزریق واکسن بهتر و آسوده تر از گذشته بتوانند در خدمت مردم باشند.

بنابراین گزارش، نظام بانکی کشور ۲۴۰ هزار کارمند دارد که تاکنون بیش از ۳۵ هزار نفر از آنها به کرونا مبتلا و ۲۶۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اکبر کمیجانی، رئیس کل بانک مرکزی طی مکاتبه‌ای با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواستار تسریع واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی شده بود که این درخواست با موافقت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همراه شد و دکتر نمکی دستور آغاز واکسیناسیون کارکنان بانک‌ها را از اوایل هفته آینده صادر کرد.

خاطرنشان می‌شود از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون ۳۵ هزار نفر از کارکنان شبکه بانکی به این ویروس مبتلا شدند و متأسفانه ۲۶۰ نفر از این عزیزان طی مدت یاد شده به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->