به گزارش شهرآرانیوز؛ «رنگبندی مشهد از نظر وضعیت کرونا از سیاه هم سیاهتر شده است، آنقدر وضعیت شهر بحرانی است که باید واکسیناسیون در سنین پایینتر هم انجام دهند و به زیر ۴۰ سال برسد. سن ابتلای ویروس پایین آمده و حتی به شیرخوارها هم رسیده است؛ بین افراد کمسن هم فوتی داریم.» این جملات فقط بخشی از هشدارهای رئیس بخش مراقبتهای ویژه کودکان بیمارستان اکبر مشهد است.
آنطور که ایلنا گزارش کرده، غلامرضا خادمی هشدارهایش را اینطور ادامه داده است: «شرایط در شهر خیلی فاجعه است و شدت ابتلا نیز بین همکاران من بالاست، اگرچه همکارانم واکسن هم تزریق کرده بودند، اما مبتلا شدند. خوشبختانه خوبی واکسن این است که شدت علائم بعد از ابتلای مجدد زیاد نخواهد بود و مرگ و میر آن پایین میآید.»
او درباره ابتلای کودکان نیز گفته: «بعد از اینکه موج فروکش کند، موج ابتلا در کودکان شروع میشود، چون کودکان بعد از موج کرونا با درگیریهای قلبی به ما مراجعه میکنند، البته الان هم ما مراجعه کودکان داریم، چندین بستری داریم، آیسییو مخصوص کودکان هم داریم و بخشهای کرونای بیمارستان کامل پر است، ولی باز ما انتظار داریم زمانی که این موج بخوابد، تازه کار بخش اطفال شروع میشود.»
خادمی با بیان اینکه در مشهد تختی برای درمان نداریم و تعطیلی مغازه، پارک و مراکز خرید بعد از ۱۸ ماه منطقی نیست و نمیتوان جلوی این موج عظیم در شهر ایستاد، تنها راه نجات از موج پنجم کرونا در مشهد را افزایش سرعت واکسیناسیون دانسته است.
البته چند روزی است که گروههای حساس شغلی در مشهد در حال واکسینه شدن هستند، واکسیناسیون تاکسیرانان، اتوبوسرانان، راهبران قطارشهری و خبرنگاران در مشهد آغاز شده است و در دو روز گذشته بخشی از این اقشار مرحله اول واکسن خود را دریافت کردهاند. احمد محبی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری از دریافت بیش از ۸۰۰ دوز واکسن توسط تاکسیرانان مشهد خبر داد و گفت: برنامه واکسیناسیون تاکسیرانان تا دریافت واکسن توسط آخرین تاکسیران ادامه خواهد داشت.
همچنین وحید مبینمقدم، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری قطار شهری مشهد، اظهار کرد: در راستای پیشگیری از شیوع کرونا واکسیناسیون ۷۰۰ نفر از کارکنان این شرکت که در ارتباط با خدمترسانی به شهروندان هستند، آغاز شده است.
علی روح بخش، مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم گفت: افزایش ناگهانی جمعیت بیماران مبتلا به سویه دلتای ویروس کرونا سبب بحران داروی این حوزه در مناطق زیر پوشش دانشگاه در خراسانرضوی شده است. علی یزدانی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد، هم از افزایش ۵۰ درصدی مأموریتهای اورژانس ۱۱۵ در استان در تیرماه نسبت به خرداد ماه خبر داد. حمیدرضا دهنوی، رئیس پلیس راهور استان هم با بیان اینکه در ۲ روز گذشته حدود ۱۲ تا ۱۵ هزار پیامک هشدار رفتوآمد در ساعت محدودیتها برای شهروندان ارسال شده است، گفت: خوشبختانه آمار رفت وآمدهای شبانه در استان، به ویژه در مشهد، ۵۵ تا ۶۰ درصد کاهش یافته است.